МОЩНА ИГРА.

BMW M140i: 340 К.С., 250 кВт.

МОЩНА ИГРА.

BMW M140i: 340 К.С., 250 кВт.

МОЩНА ИГРА.BMW M140i: 340 К.С., 250 кВт.

Динамичният спортен дух в компактния клас има своето име: BMW M140i. Или казано по друг начин: още по-интензивна радост от шофирането. Насладете се на неописуемото усещане, когато ръцете ви обхващат волана и кракът ви натиска педала на газта. Най-добре по осеян със завои междуградски път, когато множеството специфични за M Performance и перфектно съгласувани компоненти – от двигателя, през окачването до дизайна – осигуряват заредени с адреналин моменти при шофиране. Настръхването на кожата ви е гарантирано.

BMW M140i (5 врати) (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
СО2 емисии в г/км: 179

Read more

МОЩНОСТ ПО ШЕСТ.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

МОЩНОСТ ПО ШЕСТ.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Впечатляващо ефективен, особено мощен: M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с изключително разгръщане на мощността и нежен като коприна ход, комбинирани със спортен звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той развива 250 кВт (340 к.с.) при среден разход на гориво от само 7,8 литра на 100 километра.

Read more

ПЪРВЕНЕЦ.

Динамиката на управлението на BMW M140i е олицетворение на чист M Performance. С множеството си high-performance компоненти автомобила осигурява ненадмината, интензивна радост от шофирането. Сниженото М спортно окачване в комбинация с променливото спортно кормилно управление предлага въодушевяващо пъргава управляемост – и прецизно пренася впечатляващата мощ до пътя. Естествено, М спортните спирачки са създадени за най-високи натоварвания. А 8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява бързи ускорения благодарение на особено бързите превключвания на предавките. Вашият пулс ще го потвърди.

 • Променливо спортно кормилно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване.

 • М спортно окачване

  М спортното окачване, което при автомобилите със задно задвижване е снижено с около 10 милиметра, се отличава със спортните си настройки. То включва по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизтори. Взаимодействието на всички тези компоненти осигурява още по-директни характеристики на окачването, които подпомагат подчертано спортния стил на шофиране.

 • xDrive

  Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive разпределя мощността на двигателя безстепенно и променливо между предните и задните колела – за още по-добро сцепление, динамика на управлението и сигурност при шофиране при всякакви ситуации на пътя. За още по-добра управляемост разпределението на мощността с електронно управление противодейства на недозавиването и презавиването в завоите.

 • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

  8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматични, така и ръчни чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана – за комфортно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и при селектор на трансмисията в лявата позиция S/M превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДУХ.

Дизайнът на предната част на BMW M140i вдъхновява с увеличените въздухозаборници от серийния М аеродинамичен пакет с дизайнерски акценти във Ferric Grey. Аеродинамичните корпуси на страничните огледала също са в цвят Ferric Grey. Увереното излъчване се допълва от изисканите 18-инчови М алуминиеви джанти 719 M Jet Black и разположените от двете страни ауспухови накрайници в черен хром. В интериора впечатляват М спортните седалки, серийния М кожен волан, както и М опората за крака на водача и М интериорните лайстни. Ексклузивните детайли като M Performance лайстните на праговете и специфичните за M Performance уреди допълнително подчертават спортното излъчване.

СЕМЕЙНА МОЩ.

СЕМЕЙНА МОЩ.

M Performance автомобилите впечатляват със спортното си представяне. Те осигуряват въодушевяваща динамика, без да се лишавате от комфорта. И въпреки цялата си атлетичност, те демонстрират забележителен стил с фокусирания си дизайн. M Performance автомобили. Още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M140i (5 врати) (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
  СО2 емисии в г/км: 179
   

  BMW M550i xDrive Седан (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,1-8,9
  СО2 емисии в г/км: 209-204
   

  BMW M760Li xDrive (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8
  СО2 емисии в г/км: 294
   

  BMW X4 M40i (2)(3):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 8,6
  СО2 емисии в г/км: 199
   

  BMW X6 M50d (3):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,9-7,8
  СО2 емисии в г/км: 209-205

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]
   

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.
   

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.