РАДИКАЛНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Купе.

РАДИКАЛНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Купе.

РАДИКАЛНО ДИНАМИЧНО.Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Купе.

BMW Серия 2 Купе отправя ясно, радикално послание: динамика до съвършенство. И то обединява тези елементи, които дефинират ултимативната радост от шофирането: спортната конфигурация на задното задвижване, перфектното разпределение на теглото между осите и мощните задвижвания, които осигуряват прилив на адреналин още от първия момент. Резултатът: чиста мощност при перфектна управляемост и впечатляваща ефективност.

 

BMW М240i Купе (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
СО2 емисии в г/км: 179

 

 

Read more

ДОМИНИРА В СПРИНТОВЕТЕ И ДЪЛГИТЕ ОТСЕЧКИ.

Всеки завой е приключение, всяка поява е категорично изявление. Спортното задно задвижване, оптимизираната аеродинамика и изключително прецизните настройки на окачването уверено пренасят внушителната мощност на BMW Серия 2 до пътя. Функцията Launch Control на 8-степенната трансмисия Steptronic Sport отприщва максималния въртящ момент и въодушевява с радост от шофирането на границите на центробежните сили. Благодарение и на променливото спортно кормилно управление, което допълва спортното изживяване с екстремно прецизна управляемост.

 • Управляемост

  Пъргава, впечатляваща, прецизна. Управляемостта на BMW Серия 2 Купе е вълнуваща комбинация между неудържима мощ, както и прецизен контрол и управление. Неустоимите аргументи са динамичното задно задвижване, Launch Control, променливото спортно кормилно управление и перфектното 50:50 разпределение на теглото между осите. Всичко това концентрирано до компактните пропорции на едно радикално спортно купе. Всяка маневра, всеки завой, всяко натискане на педала на газта създават уникално усещане при шофиране, което отхвърля всеки стандарт. И никога не пуска водача.

 • Адаптивно М окачване

  Спортна пъргавина, доловима до най-дребния детайл: благодарение на амортисьорите с електронно управление Адаптивното М окачване се адаптира оптимално към стила на шофиране и условията на пътя. Снижаването на каросерията с 10 милиметра допълнително повишава спортната пъргавина, а с активирането на режима Sport от контрола на шофирането се избират осезаемо по-твърди настройки на амортисьорите. В режим Sport+ вместо DSC (Динамичен контрол на стабилността) е активен DTC (Динамичен контрол на сцеплението), който позволява още по-спортен стил на шофиране чрез по-късни намеси на DSC.

 • Променливо спортно кормилно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване.

ОТ 0 ДО УСКОРЯВАНЕ НА ПУЛСА С НАТИСКАНЕ САМО НА ЕДИН БУТОН.

Максимално ускорение от място с Launch Control.

ОТ 0 ДО УСКОРЯВАНЕ НА ПУЛСА С НАТИСКАНЕ САМО НА ЕДИН БУТОН.

Максимално ускорение от място с Launch Control.

Максимално ускорение от място включително ускорен пулс – това е най-малкото, което можете да очаквате от функцията Launch Control на 8-степенната трансмисия Steptronic. Вие просто трябва да дадете командата: избирате режим Sport+, селектор на трансмията в позиция S, натискате спирачката, натискате педала на газта докрай. При отпускане на спирачката BMW Серия 2 Купе ще влее чист адреналин във вените ви. Убедете се сами.

Read more

НЕУДЪРЖИМО РАЗГРЪЩАНЕ НА МОЩНОСТТА.

BMW TwinPower Turbo двигателите.

НЕУДЪРЖИМО РАЗГРЪЩАНЕ НА МОЩНОСТТА.

BMW TwinPower Turbo двигателите.

Ултрамодерните BMW TwinPower Turbo двигатели превръщат BMW Серия 2 Купе в задвижващата сила в своя клас. Спонтанните реакции, високия потенциал на мощността и впечатляващата ефективност дори и при високи обороти създават едно осезаемо темпераментно изживяване при шофиране. При изключително плавно управление и максимално ниво на комфорт на возене.

Read more

8-степенна трансмисия Steptronic.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много висок комфорт на превключване и возене благодарение на близките предавателни числа и минималните промени в оборотите на двигателя. Така максималният комфорт се комбинира с впечатлваща динамика и нисък разход на гориво.

УВЕРЕНО СЕ СПРАВЯ С ВСЕКИ ТЕРЕН.

Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive.

УВЕРЕНО СЕ СПРАВЯ С ВСЕКИ ТЕРЕН.

Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive.

По-добро сцепление, по-добър контрол, при константно висока пъргавина. Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive на BMW Серия 2 Купе осигурява максимален комфорт на возене и значително повишаване на сигурността – дори и при лоши метеорологични условия и тежки ситуации на пътя.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, повече радост от шофирането. Това е BMW Efficient Dynamics. Зад него се крие иновативен пакет от технологии, който влияе на задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция. За по-нисък разход на гориво и по-ниски СО2 емисии при по-висока динамика и радост от шофирането. Серийно при всяко BMW – и естествено и при BMW Серия 2 Купе.

Read more

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.