Оферти и услуги за BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44, изглед отстрани

BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

От 46 666 лв. без ДДС.

BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.От 46 666 лв. без ДДС.

НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ ЗА НОВО BMW.

Това чисто ново BMW Серия 2 Гран Купе може да бъде ваше. Всичко, от което още се нуждаете, е перфектното решение за финансиране със създадени по мярка възможности за лизинг и кредитиране, както и още куп предимства.
BMW Серия 2 Гран Купе BMW Select

ПРИ НАС ПОЛУЧАВАТЕ:

  • Бонус от BMW на стойност до 3 500 лв. с ДДС при обратнo изкупуване на вашия автомобил
  • Финансиране от BMW Financial Services с лихви от 0,99%
  • BMW Premium бонус
  • Богат избор между нови и употребявани BMW автомобили
  • Удължена гаранция 4 г. или 200 000 км
  • Сервизно обслужване 5 г. или 100 000 км
  • 24/7 помощ на пътя

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ.

Разгледайте всички предложения за оригинални аксесоари.

BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 три четвърти изглед отпред
19-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 555 M Bicolor BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 екстериор

19-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 555 M Bicolor

Висококачествените 19-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 555 М с оптимимизирано тегло са в цвят Bicolour Jet Black matt, полирани до блясък със струговани спици, и излъчват спортен дух до най-дребните детайли. Комплект TMPS летни гуми и джанти, размер на джантите 8 J x 19, гуми 235/35 R 19 91Y XL.
Към продукта
18-инчови M Performance ковани алуминиеви джанти с V-образни спици 554 M Jet Black matt BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 екстериор

18-инчови M Performance ковани алуминиеви джанти с V-образни спици 554 M Jet Black matt

Спортните 18-инчови M Performance ковани алуминиеви джанти с V-образни спици 554 M са в цвят Jet Black matt и подчертават яркото излъчване на автомобила. Комплект TMPS летни гуми и джанти, размер на джантите 8 J x 18, гуми 225/40 R 18 92Y XL.
Към продукта
18-инчови M ковани алуминиеви джанти с Y-образни спици 711 M Ferric Grey BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 екстериор

18-инчови M ковани алуминиеви джанти с Y-образни спици 711 M Ferric Grey

Висококачествените, съвместими с вериги за сняг 18-инчови M ковани алуминиеви джанти с Y-образни спици 711 M са в цвят Ferric Grey и придават на автомобила особено спортно излъчване с ексклузивната си визия. Комплект TMPS зимни гуми и джанти, размер на джантите 6,5 J x 18, гуми 205/55 R 18 96H XL.
Към продукта
BMW багажник за дъски за сърф за транспортиране на покрива BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 екстериор

BMW багажник за дъски за сърф за транспортиране на покрива.

Багажникът сигурно фиксира дъската за сърф и мачтата върху всички системи багажници за покрив на BMW. Той е оборудван с иновативна концепция за закрепване и впечатлява най-вече с лесното си управление.
Към продукта
BMW LED проектори на вратите BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 екстериор

BMW LED проектори на вратите.

Иновативните BMW LED проектори на вратите се активират автоматично при отваряне на вратите и проектират изображение върху земята до автомобила с помощта на сменяеми диапозитиви. Наличен е избор между множество мотиви, за перфектно осветяване на зоната на качване с индивидуален стил.
Към продукта
BMW всесезонни стелки отпред BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 интериор

BMW всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, износоустойчиви всесезонни стелки с издигнат кант и елегантен дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са черни, с елемент от неръждаема стомана.
Към продукта
BMW всесезонни стелки отзад BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 интериор

BMW всесезонни стелки отзад.

Изработените по мярка, нехлъзгащи се всесезонни стелки с издигнат кант и елегантен дизайн предпазват пространството за краката отзад от влага и замърсяване. Те са оформени в черен цвят.
Към продукта
BMW универсална безжична зарядна станция BMW Серия 2 Гран Купе F44 интериор

BMW универсална безжична зарядна станция.

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: с BMW универсалната безжична зарядна станция смартфонът може да се зарежда удобно и ефективно без кабел в автомобила. При това мобилният телефон се съхранява стабилно и сигурно. Особено интелигентно: интегрираната Powerbank позволява безжично зареждане и извън автомобила.
Към продукта
BMW стелка за багажника BMW Серия 2 Гран Купе Snapper Rocks Blue metallic F44 интериор

BMW стелка за багажника.

Изработената по мярка, не позволяваща пързаляне и износоустойчива стелка с високи бордове от всички страни предпазва багажника от замърсяване и влага. Тя е оформена в черен цвят.
Към продукта

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.