ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайн и оборудване на BMW Серия 1.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайн и оборудване на BMW Серия 1.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.Дизайн и оборудване на BMW Серия 1.

Динамично отвън. Ексклузивно отвътре. Вълнуващият дизайн е олицетворение на ултимативен спортен дух, мощна динамика и чиста радост от шофирането. С прогресивните си линии, атлетичния език на формите и висококачественото оборудване BMW Серия 1 подхожда перфектно на градския стил на живот. Истински магнит за възхитените погледи.

BMW M140i 3 врати:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,8–8,7
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–198

Read more

ВЪРХОВНА ФОРМА.

Предната част на BMW Серия 1 демонстрира мощна атлетичност и неудържим устрем напред с впечатляващата си бъбрековидна радиаторна решетка и големите въздухозаборници. Ниските фарове допълнително подчертават спортния характер. Дори и серийните джанти осигуряват динамична визия и превъзходно сцепление. Също както и опционалните, още по-спортни 18-инчови алуминиеви джанти 719 M Jet Black, по желание с М спортни спирачки със сини спирачни апарати. Задната част впечатлява с атлетично оформените арки на калниците, характерните брони и LED-задни светлини с L-образна форма. Още по-висока динамика осигуряват ауспуховите накрайници в черен хром, които при BMW M140i Edition Shadow и Edition M Sport Shadow са част от серийното оборудване.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Още по-спортно? Дори още по-ексклузивно? Или още по-пригодно за всекидневието? С Оригиналните BMW аксесоари вие можете да оформите своето BMW Серия 1 напълно спрямо своите лични предпочитания. Изберете от множеството висококачествени и полезни продукти – от изразителните джанти, през пълноцветния Head-Up дисплей до практичните багажници за велосипеди.

ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ.

ДИНАМИКА И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 125i 3 врати:
  Fuel consumption in l/100 km (combined): 7,9–7,5
  CO2 emissions in g/km (combined): 179–169

  BMW 125d 3 врати:
  Fuel consumption in l/100 km (combined): 6,1–5,7
  CO2 emissions in g/km (combined): 159–150

  BMW M140i 3 врати:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7–8,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–198

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.