ИЗБЯГАЙТЕ ОТ РУТИНАТА НА ВСЕКИДНЕВИЕТО.

Динамика на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Кабриолет.

ИЗБЯГАЙТЕ ОТ РУТИНАТА НА ВСЕКИДНЕВИЕТО.

Динамика на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Кабриолет.

ИЗБЯГАЙТЕ ОТ РУТИНАТА НА ВСЕКИДНЕВИЕТО.Динамика на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Кабриолет.

Осезаемо спортно, много динамично. В най-спортният кабриолет в своя клас мощните двигатели и високотехнологичното окачване са комбинирани в уникално изживяване при шофирането под открито небе – уверено, бунтарско и прецизно. Особените странични ефекти: задвижващо ускорение, изключително прецизна управляемост и повишение на ефективността благодарение на множеството технологии на BMW EfficientDynamics. Това означава свободата.

BMW 230i Кабриолет (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,2–6,0
СО2 емисии в г/км: 143–138

ЗАВЛАДЯВАЩО ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МИГ.

Под красивата си обвивка BMW Серия 2 Кабриолет впечатлява с динамичната си същност. Изживяването при шофиране осезаемо е дефинирано от неподражаемите гени на BMW: задно задвижване, перфектно разпределение на теглото между осите, спортни характеристики на кормилното управление. Резултатът: оптимална управляемост, възхитителна пъргавина, бясно ускорение. Всичко това съчетано в една безкомпромисна комбинация.

 • Управляемост

  При BMW Серия 2 Кабриолет типичното за BMW задно задвижване, превключвателя на контрола на шофирането, както и опционалното спортно кормилно управление и уникалното в този клас 50:50 разпределение на теглото между осите осигуряват особено пъргава динамика и лека управляемост. Особено при подчертано спортен стил на шофиране.

 • Адаптивно М окачване

  Спортна пъргавина, доловима до най-дребния детайл: благодарение на амортисьорите с електронно управление Адаптивното М окачване се адаптира оптимално към стила на шофиране и условията на пътя. Снижаването на каросерията с 10 милиметра допълнително повишава спортната пъргавина, а с активирането на режима Sport от контрола на шофирането се избират осезаемо по-твърди настройки на амортисьорите. В режим Sport+ вместо DSC (Динамичен контрол на стабилността) е активен DTC (Динамичен контрол на сцеплението), който позволява още по-спортен стил на шофиране чрез по-късни намеси на DSC.

 • Променливо спортно кормилно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване.

УВЕРЕН ХОД ОТ НАЙ-ЧИСТА ФОРМА.

BMW TwinPower Turbo двигателите.

УВЕРЕН ХОД ОТ НАЙ-ЧИСТА ФОРМА.

BMW TwinPower Turbo двигателите.

Мощните BMW TwinPower Turbo двигатели на BMW Серия 2 Кабриолет предлагат въодушевяваща комбинация между впечатляваща мощност, впечатляващо ускорение и спираща дъха ефективност. Неподражаемите запазени марки на безграничната радост от шофирането са спонтанните реакции и темпераментното разгръщане на мощността още от ниски обороти. Максималната мощност на BMW 230i е 185 кВт (252 к.с.). С TwinScroll турбокомпресор и Valvetronic, двоен VANOS и директно впръскване на бензина този двигател разгръща максималният си въртящ момент от 350 Нм още при 1 450 об/мин. Множество технологии на BMW EfficientDynamics осигуряват нисък разход на гориво и по-малко емисии на СО2.

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ STEPTRONIC.

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ STEPTRONIC.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много висок комфорт на превключване и возене благодарение на близките предавателни числа и минималните промени в оборотите на двигателя. Така максималният комфорт се комбинира с впечатлваща динамика и нисък разход на гориво.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, повече радост от шофирането. Това е BMW Efficient Dynamics. Зад него се крие иновативен пакет от технологии, който влияе на задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция. За по-нисък разход на гориво и по-ниски СО2 емисии при по-висока динамика и радост от шофирането. Серийно при всяко BMW – и естествено и при BMW Серия 2.

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер гуми. Данните за разхода на гориво са измерени при тестовия цикъл на ЕС.

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.