ПО ПЪТЯ. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ.

Електрическата мобилност на BMW.

Наелетрезираща радост от шофирането по всякакви пътища и при всякакви стилове на шофиране: това е електрическата мобилност на BMW. С технологията eDrive тя осигурява устойчиво шофиране при ниски емисии. BMW предлага както чисто електрически автомобили, така и Plug-in хибридни модели, които ви позволяват неограничена радост от всички преимущества на електрическото шофиране.

BMW eDrive.

BMW eDrive е въплъщение на насочената към бъдещето мобилност. Иновативните технологии на BMW EfficientDynamics, комбинирани във визионерска електрическа задвижваща концепция. Най-висока динамика, комбинирана с абсолютна ефективност. Въодушевяваща пъргавина – почти безшумна и без емисии. Научете повече за BMW eDrive и напредничавия технологичен пакет за особено устойчива радост от шофирането.

BMW 740e.

С BMW Серия 7 поставяме нови стандарти и още днес създаваме лукса на утрешния ден. Доказателство за това е BMW 740e с Plug-in хибридно задвижване. Автомобилът съчетава пробега и динамиката на BMW TwinPower Turbo двигател с ефективността на електромотор. Резултатът: луксозна радост от шофирането със значително намалени емисии и особено комфортно поведение на пътя.
 

Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW 740e*:
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1
СО2 емисии в г/км: 49
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 12,5
*BMW 740e вероятно ще се предлага от 2016 година. Стойностите са предварителни технически данни.

BMW 225xe Актив Турър.

BMW 225xe Актив Турър комбинира BMW TwinPower Turbo двигател и BMW eDrive като по този начин предлага както електрическо изживяване при шофиране, така и неограничена мобилност. Качества, които идеално допълват гъвкавостта и активния характер на BMW 225xe Актив Турър. Благодарение на интелигентното взаимодействие на двете задвижващи системи, електрическият xDrive осигурява и перфектно сцепление на пътя.


Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW 225xe Актив Турър:
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1 до 2,0
СО2 емисии в г/км: 49 до 46
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 11,9 до 11,8

BMW 330e Седан.

Най-доброто от двата свята: BMW 330e комбинира иновативната концепция BMW eDrive със спортния дух и елегантността на едно BMW Серия 3 Седан. Plug-in хибридното задвижване гарантира особено ефективна динамика на управлението и екологичност благодарение на шофирането при нулеви емисии на кратки отсечки. Една визионерска задвижваща концепция, която по изключителен начин допълва забележителните стандарти на BMW Серия 3.
 

Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW 330e:
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1 до 1,9
СО2 емисии в г/км: 49 до 44
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 11,9 до 11,0

BMW X5 xDrive40e.

BMW X5 е олицетворение на най-висок комфорт, гъвкавост и луксозна радост от шофирането. Качества, които BMW X5 xDrive40e изпълнява във всяко отношение. Оборудван с технологията BMW eDrive, този иновативен Sports Activity Vehicle предлага всички преимущества на едно BMW X5. Plug-in хибрид, който доказва, че най-високата динамика, неограничената мобилност и шофирането при нулеви емисии са ненадмината комбинация.


Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW X5 xDrive40e:
Среден разход на гориво в л/100 км: 3,4 до 3,3
СО2 емисии в г/км: 78 до 77
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 15,4 до 15,3

BMW i3.

Напълно електрическото BMW i3 е олицетворение на устойчива мобилност при нулеви емисии. С визионерския си дизайн и иновативното задвижване eDrive то предлага несравнимо и почти безшумно изживяване при шофиране – и още днес дава нова дефиниция на автомобилното бъдеще.
 

Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW i3:
Среден разход на гориво в л/100 км: 0
СО2 емисии в г/км: 0
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 12,9

BMW i8.

Един от най-напредничавите спортни автомобили на нашето време. Ниският разход на гориво на BMW i8 е резултат от перфектната синхронизация между електромотора и двигателя с вътрешно горене, която се изразява в най-високата ефективност и динамика на пътя.


Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW i8:
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1
СО2 емисии в г/км: 49
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 11,9

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разходът на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните са определени на базата на тестовия цикъл ECE.

    Повече информация за официалния разход на гориво и официалните СО2 емисии на новите автомобили може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.