ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНО.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Купе.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНО.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Купе.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНО.Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Купе.

Добрата свързаност е абсолютно необходима за вашето място в групата на лидерите. Поради това новата, интуитивна концепция за управление на BMW Серия 2 Купе издига вашите комуникации до следващото ниво. Независимо дали организирате срещи, дали планирате маршрути или се наслаждавате на любимата си музика – множеството изключително модерни технологии на BMW ConnectedDrive ви свързват по време на движение с вашия смартфон и иновативни услуги. BMW Connected винаги контролира вашето планиране на мобилността, за да можете да пристигнете до целта си навреме и отпочинали.

BMW M240i Купе:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 198-197

Read more

ОТЛИЧИТЕЛЕН И РАЗВЛЕКАТЕЛЕН.

Свързани на високо ниво: с допълнителните ConnectedDrive услуги можете да се наслаждавате на множество функции, интелигентни приложения и първокласно забавление. Като използвате възможните онлайн развлечения, например, можете да си създадете потребителски профил в Deezer или Napster за неограничен достъп до музикални заглавия. Това ви дава неограничен достъп до милиони заглавия безплатно. И интегрираното разпознаване на музика ще идентифицира всяка песен по радиото и ще я запише в личната ви библиотека. И това наистина е удобно, независимо от стила музика, който предпочитате.

 • Онлайн развлечения

  Оналйн развлеченията във вашето BMW ви дават достъп по всяко време чрез интегрираната информационно-развлекателна система с повече от 30 милиона музикални заглавия от нашите партньори: като Napster или Deezer. Можете и допълнително да слушате музика, когато и където искате, като имате достъп до музикални заглавия дори извън превозното средство, с всяко друго устройство поддържано от доставчика. Лесно и удобно.

СПОДЕЛЯ МИСЛИТЕ. ПРЕДВИЖДА. ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.

BMW Серия 2 Купе предлага множество интелигентни асистиращи системи, които облекчават живота ви. Асистентът за шофиране с предупреждение за опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия ви предупреждава своевременно за други автомобили или пешеходци. Предупреждението при напускане на лентата реагира при неволна смяна на лентата, а Асистентът за умора на водача следи поведението му и препоръчва почивка при признаци от изморяване. С активния контрол на скоростта и Speed Limit Info вие винаги имате пълен контрол над скоростта си. А когато пристигнете до целта си, Асистентът за паркиране ви осигурява удобно паркиране.

 • Активен контрол на скоростта.

  Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go включително предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа зададената от водача желана скорост, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спирането, а избраната дистанция се поддържа дори и при натоварен трафик до пълно спиране при задръствания.

 • Speed Limit Info

  Speed Limit Info включително индикатор за забраните за изпреварване следи ограниченията на скоростта, както и информациите за забрани за изпреварване и ги изобразява на информационния дисплей на арматурното табло и на Head-Up дисплея.

 • Асистент за паркиране

  Асистентът за паркиране облекчава паркирането успоредно или перпендикулярно на пътното платно. За тази цел системата измерва и тесните паркоместа при преминаване покрай тях с ниска скорост. Когато бъде открито достатъчно голямо паркомясто, асистентът за паркиране поема въртенето на волана, докато водачът продължава да контролира паркирането чрез избора на подходяща предавка, както и ускоряването респективно спирането.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентно взаимодействие между автомобила, водача и външния свят. Насладете се на по-висок комфорт, на повече развлечения и успокояващото усещане за сигурност по всички пътища. Или казано накратко: на по-висока радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.