ПРЕДСТАВЯ СЕ ЧУДЕСНО - ОТВЪТРЕ И ОТВЪН.

Комфортът и функционалността на BMW X4.

Изключително просторен интериор: екстериорът на BMW X4 впечатлява с елегантната линия на покрива на купе, а интериорът изненадва с високата функционалност и комфорт. Благодарение на серийната, сгъваема в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка интериорът може гъвкаво да бъде адаптират към вашите нужди.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

Иновативен комфорт на управлението – комфортният достъп ви позволява да отключите вратите на автомобила и да стартирате двигателя, без да използвате ключа. Ключът, който носите в джоба на панталона или в чантата си, се разпознава автоматично, когато се приближите до автомобила. След автоматичното отключване можете да се качите и да стартирате двигателя с натискане на бутона Старт/Стоп.
Комфортният достъп включва и функцията Smart Opener: интегрираният сензор разпознава кратко, насочено движение на крака под задната броня и задният капак се отваря респ. затваря безконтактно и автоматично.
Системата за идентификация на ключа винаги гарантира функционалната сигурност на комфортния достъп.

УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТОР.

Въпреки линията на купе, интериорът на BMW X4 е изключително просторен и функционален. Комфортното усещане за простор се осигурява не само от висококачествения интериор, но и от практичните възможности за съхранение на вещи и достатъчното място за всички пътници. Функционалността се вижда и от фактите: пет места за седене, серийна сгъваема в съотношение 40:20:40 задна седалка и вместимост на багажника, която може да бъде увеличена от 500 до 1 400 литра. Покривалото на багажника, както и опционалният пакет поставки с детайли, като мрежи за багаж, релси за закрепване или нехлъзгащо се дъно на багажника, допълнително повишават комфорта и пригодността за всекидневието на този автомобил.

СТАЦИОНАРНО ОТОПЛЕНИЕ.

Стационарното отопление с дистанционно управление е идеално за зимата и за студените дни. То осигурява бързо затопляне на интериора до приятна температура без стартиране на двигателя.
Стационарното отопление се управлява по избор от контролера на iDrive или от дистанционно управление. Настройките на стационарното отопление се изобразяват на контролния дисплей.
Като източник на топлина се използва водно котле, което работи с гориво. Чрез охладителната система стационарното отопление затопля и двигателя. Така значително се понижава консумацията му на гориво по време на загряването. Стационарното отопление се включва при външна температура под 15 °C и може да бъде включено директно при всякаква температура.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Обикновено след пазаруване, човек застава с пълни ръце зад автомобила и търси ключа в джобовете си, за да отвори багажника. С иновативната система за комфортен достъп на BMW това вече не е необходимо.
В комбинация с автоматичното задвижване на задния капак тази система позволява безконтактното му отваряне: достатъчно е кратко, насочено движение на крака под задната броня и сензор активира отварянето на задния капак.
Той се отключва и се отваря автоматично. Сензори, разположени на различна височина в задната броня, разпознават движението на крака и отварят багажника. Тази иновативна система на BMW ConnectedDrive повишава комфорта на управление и товарене на багажника. Достъп се дава само когато системата разпознае човек, който носи ключа на автомобила.