ЗА ЕКСТРАВАГАНТНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

ЗА ЕКСТРАВАГАНТНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

ЗА ЕКСТРАВАГАНТНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ.Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

Първото впечатление: свобода и устрем напред. Изящните форми на BMW Серия 2 Кабриолет излъчва лекота и елегантност, мощ и вдъхновение. Фокусираната, още по-спортна предна част в комбинация с отвореният текстилен покрив и атлетичната линия на раменете са естетично съгласувани не остават незабелязани. Изживяването при шофиране не е по-малко въодушевяващо и при затворен покрив – елегантният интериор впечатлява с динамичен дизайн, висококачествено оборудване и значително по-висок акустичен комфорт.

BMW 230i Кабриолет (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,2–6,0
СО2 емисии в г/км: 143–138

Read more

НЕЗАВИСИМОСТ В НАЙ-ЗАДВИЖВАЩАТА СИ ФОРМА.

Атлетични линии.

Динамичните форми на BMW Серия 2 Кабриолет излъчва не само естетика и елегантност, но и също толкова мощ и динамика. Фокусираният външен дизайн впечатлява с характерната линия на раменете, както и множество магнити за погледите по дизайна, който бурно завладява сърцата.
Read more

Спортна предна част.

Поразителната предна част на BMW Серия 2 Кабриолет наклонената навътре бъбрековидна радиаторна решетка и аеродинамично оптимизираните въздухозаборници е олицетворение на впечатляваща динамика. Този ефект допълнително се подчертава от ниските LED фарове с типичното за BMW лице с 4 очи и е ясно изражение на спортен характер.
Read more

Изразителни джанти.

Ако наблюдавате BMW Серия 2 Кабриолет отстрани, погледът ви ще бъде привлечен както от клиновидният силует така и от динамичните алуминиеви джанти. Дори и 16-инчовите джанти на серийния модел са колкото спортни, толкова и естетични. Още по-динамични са показаните тук 17-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 724. Естествено, всички модели джанти ги свързва едно нещо: перфектното поведение на пътя.
Read more

Респектираща задна част.

Въодушевява дори онези, които само карат след BMW Серия 2 Кабриолет: атлетичната задна част се отличава с перфектното взаимодействие между ясни контури и динамични задни севтили с L-образен дизайн, както и хромираните ауспухови накрайници. Допълнителен магнит за погледа: свободният поглед към предното стъкло при отворен покрив.
Read more

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ОТКРИТОТО НЕБЕ.

Премиум акустическия електрически текстилен покрив на BMW Серия 2 Кабриолет.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ОТКРИТОТО НЕБЕ.

Премиум акустическия електрически текстилен покрив на BMW Серия 2 Кабриолет.

Когато покривът на BMW Серия 2 Кабриолет се отвори, естетиката и елегантността се комбинират с истински емоции. Покривът може да бъде задействан напълно автоматично при скорост до 50 км/ч, като единственият лимит е небето. При затворен покрив значително подобрената шумоизолация на текстилния мек покрив също осигурява ексклузивно изживяване при шофиране. Това безсрамно атрактивно излъчване се допълва от елегантния цветови контраст с каросерията.

Read more

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

BMW Серия 2 Кабриолет ви дава възхитителни възможности да се наслаждавате на живота си по време на пътуване – като спазва безкомпромисно това обещание и по отношение на аксесоарите. От практичния багажник за велосипеди/E-Bike с теглич, през универсалните куки за закачане на дрехи на системата Travel & Comfort до изработените по мярка текстилни стелки – изберете оборудването, която подхожда на вашия стил. 

ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ.

ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 220i Кабриолет (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,2–5,8
  СО2 емисии в г/км: 141–133

  BMW 225d Кабриолет (3):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 5,0-4,8
  СО2 емисии в г/км: 130-128

  BMW 230i Кабриолет (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,2–6,0
  СО2 емисии в г/км: 143–138

  BMW M240i Кабриолет (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 8,3
  СО2 емисии в г/км: 189

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.