ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

Новото BMW Серия 1. Свързан, за да впечатлява.

ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

Новото BMW Серия 1. Свързан, за да впечатлява.

ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.Новото BMW Серия 1. Свързан, за да впечатлява.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Максимална скорост в км/ч (BMW M140i)

250  

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW M140i)

7,8 [7,1]

СО2 емисии в г/км (BMW M140i)

179-163

BMW M140i от

44 550 лв.

Прави впечатление. Доставя радост и се забелязва веднага. Със спортния си дизайн, динамиката на управлението и перфектната си свързаност новият градски герой моментално завладява сърцата. Защото той се движи бързо по пътя и в мрежата – което ви позволява да посрещнете всички предизвикателства. Това е една малка разлика, която обаче означава много.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

ПРИКОВАВА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайнът на новото BMW Серия 1 може да бъде описан перфектно с една дума: динамичен. Той въодушевява от всяка перспектива с оптималните си пропорции и с всеки детайл подчертава своите безкомпромисни спортни амбиции. Екстремно фокусиран – и сякаш оформен от едно цяло. Независимо коя Линия или Edition изберете.

BMW M140i (3 врати)
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
СО2 емисии в г/км: 179

„С новите опции за цвят на лаковото покритие, тапицериите и другите декоративни елементи клиентите вече разполагат с по-големи възможности за избор, за да индивидуализират допълнително впечатляващия характер на автомобила.“
Мартина Щарке, Директор Екстериор и Дизайн BMW Automobile

ЛОВЕЦ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.

ЛОВЕЦ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.

Чиста радост от шофирането по правите отсечки. Прилив на адреналин във всеки завой. Типичното за BMW директно кормилно управление, прецизно настроеното окачване и оптималното разпределение на теглото между осите осигурява въодушевяващо пъргава динамика. А с редовия Turbo 6-цилиндров бензинов двигател под издължения преден капак новото BMW Серия 1 предлага динамика, която е ненадмината в компактния клас. Напълно спортно, нали?

ВРОДЕНА ДИГИТАЛНОСТ.

ВРОДЕНА ДИГИТАЛНОСТ.

Насладете се на следващото ниво на пълната свързаност: с изключително интуитивната концепция за управление, интелигентните асистиращи системи и уникалните в този клас дигитални услуги, които осигуряват безпрецедентно изживяване при шофиране. И с едно приложение, което свързва автомобила с вашия смартфон и разкрива напълно нови възможности по отношение на планирането на срещите и маршрутите, бизнес-комуникациите и развлеченията.

„Ние предлагаме на нашите клиенти да изберат система за управление, която е най-комфортна за тях.“
Холгер Хампф, Директор Дизайн Потребителски Преживявания

МОЩНА ИГРА.

МОЩНА ИГРА.

BMW M140i xDrive е темперамент от най-чиста проба: вълнуваща динамика от 0 до 100 за 4,4 секунди. Задвижвано от M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с внушителните 340 к.с. Оборудвано с множество високоскоростни компоненти за безгранична радост от шофирането. Това ще накара не само пулса и да се ускори, но и гарантира усмивка на лицето ви.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 125i (3 врати)
  Среден разход на гориво в л/100 км: 5,9-5,7
  СО2 емисии в г/км: 134-130

  BMW M140i (3 врати)
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8
  СО2 емисии в г/км: 179

  Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер гуми. Данните за разхода на гориво са измерени при тестовия цикъл на ЕС.

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.