ВЪЗХИТИТЕЛНО РАЗЛИЧНО.

Новото BMW Серия 2 Купе.

ВЪЗХИТИТЕЛНО РАЗЛИЧНО.

Новото BMW Серия 2 Купе.

ВЪЗХИТИТЕЛНО РАЗЛИЧНО.Новото BMW Серия 2 Купе.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW M240i Купе1)

4,8 [4,6]

Максимална скорост в км/ч (BMW M240i Купе1)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW M240i Купе1)

7,8 [7,1]

СО2 емисии в г/км (BMW M240i Купе1)

179-163

BMW M240i Купе от

93 000 лева

Новото BMW Серия 2 Купе е квинтесенцията на автомобилната индивидуалност и създава свой собствен клас. Революционният спортен дизайн излъчва движение, дори когато автомобилът е в покой. Радикалната динамика с изключително пъргаво задвижване на задните колела и високата степен на комфорт в ексклузивния интериор допълват несравнимото усещане от шофирането. От самото начало става ясно: когато заемате мястото си зад волана, има само една посока, в която да поемете - право напред.

ИЗУМИТЕЛНО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Купе.

ИЗУМИТЕЛНО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Купе.

Изключителните форми на новото BMW Серия 2 Купе поставят нови стандарти – от уникално компактните пропорции, през фокусираната предна част с оформена по нов начин бъбрековидна радиаторна решетка до подчертано широката, атлетична задна част. Характерната, снишаваща се деликатно линия на покрива подчертава динамичния силует и разкрива спортният характер още на пръв поглед.

Read more
„Интериорът на BMW Серия 2 Купе вече е значително по-ясен. Той създава хармонична атмосфера на спокойствие и сила.“
ОЛИВЕР ХАЙМЛЕР, HEAD INTERIOR DESIGN BMW AUTOMOBILE

НЕБРЕЖНО ОСТАВЯ СТАТУКВОТО ЗАД СЕБЕ СИ.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Купе.

НЕБРЕЖНО ОСТАВЯ СТАТУКВОТО ЗАД СЕБЕ СИ.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Купе.

С пол-позишън твърдо пред погледа: с мощните си задвижвания и прецизно настроените окачвания новото BMW Серия 2 Купе впечатлва във всяко отношение. Насладете се на чистата динамика на управлението - без никакви условности.

Read more

НЕ ЗНАЕ ГРАНИЦИ. УСТРЕМЕНО САМО НАПРЕД.

НЕ ЗНАЕ ГРАНИЦИ. УСТРЕМЕНО САМО НАПРЕД.

СВЪРЗАНО ЕКСТРЕМНО ДОБРЕ.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Купе.

СВЪРЗАНО ЕКСТРЕМНО ДОБРЕ.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Купе.

Новото BMW Серия 2 Купе въодушевява с първокласна свързаност и интелигентна мобилност. Иновативните BMW ConnectedDrive технологии ви свързват напълно с важни услуги, полезни приложения и перфектни развлечения по време на движение.

Read more

БЕЗКОМПРОМИСНО ДО ЛИМИТА.

BMW M240i Купе.

БЕЗКОМПРОМИСНО ДО ЛИМИТА.

BMW M240i Купе.

Невероятно усещане от моторните спортове. Възхитителна динамика. Безгранична пъргавина. BMW M240i Купе отговаря във всяко отношение на своя екстремен и динамичен характер. Перфектното взаимодействие на множество high-performance компоненти като сниженото М спортно окачване, М спортните спирачки и спортните трансмисии предлагат първокласна спортна наслада от шофирането. Особено в завоите. И в това няма нищо чудно, все пак BMW M240i Купе се задвижва безкомпромисно от 340 к.с. (250 кВт).

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.


  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.