ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

Новото BMW Серия 1. Свързан за да впечатлява.

ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

Новото BMW Серия 1. Свързан за да впечатлява.

ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.Новото BMW Серия 1. Свързан за да впечатлява.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Макс. скорост в км/ч (BMW M140i)

250

Разход на гориво в л/100 км, комбиниран (BMW M140i)

9,4

CO2 емисии в г/км, комбинирано (BMW M140i)

214-212

BMW M140i от

89 900 лв.

Прави впечатление. Доставя радост и се забелязва веднага. Със спортния си дизайн, динамиката на управлението и перфектната си свързаност новият градски герой моментално завладява сърцата. Защото той се движи бързо по пътя и в мрежата – което ви позволява да посрещнете всички предизвикателства. Това е една малка разлика, която обаче означава много.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайнът на новото BMW Серия 1 може да бъде описан перфектно с една дума: динамичен. Той въодушевява от всяка перспектива с оптималните си пропорции и с всеки детайл подчертава своите безкомпромисни спортни амбиции. Екстремно фокусиран – и сякаш оформя едно цяло. Независимо коя Линия или Edition изберете.

BMW M140i 5 врати:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7–8,8
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–198

Read more
„С новите опции за цвят на лаковото покритие, тапицериите и другите декоративни елементи клиентите вече разполагат с по-големи възможности за избор, за да индивидуализират допълнително впечатляващия характер на автомобила.“
Мартина Щарке, Директор Екстериор и Дизайн BMW Automobile

ЛОВЕЦ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.

ЛОВЕЦ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.

Чиста радост от шофирането по правите отсечки. Прилив на адреналин във всеки завой. Типичното за BMW директно кормилно управление, прецизно настроеното окачване и оптималното разпределение на теглото между осите осигурява въодушевяващо пъргава динамика. А с редовия Turbo 6-цилиндров бензинов двигател под издължения преден капак новото BMW Серия 1 предлага динамика, която е ненадмината в компактния клас. Напълно спортно, нали?

Read more

ВРОДЕНА ДИГИТАЛНОСТ.

ВРОДЕНА ДИГИТАЛНОСТ.

Насладете се на следващото ниво на пълната свързаност: с изключително интуитивната концепция за управление, интелигентните асистиращи системи и уникалните в този клас дигитални услуги, които осигурват безпрецедентно изживяване при шофиране. И с едно приложение, което свързва автомобила с вашия смартфон и разкрива напълно нови възможности по отношение на планирането на срещите и маршрутите, бизнес-комуникациите и развлеченията.

Read more
„Ние предлагаме на нашите клиенти да изберат система за управление, която е най-комфортна за тях.“
Холгер Хампф, Директор Дизайн Потребителски Преживявания

МОЩНА ИГРА.

МОЩНА ИГРА.

BMW M140i xDrive е темперамент от най-чиста форма: вълнуваща динамика от 0 до 100 за 4,4 секунди. Задвижвано от M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с внушителните 340 к.с. Оборудвано с множество високоскоростни компоненти за безгранична радост от шофирането. Това ще накара не само пулса и да се ускори, но и гарантира усмивка на лицето ви.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.