СТИГА ОТВЪД УБЕЖДЕНИЯТА.

BMW M240i M Performance Edition.

СТИГА ОТВЪД УБЕЖДЕНИЯТА.

BMW M240i M Performance Edition.

СТИГА ОТВЪД УБЕЖДЕНИЯТА.BMW M240i M Performance Edition.

Визия, която ви влиза под кожата. Специалното издание BMW M240i M Performance Edition впечатлява с типичните за M GmbH und M Performance аксесоари комбинация между уникален дизайн и мощни high-performance компоненти. Резултатът: радикален спортен дух, заредена с адреналин радост от шофирането и максимална есклузивност. Екстремно лимтирано. Лакирано в бял цвят. На разположение при вашият дилър на BMW.


BMW M240i M Performance Edition (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,5-7,7
СО2 емисии в г/км: 195-179


Read more

ПРЕКАЛЕНО МОЩЕН ЗА СЛАБИ НЕРВИ.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Двигател, който отговаря на уникалния характер на този Editions-модел: забележително мощният M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с работен обем 3 литра комбинира Valvetronic включително двоен VANOS и директно впръскване на бензина с един TwinScroll турбокомресор. Оптимизираната до най-дребните детайли аеродинамика и изключително прецизната управляемост на BMW M240i M Performance Edition издигат до максимум динамичното разгръщане на мощността, с което се оличава този впечатляващ двигател.
Read more

19-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 405 М.

Мощни не само като визия. Ексклузивните 19-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 405 M на BMW M240i M Performance Edition подпомагат екстремно спортният стил на шофиране – чрез подобрено сцепление, стабилно поведение в завоите и ефективен спирачен път. Във взаимодействие с директното, прецизно спортно кормилно управление и мощните M Спорт спирачки с ярки сини спирачни апарати се гарантира изключително радикално изживяване при шофиране.
Read more

Карбонов заден спойлер.

Задният спойлер от карбон е съгласуван оптимално с обтичането на динамичната каросерия и повишава аеродинамичното притискане на автомобила към пътя. Резултатът е още по-добро сцепление, което осигурява още по-висока стабилност и още по-прецизна управляемост при повишена пъргавина и забележителна динамика. За още повече адреналин в завоите.
Read more

РЕВОЛЮЦИЯ В БЯЛО.

От който и ъгъл да оглеждате BMW M240i M Performance Edition, той завладява от всяка гледна точка. Предната част привлича погледите с впечатляващата гланцирано черна двойна бъбрековидна радиаторна решетка и атлетичната, разделена на три части предна броня с големи въздухозаборници. Силно впечатление отстрани правят фолираните странични прагове и аеродинамично оформените корпуси на външните огледала с карбонова структура. А атлетичната задна броня в цвета на каросерията излъчва широка, стабилна стойка. В комбинация с екстремно спортния дифузор и разположените от двете страни ауспухови накрайници от карбон с лого на М поставят характерни акценти на атлетичната задна част на BMW M240i M Performance Edition.

ЕКСТРЕМНО СПОРТНО И В ИНТЕРИОРА.

ЕКСТРЕМНО СПОРТНО И В ИНТЕРИОРА.

Характерни за висококачествения интериор на M240i M Performance Edition са ексклузивната динамична атмосфера с M Performance дизайнерски акценти – от елегантните лайстни на праговете с означение на модела, през ориентираното към водача арматурно табло с дигитално означение на модела до ергономично оформените М спортни седалки. Те предлагат оптимална странична опора за тялото дори и при подчертано спортен стил на шофиране и взискателни ситуации на пътя. Накратко: наслаждавайте се на перфектни и висококачествени настройки при всяко пътуване.

Разход на гориво и CO₂ емиси.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.