НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Кабриолет.

НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Кабриолет.

НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Кабриолет.

Насладете се на неустоимата свобода да бъдете напълно свързани по време на пътуване – в BMW Серия 2 Кабриолет. Новата концепция за управление с ясно подредени функции, интуитивно управление и дигитални услуги, които превръщат интериора във впечатляваща зона на комфорта. Независимо дали преглеждате имейли, организирате срещи, планирате маршрути или искате да се наслаждавате на любимата си музика - BMW ConnectedDrive ще направи това възможно. BMW ConnectedDrive винаги следи вашето лично планиране на мобилността, за да можете да достигнете до целта си навреме и спокойни.

Read more

ИЗПЪЛНЕНО С МУЗИКА.

Свързани на високо ниво: с допълнителните ConnectedDrive услуги можете да се наслаждавате на множество функции, интелигентни приложения и първокласно забавление. Като използвате възможните онлайн развлечения, например, можете да си създадете потребителски профил в Deezer или Napster за неограничен достъп до музикални заглавия. Това ви дава неограничен достъп до милиони заглавия безплатно. И интегрираното разпознаване на музика ще идентифицира всяка песен по радиото и ще я запише в личната ви библиотека. И това наистина е удобно, независимо от стила музика, който предпочитате.

 • Онлайн развлечения

  Оналйн развлеченията във вашето BMW ви дават достъп по всяко време чрез интегрираната информационно-развлекателна система с повече от 30 милиона музикални заглавия от нашите партньори: като Napster или Deezer. Можете и допълнително да слушате музика, когато и където искате, като имате достъп до музикални заглавия дори извън превозното средство, с всяко друго устройство поддържано от доставчика. Лесно и удобно.

ПОДЧЕРТАНО ФОКУСИРАНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ.

BMW Серия 2 Кабриолет полага всички усилия, за да може пътуването да е колкото се може по-приятно за вас. Поради това интелигентните асистиращи системи осигуряват едно ново ниво на сигурност и комфорт: Асистентът за шофиране с предупреждение за опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия ви предупреждава своевременно за други автомобили или пешеходци. Предупреждението при напускане на лентата реагира при неволна смяна на лентата, а Асистентът за умора на водача следи поведението му и препоръчва почивка при следи от изморяване. С активния контрол на скоростта и Speed Limit Info вие винаги имате пълен контрол над скоростта си. А когато пристигнете до целта си, Асистентат за паркиране ви осигурява удобно паркиране.

 • Активен контрол на скоростта

  Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go включително предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа зададената от водача желана скорост, както и дистанцията до движещия се опред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спирането, а избраната дистанция се поддържа дори и при натоварен трафик до пълно спиране при задръствания.

 • Speed Limit Info

  Speed Limit Info включително индикатор за забраните за изпреварване следи ограниченията на скоростта, както и информациите за забрани за изпреварване и ги изобразява на информационния дисплей на арматурното табло и на Head-Up дисплея.

 • Асистент за паркиране

  Асистентът за паркиране облекчава паркирането успоредно или перпендикулярно на пътното платно. За тази цел системата измерва и тесните паркоместа при преминаване покрай тях с ниска скорост. Когато бъде открито достатъчно голямо паркомясто, асистентът за паркиране поема въртенето на волана, докато водачът продължава да контролира паркирането чрез избора на подходяща предавка, както и ускоряването респективно спирането.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентно взаимодействие между автомобила, водача и външния свят. Насладете се на по-висок комфорт, на повече развлечения и успокояващото усещане за сигурност по всички пътища. Или казано накратко: на по-висока радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 230i Кабриолет (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,2–6,0
  СО2 емисии в г/км: 143–138

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.