ВРЕМЕ ЗА НОВИ ИДЕИ.

BMW.СЕРВИЗ.НОВИНИ ПРОЛЕТ 2017.ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW. BMW СЕРВИЗ И BMW ЛАЙФСТАЙЛ.

ВРЕМЕ ЗА НОВИ ИДЕИ.

BMW.СЕРВИЗ.НОВИНИ ПРОЛЕТ 2017.ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW. BMW СЕРВИЗ И BMW ЛАЙФСТАЙЛ.

ВРЕМЕ ЗА НОВИ ИДЕИ.BMW.СЕРВИЗ.НОВИНИ ПРОЛЕТ 2017.ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ BMW. BMW СЕРВИЗ И BMW ЛАЙФСТАЙЛ.

Пролетта почти дойде. Раззеленените поляни и приятни температури правят желанието да се насладите на едно пътуване с Вашето BMW неустоимо. За да се чувствате в автомобила си винаги сигурно и надеждно, когато сте на път, нашите компетентни BMW сервизни експерти ще проверят щателно Вашия автомобил, например с услугата Пролетен преглед.

Освен това можете да се насладите на максимален комфорт при пътуване с нашите интелигентни решения за транспортиране и инфотеймънт или да придадете нов, свеж вид на Вашето BMW с Летните комплект колела BMW. За допълнителна доза адреналин Ви предлагаме аксесоарите M Performance, коита карат сърцето на всеки фен на автомобилния спорт да бие учестено. И за допълнителна наслада може да се поглезите с нашите специални предложения от BMW Лайфстайл. За още удоволствие, дори и извън пътя.

BMW СЕРВИЗ. В НАЙ-ДОБРИТЕ РЪЦЕ.

Особено след края на тежката зима е важно да проверите цялостно Вашето BMW. Нашите сервизни експерти ще ви помогнат да се уверите, че Вашият автомобил е винаги в най-доброто си състояние и Вие можете да се наслаждавате на типичната за BMW радост от шофирането. С Пролетния преглед Вашия автомобил ще бъде щателно проверен, за да сте сигурни, че влизате в топлия сезон съвсем безгрижни. Осигурете на Вашия автомобил дълъг експлоатационен живот с BMW Смяна на масло и Подмяна на спирачни накладки. В допълнение си купете допълнителна доза безгрижие като заплатите еднократно пакета Service Inclusive. По този начин ще можете из[яло да се фокусирате на BMW радостта от шофирането.

 • BMW Пролетен преглед

  Особено след дългите предизвикателни зимни месеци е особено важно да проверите цялостно Вашето BMW. Сега е перфектното време за BMW Пролетна проверка. Нашите опитни сервизни екипи ще се погрижат за вашата сигурност и надеждност на пътя.

  BMW Пролетен преглед включва:

  • Проверка на спирачната система
  • Проверка на нивата на хидравличната течност
  • Проверка за наличие на повреди по екстериора
  • Проверка на задвижващите ремъци за износване и обтягане
  • Проверка на състоянието на джантите и гумите
  • Проверка на светлините
  • Проверка на климатичната/отоплителна система

   Специално предложение за всички модели BMW: БЕЗПЛАТНО*

   * Всички необходими течности и дейности по регулирането се заплащат отделно.
 • BMW смяна на маслото

  BMW смяна на маслото предлага много повече от обикновена подмяна на моторното масло. Нашите BMW сервизни експерти проверяват също и спирачките и гумите и преценяват кое масло е най-подходящо за Вашия
  BMW двигател. Доверете се на нашите техници с дългогодишен опит и осигурете на Вашия автомобил дълга безпроблемна експлоатация.

  BMW смяна на маслото включва:

  • Смяна на моторното масло с Оригинално моторно масло BMW включително и изхвърляне на старото масло
  • Смяна на маслен филтър
  • Настройване на контролния дисплей съгласно фабричните спецификации
  • Труд и материали

   Специално предложение за BMW Серия 1 (E8x) 116i/118i/120i до 2012: от 129 лв.*

   Специално предложение за BMW Серия 3 (E90/E91) 316d/318d/320d до 2012: от 139 лв.*

   Специално предложение за BMW X1/ X3 (E84/E83) 18d/20d до 2012: от 149 лв.*


   * Всяка допълнителна дейност се заплаща отделно. Важи за всички участващи в кампанията BMW партньори.
 • Подмяна на спирачни накладки

  Добрата ефективност на двигателя поставя на изпитание Вашите спирачки. С Оригиналните BMW спирачки, ще можете да разчитате на максимална безопасност, най-кратък спирачен път и максимално бързо намаляване на скоростта във всяка ситуация.

  Смяната на предните спирачни накладки включва:

  • Смяна на предните спирачни накладки
  • Подмяна на сензора за спирачните накладки
  • Почистване на спирачките
  • Настройване на контролния дисплей съгласно фабричните спецификации
  • Труд и материали


  Специално предложение, напр. за BMW Серия 1 (E8x) 116i/116d до 2012: от 299 лв.*

  Специално предложение, напр. за BMW Серия 3 (E90/ E91) 316i /318d до 2012: от 319 лв.*

  *Всички необходими течности и дейности по регулирането се заплащат отделно. Важи за всички участващи в кампанията BMW партньори.

 • BMW Service Inclusive Upgrade

  Безгрижно обслужване до 10 години: С пакета BMW Service Inclusive можете изцяло да се отдадете на радостта от шофирането с еднократно заплащане. За пълен контрол на разходите и без неприятни изненади. Използвайте възможността да удължите периода на валидност на BMW Service Inclusive и/или изминатия пробег – до десет години или 200 000 км. Естествено, с познатото BMW качество и безкомпромисност.

  Всички предимства в един поглед:

  • Сервизно обслужване в познатото BMW качество.
  • Избор според нуждите Ви на валидността/пробега - до 10 години/макс. 200 000 км.
  • Прозрачност на разходите за поддръжка.
  • Запазване на стойността на автомобила Ви благодарение на Оригиналните части BMW.
  • Пакетът се прехвърля на следващия собственик, като по този начин се запазва стойността на автомобила.

BMW M PERFORMANCE АКСЕСОАРИ. ПРЕОБОРУДВАН АДРЕНАЛИН.

Искате BMW, което е още по-динамично и мощно? Оборудвайте Вашия автомобил с нашите преодложения за преоборудване от катогориите аеродинамика, ходова част и шаси, за да постигнете безкомпромисна спортност. Независимо дали ще изберете по-атлетичен облик или особено впечатляващ звук. С всеки един продукт Вие показвате своята аспирация към моторните спортове и изразявате своята индивидуалност.

 • BMW M Performance Предна добавка, матово черна

  Идеалният стилистичен и функционален дизайн не само подчертава динамичната елегантност на BMW Серия 3, но също акцентира и индивидуализира неговото спортно излъчване. Само в съчетание със заден спойлер BMW M Performance.

  Специално предложение за BMW Серия 3 Седан (F30), без монтаж: 1160 лв.

 • BMW M Performance Active Sound изпускателна система

  Искате непогрешимо експресивен BMW звук? Сега за първи път предлагаме спортна шумозаглушителна система за дизелови автомобили, която произвежда толкова емоционален и спортен звук, че Вашият дизелов автомобил звучи като бензинов. Включва и хромирани накрайници за ауспух.

  Специално предложение, напр. за BMW 320d (F30), без монтаж: 3175 лв.

 • BMW M Performance Drive Анализатор

  Иновативен инструмент за запис и анализ на пътувания с информация за автомобила, взаимствана от света на автомобилния спорт. Системата анализира например спирачен път или скоростни отсечки. Drive анализаторът се състои от OBD стик, който се включва в автомобила и приложение за Вашия смартфон. Предлага се за iOS и Android.

  Специално предложение: 589 лв.

 • BMW M Performance Double-spoke 405M, полирани, Orbitgrey

  20‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 225/35 R20 90 Y и 255/30 R20 92 Y на задните. За BMW Серия 3 (F30/ F31) и Серия 4 (F32/ F33/ F36).

  Икономия на гориво: E/E,
  Сцепление на мокра настилка: B/B,
  Външен шум: 72dB/73dB

  Специално предложение, за комплект с RDC: 8513 лв.

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

СИСТЕМИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ BMW. ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ПЛАНИРАТЕ.

За да можете да се радвате на любимите си спортни занимания или пътешествия на открито, ние Ви предлагаме множество решения за безопасно транспортиране на любимата си екипировка. С иновативните системи BMW можете да транспортирате например велосипеди или багаж и така да оставите повече място във вътрешността на автомобила. Със своето най-високо качество, първокласен дизайн и максимална функционалност те предлагат подобрен комфорт и безопасност за всичко, което планирате.

 • Задна стойка за велосипеди Pro 2.0

  Идеалната комбинация от най-високо качество и лесно боравене. Задната стойка се монтира лесно и позволява транспортирането на два велосипеда или електрически велосипеди, макс. 60 кг. Може да бъде добавено и удължение за трети велосипед.

  Специално предложение: 1110 лв.

 • BMW Носеща система с релси, заключваща се

  Тази мултифункционална система за автомобили с релси може да бъде монтирана лесно без инструменти. Заключващата се, висококачествена поставка е оптимизирана за използване с BMW аксесоари и атрактивно допълва визията на автомобила.

  Специално предложение, напр. за BMW Серия 2 Актив Турър (F45) и Серия 3 Туринг (F31), без монтаж: 455 лв.

  Специално предложение, напр. за BMW Серия 3 Туринг (E91), без монтаж: 409 лв.

 • BMW Основна носеща система

  Основната носеща система BMW е лесна за монтиране. Напречните греди са изработени от профилиран високо издръжлив алуминий. Отговаря на най-високите стандарти на качество и безопасност, благодарение на яката си конструкция и заключваща система, която предпазва от кражби.

  Специално предложение напр. за BMW Серия 3 Седан (F30), без монтаж: 455 лв.

  Специално предложение напр. за BMW Серия 3 Седан (E90), без монтаж: 409 лв.

 • BMW Багажник за покрив 460

  Този Багажник за покрив, с обем 460 л, е с корпус, изработен от високо устойчив на удари и UV лъчи материал. Всички подсилени елементи са изработени от неръждаема стомана и боядисана в черно стомана. Багажникът има 6 точково заключване, предпазващо от кражби. Предлага се в черно и сребристо Titanium.

  Специално предложение: 1422 лв.

BMW ЛЕТНИ КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА. ВЪПРОС НА СТИЛ.

Стилно излъчване, изключителна стабилност и перфектно съчетаване с Вашия автомобил. Всички тези характеристики открояват Оригиналните BMW летни комплекти колела. Благодарение на изключителното си качество тези комплекти колела осигурявай възможно най-добрата сигурност при всякакви температурни и метеорологични условия.

 • Double-spoke 361, полирани, Ferricgrey

  19‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 225/35 R19 88 Y и 245/30 R2090 Y на задните. За BMW Серия 1 (F20/ F21) и BMW Серия 2 (F22/ F23).

  Икономия на гориво: E/C,
  Сцепление на мокра настилка: B/B,
  Външен шум: 72dB/72dB.

  Специално предложение, за комплект с RDC: 6449 лв.*

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

 • Star-spoke 660, полирани, Orbitgrey

  20‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 225/35 R20 90 Y и 255/30 R20 92 Y на задните. За BMW Серия 3 (F30/ F31) и BMW Серия 4 (F32/ F33/ F36).

  Икономия на гориво: E/E,
  Сцепление на мокра настилка: B/B,
  Външен шум: 72dB/73dB.

  Специално предложение, за комплект с RDC: 7481 лв.*

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

 • Y-spoke 542, двуцветни, полирани, матови, черни

  20‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 245/40 R20 99 Y и 275/35 R20 102 Y на задните. За BMW X3 (F25) и BMW X4 (F26).

  Икономия на гориво: E/C,
  Сцепление на мокра настилка: B/B,
  Външен шум: 72dB/73dB.

  Специално предложение, за комплект с RDC: 8255 лв.*

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

 • Y-spoke 627, двуцветни, полирани, Ceriumgrey

  21‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 285/35 R21 105 Y и 325/30 R21 108 Y на задните. За BMW X5 (F15) и BMW X6 (F16).

  Икономия на гориво: C/C,
  Сцепление на мокра настилка: B/B,
  Външен шум: 74dB/74dB.

  Специално предложение, за комплект с RDC: 10361 лв.*

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.   

 • Multi-spoke 629, двуцветни, полирани, Orbitgrey

  21‘‘ комплект джанти с гуми Pirelli P Zero* RSC с размер на предните гуми 245/35 R21 96 Y и 275/30 R21 98 Y на задните. За BMW Серия 7 (G11/G12).

  Икономия на гориво: C/B,
  Сцепление на мокра настилка: A/A,
  Външен шум: 68dB/69dB.

  Специално предложение, за комплект с RDC: 10060 лв.*

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН. В ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ФОРМА.

Новото BMW Серия 5 Седан поставя нови стандарнти по отношение на естетиката, най-модерните технологии и удоволствието от шофирането. В допълнение новият модел убедително предлага и модерен комфорт, съчетан с интелигентни помощни системи, които могат да улеснят водача в много трудни ситуации. За да Ви дадем възможността да индивидуализирате Вашето BMW Серия 5 Седан според Вашите нужди и интереси, ние Ви предлагаме стилни аксесоари за интериора и екстериора.

 • BMW Основна носеща система

  Основната носеща система BMW за автомобили без релси на покрива е съвместима с всички багажници и аксесоари за покрив BMW. Може да бъде лесно монтирана и отговаря на най-високите изисквания за сигурност със своята висококачествена изработка и защитена против кражби система за сигурност. Предлага се за различни модели, също и за модели с покривни релси.

  Специално предложение, без монтаж: 497 лв.

 • BMW Багажник за покрив 520

  С този багажник товаровместимостта на Вашия автомобил може да бъде увеличена до 520 л.Лесно товарене и разтоварване благодарение на двустранната заключваща система. С лъскав черен капак с титаниев сребрист кант отстрани и BMW емблема. Съвместим с всички BMW Основни носещи системи.

  Специално предложение, без монтаж: 1554 лв.

 • Всесезонни подови постелки

  Всесезонните подови постелки комбинират надеждна функционалност със спортна елегантност. Водоустойчивият материал, както и специалната форма на постелките осигуряват надеждното предпазване на интериора от влага и замърсяване. Предлагат се в модерно черно с вложка от неръждаема стомана (номер 5). Предни и задни, в комплект от 2 бр.

  Специално предложение за Подови постелки, предни: 152 лв.

  Специално предложение за Подови постелки, задни: 129 лв.

 • Cross-spoke 636, двуцветни, полирани, Orbitgrey

  20‘‘ комплект джанти с гуми Goodyear Eagle F1* RSC с размер на предните гуми 245/35 R20 95 Y и 275/30 R20 97 Y на задните. За BMW Серия 5 Седан (G30). Предлагат се и в черно Liquid.

  Икономия на гориво: B/C
  Сцепление на мокра настилка: B/A
  Външен шум: 71dB/71dB.

  Специално предложение, за комплект с RDC: 8212 лв.*

  * Предложенията са валидни при закупуване на комплект от 4 бр., без монтаж. Размерът на гумите зависи от модела. С удоволствие ще Ви посъветваме, ако имате въпроси.

BMW CAR CARE - ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА ЗА АВТОМОБИЛА. БЕЗ ПОВЕЧЕ СЛЕДИ ОТ ЗИМАТА.

Отстранете и последните следи от зимата по Вашия автомобил му осигурурете най-нежната грижа с Оригиналните BMW Продукти за грижа за автомобила. С тези продукти можете да поглезите автомобила си най-висококачествено и да му предадете най-бляскав вид.

 • Автошампоан, 1000 ml

  За идеалното начало на пролетта ние препоръчваме нашия Оригинален автошампоан от серията Продукти за почистване и грижа за автомобила BMW Car Care. Той е особено подходящ за щадящо почистване на лаковото и ваксово покритие на Вашия автомобил.

  Специално предложение: 17 лв.

 • Препарат за почистване на купето със свеж аромат: 250 ml

  Идеален за бързо и лесно почистване на интериора като третира грижливо всички синтетични и текстилни повърхности.

  Специално предложение: 15 лв.

 • Комплект за почистване на джанти

  Този комплект се състои от 500 ml препарат за почистване на джанти и специална четка. Препаратът безпроблемно отстранява упоритите замърсявания като прегорял спирачен прах, масло и гумени налепи,както и мръсотия, полепнала от пътя. Продуктът не съдържа киселини и е подходящ за всички стоманени и алуминеви джанти.

  Специално предложение: 44 лв.

BMW ЛАЙФСТАЙЛ. УДОВОЛСТВИЕ, НАДВИШАВАЩО ШОФИРАНЕТО.

BMW Лайфстайл колекцията със своя привлекателен, непреходен дизайн и високо качество привлича фенове от всички възрасти. Открийте нашите специални предложения – от стилните слънчеви очила Pilot до детската кола BMW Baby Racer.

 • BMW Baby Racer III

  Baby Racer дарява най-малките с най-чистата BMW радост от шофирането. Тихите гумени колела и ергономичният волан с клаксон правят карането й изключително лесно. С мека седалка и кука за теглене отпред. Идеалната кола за деца от 1-3 год.

  Специално предложение: 205 лв.

 • BMW Слънчеви очила Pilot, унисекс, сребристи

  Идеалните слънчеви очила за него и нея в класически авиаторски стил. Сиви градиентни стъкла с метална рамка. Релефен надпис BMW. Рамка: метал и частично кожено покритие на дръжките. Материал на стъклата: поликарбонат.

  Специално предложение: 248 лв.

 • BMW Шапка с козирка, с надпис BMW, сиво Space

  Спортна шапка с козирка, с кройка от 5 части в стил рипс. С бродиран 3D надпис BMW отпред и релефно BMW лого отзад. Материя: 96% полиестер, 4% спандекс. Размер: регулируем чрез BMW метален клипс отзад.

  Специално предложение: 65 лв.

 • BMW Връзка за врата, Сиво Space

  Елегантна, сива, висококачествена връзка за врата с уникален дизайн. Халката за ключове с подвижно цветно BMW лого се сваля бързо от връзката чрез въртящ се механизъм. Материал: полиестер, кожа, метал.

  Специално предложение: 22 лв.