МОЩНА ИГРА.

BMW M140i: 340 К.С., 250 кВт.

МОЩНА ИГРА.

BMW M140i: 340 К.С., 250 кВт.

МОЩНА ИГРА.BMW M140i: 340 К.С., 250 кВт.

Динамичният спортен дух в компактния клас има своето име: BMW M140i. Или казано по друг начин: още по-интензивна радост от шофирането. Насладете се на неописуемото усещане, когато ръцете ви обхващат волана и кракът ви натиска педала на газта. Най-добре по осеян със завои междуградски път, когато множеството специфични за M Performance и перфектно съгласувани компоненти – от двигателя, през окачването до дизайна – осигуряват заредени с адреналин моменти при шофиране. Настръхването на кожата ви е гарантирано.

BMW M140i 3 врати:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7–8,8
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–198

Read more

МОЩНОСТ ПО ШЕСТ.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

МОЩНОСТ ПО ШЕСТ.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Впечатляващо ефективен, особено мощен: M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с изключително разгръщане на мощността и нежен като коприна ход, комбинирани със спортен звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той развива 250 кВт (340 к.с.) при среден разход на гориво от само 7,8 литра на 100 километра.

Read more

ПЪРВЕНЕЦ.

Динамиката на управлението на BMW M140i е олицетворение на чист M Performance. С множеството си high-performance компоненти автомобила осигурява ненадмината, интензивна радост от шофирането. Сниженото М спортно окачване в комбинация с променливото спортно кормилно управление предлага въодушевяващо пъргава управляемост – и прецизно пренася впечатляващата мощ до пътя. Естествено, М спортните спирачки са създадени за най-високи натоварвания. А 8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява бързи ускорения благодарение на особено бързите превключвания на предавките. Вашият пулс ще го потвърди.

 • Променливо спортно кормилно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване.

 • М спортно окачване

  М спортното окачване, което при автомобилите със задно задвижване е снижено с около 10 милиметра, се отличава със спортните си настройки. То включва по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизтори. Взаимодействието на всички тези компоненти осигурява още по-директни характеристики на окачването, които подпомагат подчертано спортния стил на шофиране.

 • xDrive

  Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive разпределя мощността на двигателя безстепенно и променливо между предните и задните колела – за още по-добро сцепление, динамика на управлението и сигурност при шофиране при всякакви ситуации на пътя. За още по-добра управляемост разпределението на мощността с електронно управление противодейства на недозавиването и презавиването в завоите.

 • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

  8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматични, така и ръчни чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана – за комфортно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и при селектор на трансмисията в лявата позиция S/M превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДУХ.

Дизайнът на предната част на BMW M140i вдъхновява с увеличените въздухозаборници от серийния М аеродинамичен пакет с дизайнерски акценти във Ferric Grey. Аеродинамичните корпуси на страничните огледала също са в цвят Ferric Grey. Увереното излъчване се допълва от изисканите 18-инчови М алуминиеви джанти 719 M Jet Black и разположените от двете страни ауспухови накрайници в черен хром. В интериора впечатляват М спортните седалки, серийния М кожен волан, както и М опората за крака на водача и М интериорните лайстни. Ексклузивните детайли като M Performance лайстните на праговете и специфичните за M Performance уреди допълнително подчертават спортното излъчване.

СЕМЕЙНА МОЩ.

СЕМЕЙНА МОЩ.

M Performance автомобилите впечатляват със спортното си представяне. Те осигуряват въодушевяваща динамика, без да се лишавате от комфорта. И въпреки цялата си атлетичност, те демонстрират забележителен стил с фокусирания си дизайн. M Performance автомобили. Още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M140i 3 врaти:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7–8,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–198

  BMW M550d xDrive Седан (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7–7,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–190

  BMW M760Li xDrive (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8
  СО2 емисии в г/км: 294

  BMW X4 M40i:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 249–237

  BMW X6 M50d:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,7-9,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 253–240

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.