НОВОТО ЛИЦЕ НА ГЪВКАВОСТТА.

Дизайнът на BMW X3.

НОВОТО ЛИЦЕ НА ГЪВКАВОСТТА.

Дизайнът на BMW X3.

Последното поколение на автомобила, който навремето основа класа на Sports Activity Vehicles в своя сегмент, запази неподражаемия си чар. В същото време BMW X3 е по-спортно от всякога - а в интериора подчертава изключителния си премиум характер с висококачествени материали.

НОВОТО ЛИЦЕ НА ГЪВКАВОСТТА.Дизайнът на BMW X3.

Последното поколение на автомобила, който навремето основа класа на Sports Activity Vehicles в своя сегмент, запази неподражаемия си чар. В същото време BMW X3 е по-спортно от всякога - а в интериора подчертава изключителния си премиум характер с висококачествени материали.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Впечатляващо излъчване: външният дизайн на BMW X3 е серийно спортен. Благодарение на широките брони с внушителни въздухозаборници предната част има силно излъчване. Голямата бъбрековидна радиаторна решетка изпъква с централната си позиция и демонстрира подчертана самоувереност. Предната част се допълва от впечатляващите фарове, които достигат от двете страни до бъбрековидната радиаторна решетка и опционално се предлагат с ксенонова или Full LED технология. В тях, както и в страничните огледала, са интегрирани и мигачите. Серийните фарове за мъгла опционално се предлагат и в LED вариант.
Силуетът отстрани е с неподражаемата визия на BMW X3. Клиновидната форма се подчертава от характерната линия, която достига до задната част и осигурява допълнителна динамика. Уникалната интерпретация на извивката на Хофмайстер идентифицира автомобила категорично като BMW X3. С доминиращата си броня, задната част допълва излъчването и подчертава стабилната стойка. Друг впечатляващ детайл е защитата на дъното, която при xLine е алуминиева визия.

АДАПТИВНИ LED ФАРОВЕ.

Адаптивните LED фарове включват къси и дълги светлини, както и мигачи с Full LED технология. LED мигачите са разположени над характерните LED дневни светлини, които светят благодарение на типичните за BMW триизмерни светлинни тръби. Адаптивните LED фарове включват и незаслепяващ асистент за дългите светлини, LED фарове за мъгла, светлини при завиване и адаптивни светлини за завои с променливо разпределение на светлината. Те осигуряват оптимално осветяване на пътното платно и по-добра видимост през нощта - за да шофирате почти толкова спокойно, колкото през деня.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Интериорът на BMW X3 комбинира висококачествена атмосфера с добре обмислена функционалност. Красиви линии разделят арматурното табло и тапицериите на вратите. В комбинация с вертикалната извивка на средната конзола те подчертават модерната визия на автомобила, като типичната за BMW ориентация към водача се запазва.
Благодарение на повдигнатата позиция на седене, всички пътници се наслаждават на превъзходен обзор. Освен това, BMW X3 впечатлява с оборудване, чието качество се вижда и усеща веднага. Подбраните материали с детайли, като хромирани лайстни и повърхности с акценти повишават усещането за модерност и високо качество на интериора.

ЦВЕТОВЕ И МАТЕРИАЛИ.

Изборът от цветове и материали за BMW X3 включва голяма гама от висококачествени опции. Спектърът за екстериора се простира от класическите варианти, като Mineral White metallic до особено впечатляващи цветове, като Deep Sea Blue metallic.
С тях самоувереното и стабилно излъчване на BMW X3 може да се подчертае перфектно. Интериорът на автомобила също впечатлява с първокласните си материали и дизайн. Предлагат се множество различни декоративни лайстни, като Fineline anthracite с акцентиращи линии в Pearl-Gloss Chrome за модерно излъчване и ексклузивни елементи от дърво, като Burled Walnut, които придават на интериора елегантна нотка. Изборът от кожени тапицерии позволява индивидуално оформяне на интериора. Сред тях е и кожата Nevada Mocha с впечатляващи контрастни шевове в цвят Active Red.

АТМОСФЕРА.

Атмосферата на BMW X3 ще ви впечатли още при качване в автомобила. Предостатъчното място и повдигнатата позиция на седене осигуряват усещане за сигурност. Добрият обзор се подчертава от големият опционален панорамен покрив от стъкло, който пропуска много светлина в интериора. Благодарение на превъзходната шумоизолация, в купето не проникват силни шумове отвън. Опционалната музикална система Harman Kardon Surround Sound ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика. Висококачествените материали, множеството поставки и комфортните функции допринасят за цялостния уют в BMW X3. Така дори дългите пътувания се превръщат в комфортно изживяване.

  • Светлинен пакет.

    Светлинният пакет с частично пестяща енергия и особено издръжлива LED технология, осигурява атрактивно осветление, както извън така и вътре в автомобила. Светлинният пакет включва много допълнителни светлини. Сред тях са: лампи за четене отпред и отзад, осветление на огледалото за гримиране за водача и пътника до него, осветление в пространството за краката отпред, двуцветно дифузно осветление отпред и отзад, в тапицериите на вратите, в поставките и на средната конзола. Включено е и осветление на зоната около автомобила и лампи във външните дръжки на вратите. Така се гарантира оптимална ориентация в и около автомобила при тъмнина.

  • Музикална система Harman Kardon Surround Sound

    Музикалната система Harman Kardon Surround Sound осигурява наслада от музиката с качество, като в концертна зала. Equalizing дигитален усилвател с изходна мощност 600 вата и индивидуално регулируемия Equalizing гарантират брилянтен звук на най-високо ниво.
    16-те прецизно съгласувани високоговорителя (по седем за средни и високи честоти, както и два централни басови) осигуряват озвучаването на интериора. Надписите „harman/kardon“ от алуминий върху средночестотните високоговорители на тапицериите на предните врати добавят визуални акценти към високото качество на звука.