СТРАСТНО ТЕСТВА ЛИМИТИТЕ.

BMW M240i Купе.

СТРАСТНО ТЕСТВА ЛИМИТИТЕ.

BMW M240i Купе.

СТРАСТНО ТЕСТВА ЛИМИТИТЕ.BMW M240i Купе.

Буйно, динамично, от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди. BMW M240i Coupe е проектиран за безупречно представяне. Специално настроеното M sport спортно окачване, оптимизираните high-performance компоненти и впечатляваща мощност на M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател с 340 к.с. ви предоставя чиста радост от шофирането с добре познатите странични ефекти: ускорен пулс и много адреналин. Радикално спортеният характер на M Performance е видим още от пръв поглед - ексклузивните M Performance дизайнерски компоненти допълват еднозначно уверената визия на BMW M240i Coupe.

BMW M240i Купе:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 198-197

Read more

ИГРА НА МОЩНОСТ ОТ 6 ЦИЛИНДЪРА.

ИГРА НА МОЩНОСТ ОТ 6 ЦИЛИНДЪРА.

6 цилиндъра, 3 литра работен обем. Уникална пъргавина и висока пригодност за всекидневието. Съчетани с едно задвижване, което ясно демонстрира спортното си ДНК. M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател впечатлява със спонтанните си реакции и високия въртящ момент още при ниски обороти. Резултатът е максимален въртящ момент от 500 Нм и едно ускорение, което спира дъха. Характерният звук на BMW M240i подчертава и акустично изключителния капацитет на този двигател.

Read more

ПРЕДОСТАВЯ ЕКСТРЕМНО СПОРТНА ВИЗИЯ.

Предната част на BMW Серия 2 Купе освен с характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка и Full LED фаровете впечатлява и с увеличените въздухозаборници на серийния М аеродинамичен пакет с дизайнерски елементи в цвят Ferric Grey. Идеално съгласуваните по цвят 18-инчови М джанти с двойни спици 436 М във Ferric Grey заедно със серийните М спортни спирачки осигуряват вълнуващо взаимодействие между спиране и ускорение. Аеродинамично оформените корпуси на външните огледала във Ferric Grey и означението на модела отзад подчертават близките роднински връзки с BMW M автомобилите. Също както и разположените от двете страни ауспухови накрайници в черен хром: от една страна знак за мощна динамика, а от друга – индикация за модифицираната изпускателна система без централен шумозаглушител и управление с клапи.

ДЕФИНИРАН ОТ МАКСИМАЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ. КАКТО И ОТВЪТРЕ.

Насочен към димамика.

Ексклузивните M Performance дизайнерски елементи на BMW 240i Купе комбинират спортната атмосфера с изключителен стил. Ултра модерното арматурно табло е с дигитално означение на модела и предлага оптимален обзор на всички свързани с пътуването информации.
Read more

Спортни седалки.

Заемете място и стартирайте: също като всеки друг детайл в интериора ергономично оформените спортни седалки с М шевове олицетворяват амбициите към постигането на абсолютна динамика, като предлагат на водача максимален комфорт на седене. Тапицираните M Performance Kneepads допълват комфорта – те оптимизират позицията на краката на водача, особено при по-дълги пътувания.
Read more

Елегантно качване.

Ненадминато впечатление от пръв поглед: още при качване изразителните лайстни на праговете с означение на модела поставят възхитителни акценти и не оставят никакво съмнение в коя лига пътувате.
Read more

ВЪЛНУВАЩА ДИНАМИКА. МАКСИМАЛНА ПРЕЦИЗНОСТ.

Мощна динамика, превърната в завладяваща радост от шофирането: специфичните за M Performance настройки на окачването превръщат BMW M240i във върховия атлет на своя клас. Те включват индивидуално конфигурируеми пружини и амортисьори и специфична еластокинематика за предната ос. Също както и променливо спортно кормилно управление, което осигурява впечатляващо прецизната управляемост на изключителната мощност.

 • Променливо спортно кормилно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-ниски усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни числа в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. Така то повишава управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.

 • М спортно окачване

  М спортното окачване, което при автомобилите със задно задвижване е снижено с около 10 милиметра, се отличава със спортните си настройки. То включва по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизтори. Взаимодействието на всички тези компоненти осигурява още по-директни характеристики на окачването, които подпомагат подчертано спортния стил на шофиране.

 • xDrive

  Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността на двигателя безстепенно и променливо между предните и задните колела – за още по-добро сцепление, динамика на управлението и сигурност при шофиране при всякакви ситуации на пътя. За още по-добра управляемост разпределението на мощността с електронно управление противодейства на недозавиването и презавиването в завоите.

 • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

  8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и чрез селектора на трансмисията или лостчетата за превключване – за комфортно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и със селектор на трансмисията в лявата лента S/M превключванията на предавките са насочени към най-висока динамика.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват въодушевяваща динамика на управлението, без лишения по отношение на комфорта. И доказват това с алетичност, като продължават да демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

BMW M240i COUPÉ M PERFORMANCE EDITION.

BMW M240i COUPÉ M PERFORMANCE EDITION.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M550d xDrive Седан (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7–7,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–190

  BMW M760Li xDrive (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8
  СО2 емисии в г/км: 294

  BMW X4 M40i:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 249–237

  BMW X6 M50d:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,7-9,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 253–240

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.