ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайн и оборудване на BMW Серия 1.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайн и оборудване на BMW Серия 1.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.Дизайн и оборудване на BMW Серия 1.

Динамично отвън. Ексклузивно отвътре. Вълнуващият дизайн е олицетворение на ултимативен спортен дух, мощна динамика и чиста радост от шофирането. С прогресивните си линии, атлетични форми и висококачественото оборудване BMW Серия 1 подхожда перфектно на градския стил на живот. Истински магнит за възхитените погледи.

BMW M140i (5 врати) (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
СО2 емисии в г/км: 179

Read more

ВЪРХОВНА ФОРМА.

Предната част на BMW Серия 1 демонстрира мощна атлетичност и неудържим устрем напред с впечатляващата си бъбрековидна радиаторна решетка и големите въздухозаборници. Ниските фарове допълнително подчертават спортния характер. Дори и серийните джанти осигуряват динамична визия и превъзходно сцепление. Също както и опционалните, още по-спортни 18-инчови алуминиеви джанти 719 M Jet Black, по желание с М спортни спирачки със сини спирачни апарати.

Задната част впечатлява с атлетично оформените арки на калниците, характерните брони и LED-задни светлини с L-образна форма. Още по-висока динамика осигуряват ауспуховите накрайници в черен хром, които при BMW M140i Edition Shadow и Edition M Sport Shadow са част от серийното оборудване.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Още по-спортно? Дори още по-ексклузивно? Или още по-пригодно за всекидневието? С Оригиналните BMW аксесоари вие можете да оформите своето BMW Серия 1 напълно спрямо вашите предпочитания. Изберете от множеството висококачествени и полезни продукти – от изразителните джанти, през пълноцветния Head-Up дисплей до практичните багажници за велосипеди.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТ.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 125i (5 врати) (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 5,9-5,7
  СО2 емисии в г/км: 134-130

  BMW 125d (5 врати) (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 4,6-4,3
  СО2 емисии в г/км: 121-114

  BMW M140i (5 врати) (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
  СО2 емисии в г/км: 179

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.