ЗА ЕКСТРАВАГАНТНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

ЗА ЕКСТРАВАГАНТНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

ЗА ЕКСТРАВАГАНТНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

Първото впечатление: свобода и устрем напред. Изящните форми на BMW Серия 2 Кабриолет излъчва лекота и елегантност, мощ и вдъхновение. Фокусираната, още по-спортна предна част в комбинация с отвореният текстилен покрив и атлетичната линия на раменете са естетично съгласувани не остават незабелязани. Изживяването при шофиране не е по-малко въодушевяващо и при затворен покрив – елегантният интериор впечатлява с динамичен дизайн, висококачествено оборудване и значително по-висок акустичен комфорт.

BMW 230i Кабриолет:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,3—7,7
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 188–176

Read more

НЕЗАВИСИМОСТ В НАЙ-ЗАДВИЖВАЩАТА СИ ФОРМА.

Атлетични линии.

Динамичните форми на BMW Серия 2 Кабриолет излъчва не само естетика и елегантност, но и също толкова мощ и динамика. Фокусираният външен дизайн впечатлява с характерната линия на раменете, както и множество магнити за погледите по дизайна, който бурно завладява сърцата.
Read more

Спортна предна част.

Поразителната предна част на BMW Серия 2 Кабриолет наклонената навътре бъбрековидна радиаторна решетка и аеродинамично оптимизираните въздухозаборници е олицетворение на впечатляваща динамика. Този ефект допълнително се подчертава от ниските LED фарове с типичното за BMW лице с 4 очи и е ясно изражение на спортен характер.
Read more

Изразителни джанти.

Ако наблюдавате BMW Серия 2 Кабриолет отстрани, погледът ви ще бъде привлечен както от клиновидният силует така и от динамичните алуминиеви джанти. Дори и 16-инчовите джанти на серийния модел са колкото спортни, толкова и естетични. Още по-динамични са показаните тук 17-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 724. Естествено, всички модели джанти ги свързва едно нещо: перфектното поведение на пътя.
Read more

Респектираща задна част.

Въодушевява дори онези, които само карат след BMW Серия 2 Кабриолет: атлетичната задна част се отличава с перфектното взаимодействие между ясни контури и динамични задни севтили с L-образен дизайн, както и хромираните ауспухови накрайници. Допълнителен магнит за погледа: свободният поглед към предното стъкло при отворен покрив.
Read more

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ОТКРИТОТО НЕБЕ.

Премиум акустическия електрически текстилен покрив на BMW Серия 2 Кабриолет.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ОТКРИТОТО НЕБЕ.

Премиум акустическия електрически текстилен покрив на BMW Серия 2 Кабриолет.

Когато покривът на BMW Серия 2 Кабриолет се отвори, естетиката и елегантността се комбинират с истински емоции. Покривът може да бъде задействан напълно автоматично при скорост до 50 км/ч, като единственият лимит е небето. При затворен покрив значително подобрената шумоизолация на текстилния мек покрив също осигурява ексклузивно изживяване при шофиране. Това безсрамно атрактивно излъчване се допълва от елегантния цветови контраст с каросерията.

Read more

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

BMW Серия 2 Кабриолет ви дава възхитителни възможности да се наслаждавате на живота си по време на пътуване – като спазва безкомпромисно това обещание и по отношение на аксесоарите. От практичния багажник за велосипеди/E-Bike с теглич, през универсалните куки за закачане на дрехи на системата Travel & Comfort до изработените по мярка текстилни стелки – изберете оборудването, която подхожда на вашия стил. 

ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ.

ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 220i Кабриолет:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,2—7,6
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 187–173

  BMW 225d Кабриолет:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 6,4—5,9
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 167–156

  BMW M240i Кабриолет:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,0
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 205–204


  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.