НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СВОБОДАТА.

Новото BMW Серия 2 Кабриолет.

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СВОБОДАТА.

Новото BMW Серия 2 Кабриолет.

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СВОБОДАТА.Новото BMW Серия 2 Кабриолет.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW M230i Кабриолет1)

5,9

Максимална скорост в км/ч (BMW M230i Кабриолет1)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW M230i Кабриолет1)

6,2–6,0

СО2 емисии в г/км (BMW M230i Кабриолет1)

143–138

BMW 230i Кабриолет от

80 350 лева

Визията: спиращо дъха красива. Характерът: безгранично свободен. Новото BMW Серия 2 Кабриолет е една демонстрация на спортната свобода и елегантността. Комбинацията между динамичен дизайн, мощни двигатели и ексклузивно оборудване в оформения по нов начин интериор разкрива нови хоризонти на безграничната радост от шофирането. Най-спортният кабриолет в своя клас не оставя съмнения колко привлекателна може да бъде независимостта.

БЕЗКОМПРОМИСЕН ЕСТЕТ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

БЕЗКОМПРОМИСЕН ЕСТЕТ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Кабриолет.

Първото впечатление? Неустоима симбиоза между мощ и атрактивност. Спортните компактни пропорции, фокусираната предна част с оформена по нов начин бъбрековидна радиаторна решетка и елегантният мек покрив придават експресивната мощ и завършената форма на BMW Серия 2 Кабриолет. Задната част с подчертана широчина впечатлява с нов LED светлинен дизайн и подсказва каква мощност стилно се е устремила към пътя.

Read more
„Спортните характеристики на BMW Серия 2 Кабриолет създават още по-впечатляващо и силно излъчване.“
Оливер Хайлмер, Директор Интериорен Дизайн BMW Automobile

БЕЗГРАНИЧНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Кабриолет.

БЕЗГРАНИЧНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 2 Кабриолет.

Динамика в най-добрата си форма: при новото BMW Серия 2 Кабриолет въодушевлението от шофирането под открито небе достига до нови измерения. Мощните технологии на задвижването, перфектното разпределение на теглото между осите и впечатляващата ефективност създават безкомпромисно спортно изживяване при шофиране под открито небе.

Read more

СВЪРЗАНО СЪС СВЕТА.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Кабриолет.

СВЪРЗАНО СЪС СВЕТА.

Свързаността и асистиращите системи на BMW Серия 2 Кабриолет.

В новото BMW Серия 2 Кабриолет се наслаждавате на свободата винаги и навсякъде да бъдете свързани с приятелите си и света. И винаги да пристигате сигурни и спокойни до целта си. BMW ConnectedDrive ви предлага достъп до дигитални услуги, интелигентни приложения и асистиращи системи – за значително по-висок комфорт, повече развлечения и сигурност.

Read more

РАДИКАЛНО ОТКРИТО.

BMW M240i Кабриолет.

РАДИКАЛНО ОТКРИТО.

BMW M240i Кабриолет.

Единственият лимит е небето. Усещането: настръхнала кожа. BMW M240i Кабриолет с M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател, Адаптивно М окачване, опционална 8-степенна трансмисия Steptronic, както и променливо спортно кормилно управление и М спортни спирачки дава нова дефиниция на лимитите под открито небе и осигурява незабравимо интензивни изживявания при шофиране.

BMW М240i Кабриолет (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,3
СО2 емисии в г/км: 189

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.