ТРЪПКАТА КАТО СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ.

BMW M240i Кабриолет.

ТРЪПКАТА КАТО СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ.

BMW M240i Кабриолет.

ТРЪПКАТА КАТО СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ.BMW M240i Кабриолет.

Вдъхновено от BMW M, оптимизирано за всекидневието. BMW M240i Кабриолет прекрачва конвенционалните граници на ускорението: редовият 6-цилиндров турбобензинов двигател катапултира автомобила за 4,9 секунди от 0 до 100 км/ч, М спортното окачване превръща изключителната динамика във вълнуващо изживяване при шофиране. Пъргаво, спиращо дъха и възхитително на вид. Последователно модернизираната визия на мощния атлет се допълна от ексклузивните M Performance дизайнерски елементи.

BMW M240i Кабриолет:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,0
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 205–204

Read more

СЕРИЙНО УСКОРЯВАНЕ НА ПУЛСА.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

СЕРИЙНО УСКОРЯВАНЕ НА ПУЛСА.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Добре дошли в рая на радостта от шофирането: M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW M240i е върховият атлет в сегмента на кабриолетите. Като никой друг той комбинира впечатляващото ускорение с чиста пъргавина и висока пригодност за всекидневието. Впечатляващите доказателства за неговата изключителна мощност са изключително спонтанните реакции, високият въртящ момент още при ниски обороти и широкият използваем оборотен диапазон.

Read more

СЪРЦЕБИЕНЕ САМО КОГАТО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ.

Екстериорът на BMW M240i Кабриолет освен с М спортния пакет впечатлява и с множество специфични за M Performance елементи. Спортната предна част с Full LED фарове и увеличени въздухозаборници излъчва чиста динамика. Това впечатление се подчертава и от изразителните 18-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 436 М във Ferric Grey, комбинирани с М спортните спирачки със сини спирачни апарати. Ауспуховите накрайници в черен хром от двете страни и акцентираното в тъмен хром означение на модела дефинират атлетичната задна част на BMW M240i Кабриолет. Атрактивен детайл отстрани са аеродинамично оптимизираните корпуси на външните огледала в цвят Ferric Grey.

СЪСТЕЗАТЕЛНО УСЕЩАНЕ ПОД ОТКРИТО НЕБЕ.

СЪСТЕЗАТЕЛНО УСЕЩАНЕ ПОД ОТКРИТО НЕБЕ.

В ориентирания към водача интериор на BMW M240i Кабриолет спортните акценти се поставят от висококачествени детайли. Такива са например дигиталното означение на модела и фините скали тип хронометър на арматурното табло. Специфичните за M Performance елементи като М спортния кожен волан, ергономичните М спортни седалки и тапицираните опори за коленете осигуряват перфектен комфорт при завиване и управление. Спортно-елегантната атмосфера впечатляващо се допълва от ексклузивни детайли като лайстните на праговете с означение на модела.

ВЪЛНУВАЩА ДИНАМИКА. МАКСИМАЛНА ПРЕЦИЗНОСТ.

Концепцията на динамиката на управлението на BMW M240i Кабриолет предлага още по-интензивна радост от шофирането при неограничена пригодност за всекидневието. Балансираните настройки на всички компоненти осигуряват висока пъргавина и прецизност на управлението, характеристиките на окачването и кормилното управление са оптимизирани към чиста динамика до най-дребния детайл. Цялостният ефект е повишаване на спортното изживяване зад волана. Във всеки отделен момент.

 • Кормилно управление

  С изключително прецизната си управляемост BMW M240i Кабриолет е перфектно подготвено за всяка ситуация на пътя. Сервоусилването и възвратния момент са модифицирани индивидуално и са настроени оптимално към динамичните характеристики. Директните реакции на всяко движение на волана и увереното усещане за прецизно управление превръщат всеки завои в изживяване. Както и всяка права.

 • М Спортно окачване

  М спортното окачване, което при автомобилите със задно задвижване е снижено с около 10 милиметра, се отличава със спортните си настройки. То включва по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизтори. Взаимодействието на всички тези компоненти осигурява още по-директни характеристики на окачването, които подпомагат подчертано спортния стил на шофиране.

 • xDrive

  Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive разпределя мощността на двигателя постоянно и оптимално към четирите колела в зависимост от актуалните стойности на сцеплението. Резултатът е значително повишение на динамиката, сцеплението и пъргавината дори и в много сложни ситуации на пътя. Системата, която подава подчертано повече мощност към задните колела, е създадена така, за да отговори на особените изисквания към динамиката на управлението на BMW M240i Кабриолет.

 • 8-степенна спортна скоростна кутия Steptronic

  8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много бързи превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно чрез лостчетата на волана – за комфортно и спокойно пътуване или за много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и със селектор на трансмисията в лявата лента S/M превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW MPerformance

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват въодушевяваща динамика на управлението, без лишения по отношение на комфорта. И доказват това с алетичност, като продължават да демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M240i Кабриолет:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,0
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 205–204

  BMW M550d xDrive Седан (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7–7,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–190

  BMW X4 M40i:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 249–237

  BMW X6 M50d:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,7-9,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 253–240

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.