ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

Комфортът и функционалността на BMW X3.

ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

Комфортът и функционалността на BMW X3.

Независимо какво се случва във всекидневието: BMW X3 е готово за всяко предизвикателство и благодарение на обмислените функции превръща всяко приключение в детска игра. Разточителните интериор и багажник могат гъвкаво да бъдат адаптирани към всякакви изисквания - за комфорт и функционалност на най-високо ниво. Насладете се на неговия стремеж към откривателство - и му се насладете напълно: с BMW X3.

ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.Комфортът и функционалността на BMW X3.

Независимо какво се случва във всекидневието: BMW X3 е готово за всяко предизвикателство и благодарение на обмислените функции превръща всяко приключение в детска игра. Разточителните интериор и багажник могат гъвкаво да бъдат адаптирани към всякакви изисквания - за комфорт и функционалност на най-високо ниво. Насладете се на неговия стремеж към откривателство - и му се насладете напълно: с BMW X3.

ВСЕКИ ДЕН Е РАЗЛИЧЕН.

Благодарение на множеството комфортни функции и разточителното и гъвкаво предлагане на място в BMW X3 ще се насладите на най-хубавата форма на функционалността.

КОНЦЕПЦИЯ НА ПОСТАВКИТЕ.

Пакетът поставки повишава пригодността на интериора и багажника на автомобила за всекидневието чрез множество допълнителни практични решения за транспортиране. Пакетът поставки включва отделение за вещи от страната на водача под превключвателя за светлините, мрежи на гърбовете на облегалките на предните седалки и в пространството за краката на пътника до водача, както и допълнителна мрежа и дъно на багажника с две лица и гумирана долна част. Отзад на средната конзола и в багажника има 12-волтови контакти. Мрежата отляво в багажника, както и двете куки на страничната стена, релсите на пода на багажника, практичните куки за чанти, както и халки за закрепване осигуряват оптимални възможности за превозване и закрепване на товарите.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

BMW X3 предлага много място за каквото и да решите да правите. То е перфектно за всички предизвикателства, които животът ви поднася всеки ден. Независимо дали се движите към офиса, дали пътувате на дълго разстояние или отивате на театър, просторният интериор предлага най-висок комфорт на пътниците във всяка ситуация. Благодарение на множеството поставки и отделения за вещи, има място за почти всичко. В средната конзола са разположени поставки за чаши с покривало, а вместимостта на багажника от 550 литра може да бъде увеличена до 1 600 литра. С опционалната, сгъваема в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка, наличното място може да бъде адаптирано към вашите нужди. Още по-висока гъвкавост осигурява пакета от поставки, който включва допълнителни мрежи за багаж, товарно дъно с две лица, както и множество възможности за закрепване.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

Иновативен комфорт на управлението – комфортният достъп ви позволява да отключите вратите на автомобила и да стартирате двигателя, без да използвате ключа. Ключът, който носите в джоба на панталона или в чантата си, се разпознава автоматично, когато се приближите до автомобила. След автоматичното отключване можете да се качите и да стартирате двигателя с натискане на бутона Старт/Стоп. Комфортният достъп включва и функцията Smart Opener: интегрираният сензор разпознава кратко, насочено движение на крака под задната броня и задният капак се отваря респ. затваря безконтактно и автоматично.
Системата за идентификация на ключа винаги гарантира функционалната сигурност на комфортния достъп.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Обикновено след пазаруване, човек застава със заети ръце зад автомобила си и няма възможност да търси ключа в джобовете си. В подобни ситуации много удобна е иновативната система за комфортен достъп, която позволява безконтактно отваряне на задния капак. Достатъчно е кратко, насочено движение на крака под задната броня и сензор активира отварянето на задния капак.

Достатъчно е да носите в себе си ключа на автомобила. Задният капак се отключва и се отваря автоматично. Сензори, разположени на различна височина в задната броня, разпознават движението на крака и отварят багажника. Тази иновативна система на BMW ConnectedDrive повишава комфорта на управление и товарене на багажника.

Теглич с електрически задвижвана глава.

Особено комфортен е тегличът с електрически задвижвана глава. Когато е сгънат под задната броня, той е невидим при пътувания без ремарке. В същото време отпада и рискът от кражба на теглича. Това оборудване включва и система за контрол на стабилността на ремаркето.

Тя разпознава опасните разлюлявания на ремаркето и чрез целенасочени намеси на Динамичния контрол на стабилността (DSC) отново го стабилизира. В зависимост от двигателя прикачният товар е до 2 400 килограма.

Стационарно отопление.

Стационарното отопление включително функция таймер позволява индивидуалното темпериране на интериора при ниски температури независимо от работата на двигателя. Така се предотвратява и замръзването и изпотяването на прозорците.

Управлението, респективно активирането на стационарното отопление, може да се извършва от отделно дистанционно управление, BMW Connected App или контролера на iDrive. Като източник на топлина се използва устройство за подгряване на вода, което се захранва с енергия от горивната система на двигателя. Чрез охладителната система се загрява и студеният двигател. Това допълнително понижава разхода на гориво във фазата на загряване на двигателя. Стационарното отопление може да бъде активирано автоматично в предварително избран час, когато температурата навън е под 15°C или да се включи ръчно при всяка температура.