Пропорциите на BMW X1 демонстрират впечатляваща увереност, а интериорът предлага изключителна гъвкавост. С BMW xLine и BMW Sport Line имате на разположение два дизайнерски свята, с които поставяте особени акценти в екстериора и интериора. Благодарение на комбинацията между технологиите на BMW EfficientDynamics и ефективните BMW TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели, всички варианти на BMW X1 впечатляват с много нисък разход на гориво и вредни емисии.
Като първия Sports Activity Vehicle BMW X3 постави основите на този автомобилен клас. Последното поколение на BMW X3 остава вярно на традициите: то е изключително комфортно и гъвкаво, идеално пригодено както за предизвикателствата на всекидневието, така и за дълги пътувания. И докато интериорът носи типичния BMW X характер, то благодарение на подбраните материали впечатлява с особено висококачествената си атмосфера. Освен това BMW X3 прави силно впечатление с икономичните си дизелови и бензинови двигатели.
BMW X4 привлича погледите, винаги и навсякъде. С екстровертния си дизайн то съчетава лайфстайл и динамика. Комбинира неща, които още никой не е комбинирал в този сегмент до момента: типичната за Х сила с естетиката на класическо купе. С мощните BMW TwinPower Turbo двигатели и серийното оборудване като променливото спортно кормилно управление и Контрол на динамиката BMW X4 демонстрира своя подчертано импулсивен характер.
И в третото си поколение BMW X5 отново надминава собствените си стандарти – като SAV (Sports Activity Vehicle), което предлага изключителен лукс навсякъде, където се поставят най-високи изисквания. Това се гарантира от множеството интелигентни технологии, които издигат ефективността, динамиката, комфорта и гъвкавостта на напълно ново ниво – дори и извън пътя. Най-доброто от два свята, комбинирано в един изключително комфортен Plug-in хибрид с двойно задвижване: BMW X5 xDrive40e iPerformance.
Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Изключителното оборудване като Design Pure Extravagance, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.
Ако се интересувате от новите или употребявани автомобили на BMW X – тук ще намерите цялата информация, мнения от тестове и оферти за финансиране и лизинг на актуалните модели на BMW X, както и дилър за вашето пробно шофиране.