ЗА ВСЯКА ВАША ИДЕЯ.

Първото BMW Серия 2 Active Tourer.

ЗА ВСЯКА ВАША ИДЕЯ.

Първото BMW Серия 2 Active Tourer.

ЗА ВСЯКА ВАША ИДЕЯ.Първото BMW Серия 2 Active Tourer.

Среден разход на гориво в л/100 км (218d)

4,3–4,1 [4,3–4,1]

Вместимост на багажника (218d)

468–1,510

Сгъваема облегалка на седалката до водача (218d)

да

BMW Серия 2 Active Tourer доказва, че компактните размери, функционалността и гъвкавостта могат перфектно да се комбинират с динамичен дизайн. За да може автомобилът винаги да е готов за спортните ви занимания, пътуванията и всекидневието – с динамиката, която очаквате от едно BMW.

КОМПАКТНО ОТВЪН, ПРОСТОРНО ОТВЪТРЕ.

Дизайнът на BMW Серия 2 Active Tourer.

Да се справиш с лекота и с удоволствие с всекидневието означава винаги да бъдеш в перфектна форма. Като BMW Серия 2 Active Tourer. Новата автомобилна концепция осигурява перфектната комбинация между гъвкавостта, функционалността и типичната за BMW радост от шофирането. Дългото междуосие, късите надвеси и високата линия на покрива гарантират не само компактни и мускулести пропорции, но в същото време осигуряват и екстремно просторен интериор.

Комфорт и гъвкавост.

Независимо дали за цялото семейство, за обемист багаж или за двете: в BMW Серия 2 Active Tourer има място за всеки и всичко. Регулируемите и сгъваеми седалки, сгъваемият под на багажника и безкрайните възможности за транспортиране ви позволяват оптимално да адаптирате предлагането на място към вашите потребности. Големите врати осигуряват безпроблемно качване и слизане, опционалният заден капак с безконтактно отваряне и затваряне гарантира изключителен комфорт на товаренето.

Линии и оборудване.

Адаптирайте своето BMW Серия 2 Active Tourer към личните си нужди и предпочитания - с различните пакети оборудване на BMW. BMW Серия 2 Active Tourer се предлага с BMW Линиите Luxury и Sport. Освен това на ваше разположение са и М Спортния пакет, както и други пакети и Оригинални BMW аксесоари.

Панорамен стъклен покрив.

Панорамният стъклен покрив на BMW Серия 2 Active Tourer разкрива въодушевяващи гледки. Изпълнената със светлина атмосфера допълнително подчертава особеното усещане в интериора на автомобила. Ако слънчевите лъчи са прекалено ярки, електрическата слънцезащитна щора може да бъде затворена безстепенно. Благодарение на функциите плъзгане и отваряне панорамният стъклен покрив разкрива допълнителни възможности за проветряване на интериора. Когато стъкленият покрив е в позиция за проветряване, слънцезащитната щора автоматично се прибира назад, за да се осигури желания поток на въздуха. Интегрираният и автоматично издигащ се ветробран намалява до минимум завихрянията при шофиране с отворен покрив.