BMW Серия 2 Гран Купе F44
Среден разход на гориво7,3–6,5 л/100 км
Двигател и тип горивоБензинДизел

THE 2

BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ

Среден разход на гориво7,3–6,5 л/100 км
Двигател и тип горивоБензинДизелПървото BMW Серия 2 Гран Купе въвежда една нова форма със силен уверен характер в компактния клас. То демонстрира амбициите си преди всичко с безкомпромисно динамичната естетика. В съзвучие с High-End технологиите и перфектно съгласуваните функции за динамика на управлението BMW Серия 2 Гран Купе с лекота изпъква на фона на останалите автомобили и се движи по свой собствен път.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ В ЕКСТЕРИОРА И ИНТЕРИОРА.

С до 19-инчовите си джанти първото BMW Серия 2 Гран Купе изглежда леко и уверено. Характерната BMW бъбрековидна решетка, LED фаровете и задните светлини, безрамковите врати, мощните рамене и спортната задна част - чиста динамика, която продължава и в интериора. С осветените интериорни лайстни и опционалните спортни седалки ориентираният към водача кокпит осигурява ексклузивна и динамична атмосфера. Благодарение на двата 10,25-инчови дисплея на Live Cockpits Professional и BMW Head-Up дисплея вие винаги сте перфектно информирани.

BMW Серия 2 Гран Купе F44 Snapper Rocks Blue metallic, три четвърти изглед отпред отгоре върху покрива
BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн BMW Серия 2 Гран Купе F44 Snapper Rocks Blue metallic снимка отблизо отпред

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

Бъбрековидна радиаторна решетка на BMW в Mesh дизайн е изцяло в цвят Cerium Grey със сложно оформена в дълбочина решетка. Тази вдъхновена от моторните спортове решетъчна структура придава дълбочина и усещане за високо качество на предната част и поставя висококачествен и динамичен акцент.
Безрамкови врати BMW Серия 2 Гран Купе F44 Snapper Rocks Blue metallic екстериор

Безрамкови врати.

Елегантните безрамкови врати допълват динамичните линии на автомобила и подчертават спортния му характер.
Ауспухови накрайници BMW Серия 2 Гран Купе F44 Snapper Rocks Blue metallic снимка отблизо отзад

Ауспухови накрайници, видими.

Ауспуховите накрайници с диаметър 90 мм са визуално изявление и подчертават спортния дух на автомобила.
LED задни светлини BMW Серия 2 Гран Купе F44 Snapper Rocks Blue metallic снимка отблизо

LED задни светлини.

LED задните светлини подчертават динамичната задна част на автомобила и осигуряват оптимално осветяване на пътната настилка, както и по-добра видимост при тъмнина.
Спортни предни седалки BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

Спортни предни седалки.

Спортните предни седалки се отличават с по-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката и облегалката, както и регулируемата опора за бедрата за великолепна ергономия и по-добра странична опора при бързо шофиране по завои. Освен широчината на облегалката (електрически) при седалката на водача може да се настройва и дълбочината на седене (механично).
Интериорни лайстни 'Illuminated Brooklyn’ BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

Интериорни лайстни 'Illuminated Brooklyn’.

Интериорните лайстни 'Illuminated Brooklyn’ с акцент 'Triangle на арматурното табло и тапицериите на вратите придават на интериора прогресивна атмосфера с усещане за високо качество. Прозиращата шарка на дискретно осветените лайстни създава атрактивна и приятна атмосфера в интериора.
Панорамен стъклен покрив BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

Двигател, технологии на задвижването и окачването на BMW Серия 2 Гран Купе.

С динамичните си оборудвания като Адаптивното окачване, скоростната кутия с два съединителя и задвижването на четирите колела xDrive BMW Серия 2 Гран Купе заема лидерска роля в своя сегмент. В комбинация с мощните и високоефективни TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели то с лекота се откроява на фона на другите автомобили и осигурява великолепна увереност по всякакви пътища.
М спортно кормилно управление със Servotronic BMW Серия 2 Гран Купе F44 кокпит

M спортно кормилно управление.

М спортното кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Автомобилът може да се управлява още по-прецизно и предлага още по-спортна управляемост, особено по пътища с много завои.
8-степенна трансмисия Steptronic Sport BMW Серия 2 Гран Купе F44

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW Серия 2 Гран Купе F44 с BMW xDrive снимка отблизо отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
M Спортно окачване BMW Серия 2 Гран Купе F44

M Спортно окачване.

M спортното окачване се отличава със снижаването на каросерията с около 10 милиметра. То е оборудвано с по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И КОМФОРТНИ ФУНКЦИИ НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

BMW Серия 2 Гран Купе е технически напредничаво до най-дребните детайли. Иновативните асистиращи системи като Асистента за движение на заден ход ви подпомагат при шофиране, докато BMW Intelligent Personal Assistent издига комуникацията между водача и автомобила до ново ниво, а с Digital Key на смартфона отключването и заключването на вратите е още по-комфортно.
Пакет за сигурност Асистент за шофиране BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

Асистент за шофиране.

Пакетът за сигурност Асистент за шофиране включва работещите с камери системи Предупреждение за опасност от сблъсък със спирачна намеса, Speed Limit Info с индикатор за забраните за изпреварване и предвиждаща функция, както и Предупреждение при напускане на лентата. Допълнително са включени и работещите с радар оборудвания като Предупреждение за напречен трафик отзад, Предупреждение при смяна на лентата и Предупреждение при опасност от удар отзад.
Асистент за паркиране BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

Асистент за паркиране.

Асистентът за паркиране облекчава паркирането на автомобила. Камерата за обратно виждане осигурява по-добра видимост назад. Активният контрол на дистанцията при паркиране повишава защитата срещу щети при паркиране. Асистентът за паркиране напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно спрямо пътното платно и го изкарва от надлъжни паркоместа. Асистентът за движение на заден ход подпомага водача при движение на заден ход, например в тесни улици.
Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW Серия 2 Гран Купе F44

Активен контрол на скоростта.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go поддържа желаната скорост в диапазона от 30 до 160 км/ч, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил, вкл. спиране и повторно потегляне в Stop&Go трафик. Speed Limit Assist позволява прехвърлянето на ограниченията на скоростта към Контрола на скоростта. Предупреждението при опасност от сблъсък отпред със спирачна намеса реагира на спрели автомобили, пешеходци и велосипедисти.
BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 2 Гран Купе F44 кокпит

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 10,25 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Remote Software Upgrade BMW Серия 2 Гран Купе F44 Интериор

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
Smartphone Integration на BMW Серия 2 Гран Купе F44

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.

МОДЕЛИТЕ НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

Модел Advantage

В екстериора и интериора Модел Advantage се отличава с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.
BMW Серия 2 Гран Купе Модел Advantage Mineral White три четвърти изглед отпред

Модел Luxury Line

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от матиран алуминий придават ексклузивно излъчване на екстериора. В интериора първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер. Оборудването се допълва от обхватите на Модел Advantage и светлинния пакет.
BMW Серия 2 Гран Купе F44 Модел Luxury Line Storm Bay metallic три четвърти изглед отпред

Модел Sport Line

Като Модел Sport Line автомобилът изглежда още по-динамичен. Характерните детайли в гланцирано черен цвят осигуряват особено спортно излъчване. Предните спортни седалки предлагат максимален комфорт и оптимална опора. Оборудването се допълва от обхватите на Модел Advantage и светлинния пакет.
BMW Серия 2 Гран Купе F44 Модел Sport Line Melbourne Red три четвърти изглед отпред

Модел М Спорт

Моделът M Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора Модел M Спорт гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване вкл. М Спортното кормилно управление и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението. Оборудването се допълва от обхватите на Модел Advantage и LED фарове за мъгла.
BMW Серия 2 Гран Купе F44 Модел M Sport F46 Misano Blue metallic три четвърти изглед отпред
  • Модел Advantage
  • Модел Luxury Line
  • Модел Sport Line
  • Модел М Спорт

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

BMW 220i xDrive.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин: 

131 (178) / 5000-5500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди: 

7,1

Среден разход на гориво в л/100 км: 

6,5-7,3

CO₂ емисии в г/км комбинирани:

149-166

BMW Серия 2 Гран Купе F44 F44 Snapper Rocks Blue metallic, изглед отпред с отворени врати и двама човека в автомобила

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

BMW Серия 2 Гран Купе F44 F44 Snapper Rocks Blue metallic, изглед отзад с жена на преден план

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Серия 2 Гран Купе.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
  • Преглед на автомобила
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 2 Гран Купе може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW M235i xDrive Гран Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8–7,1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 177–162


BMW 220i xDrive:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,3–6,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 166–149

 

Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече

Разход на гориво и СО2 емисии.

  • Disclaimer reference invalid