BMW CONNECTED DRIVE.

Толкова свързани, толкова свободни.

BMW CONNECTED DRIVE.

Толкова свързани, толкова свободни.

BMW CONNECTED DRIVE.Толкова свързани, толкова свободни.

Свободни да правите това, което наистина искате. С Дигиталните услуги на BMW ConnectedDrive вие сте свързани с всичко, което е важно за вас. По-висок комфорт осигуряват асистиращите системи на BMW ConnectedDrive – за да можете да се концентрирате върху най-важното. Имате голям избор: пътеводител, развлечение или ангел-хранител – вие решавате кой ще ви придружава по време на пътуването.

BMW CONNECTED.

BMW Connected е личен асистент за мобилност, който улеснява ежедневното придвижване и помага на водачите да достигнат крайната си цел отпочинали и навреме. Свързана с мобилността информация като препоръки за точните времена за тръгване е достъпна дистанционно чрез iPhone, а скоро и чрез Apple Watch и може безпроблемно да бъде прехвърлена в автомобила.

БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗАНИ.

Без значение дали организирате програмата си, планирате посещение в непознат град или се подготвяте за следващото си пътуване - тук може да научите как BMW Connected App ви помага да улесните ежедневието си.

Винаги една крачка напред.

Вашият личен помощник за мобилност.

BMW CONNECTED DRIVE ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ.

Какво може да направи вашето BMW за вас? Да ви закара навреме до крайната ви цел? Да отговори на всичките ви въпроси? Или да ви забавлява през цялото време? Дигитални услуги на BMW ConnectedDrive ви предлагат множество полезни услуги. Те са умни и иновативни, облекчават живота ви и превръщат всяко пътуване в преживяване.

ЕДНО УСПОКОЯВАЩО УСЕЩАНЕ.

ТОВА, КОЕТО НИ СВЪРЗВА.

BMW ConnectedDrive - пакет от технологии, включващ услуги и приложения, който ви свързват тясно със заобикалящия свят. За да можете да се справите със задачите си по-бързо и по-лесно и да имате повече време за най-важното: семейството, приятелите и любимите занимания. Насладете се на разнообразието на BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive

Толкова свързани, толкова свободни. Всеки ден. Уверете се сами.

BMW CONNECTED DRIVE АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Можете напълно да разчитате на асистиращите системи при всяко пътуване. С тях вашето BMW е още по-интелигентно. Насладете се на по-висока сигурност, на най-добра видимост през деня и нощта – и дори на паркирането. Вие сте в най-сигурните ръце: благодарение на подкрепата на BMW ConnectedDrive.

ПОДДЪРЖА СИГУРНА ДИСТАНЦИЯ, ЗА ДА СТЕ СПОКОЙНИ.

ПРАВИЛНАТА ПОСОКА Е ВИНАГИ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ.

Спокойно паркиране.

ВИСОКО АВТОМАТИЗИРАНО ШОФИРАНЕ.

Вашето BMW поема завиването, спирането и ускорението. А вие се наслаждавате на гледките и се оставяте да бъдете возени. Невъобразимо или скоро ще ще превърне в реалност? Вижте филма за високо автоматизираното шофиране по магистралата и научете какви впечатляващи функции са възможни още днес.