БУНТАР СЪС ЗВЕЗДНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Купе.

БУНТАР СЪС ЗВЕЗДНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Купе.

БУНТАР СЪС ЗВЕЗДНО ИЗЛЪЧВАНЕ.Дизайнът на BMW Серия 2 Купе.

Още по-спортен, още по-уверен, още по-изискан. С по-фокусираният си във всеки детайл дизайн BMW Серия 2 Купе подчертава с характерните линии и структурираните повърхности това, което прави лидерите толкова атрактивни: характер и елегантност, свобода и сила. Ексклузивният вътрешен дизайн също следва този прогресивен стил: новата концепция за управление с интуитивно подредени функции осигурява максимално фокусирано изживяване при шофиране в една подчинена на спорта атмосфера.

BMW M240i Купе (1):
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7.8
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 179


BMW M240i Купе
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
СО2 емисии в г/км: 179

Read more

ПЕРФЕКТНО ПРИСЪСТВИЕ.

Спортен силует.

Впечатляващо излъчване, изпълнено с елегантност и устрем напред: типичната за купе екстремно снишаваща се линия на покрива на BMW Серия 2 Купе е израз на чист спортен дух. А динамичната предна част с наклонената навътре бъбрековидна радиаторна решетка подчертава издължените линии на BMW Серия 2 Купе и атлетичната аура на автомобила.
Read more

Фокусирана предна част.

Фокусираният поглед на един атлет: големите въздухозаборници поставят динамични дизайнерски акценти на мощната предна част. Моделираните по нов начин опционални LED фарове достигат до скулптурираната двойна бъбрековидна радиаторна решетка и подсилват динамичната визия на автомобила. Значително по-ярката светлина на LED технологията осигурява и допълнително повишаване на сигурността и ефективно пести енергия.
Read more

Отличителна задна част.

Видимо едно цяло с пътя и безпогрешен магнит за погледите на всички, които се движат зад BMW Серия 2 Купе: взаимодействието между хоризонталните линии и структурираните повърхности на атлетичната задна част подчертава екстремно динамичното излъчване на BMW Серия 2 Купе.
Read more

Авторитетен стил.

Характерният дизайн на задните светлини с широки, червени LED светлинни блокове с L-образна форма поставя неподражаеми дизайнерски акценти както през деня, така и през нощта. И се вписва уверено в изискания стил и оптимизираното подчертаване на широчината на възхитителната визия отзад.
Read more

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

BMW Серия 2 Купе предлага възхитителни възможности да се насладите на живота по време на движение – и безкомпромисно изпълнява това обещание и по отношение на аксесоарите. От практичния багажник за велосипеди, E-Bike с теглич, през универсалните куки на системата Travel & Comfort за закачане на облекло до изработените по мярка текстилни стелки – изберете оборудването, което подхожда на вашия стил на живот.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТ.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 220i Купе:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,8-7,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 178-164

  BMW 220d Купе:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 198-197

  BMW 230i Купе:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,9-7,3
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 179-166

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.