МОТОРНИ СПОРТОВЕ ЗА ОЧИТЕ.

Дизайнът на BMW M4 Купе.

максимална динамика още на пръв поглед: BMW M4 Купе продължава традициите на М автомобилите и съчетава мощното спортно излъчване с привличащ погледите дизайн. Атлетичните линии и издълженият силует подчертават мощното излъчване и динамиката на тази икона при спортните автомобили. Интериорът се вписва в това усещане: всеки детайл е насочен към водача, кокпитът впечатлява с най-добрия контрол и безкомпромисния спортен характер.

МОТОРНИ СПОРТОВЕ ЗА ОЧИТЕ.Дизайнът на BMW M4 Купе.

максимална динамика още на пръв поглед: BMW M4 Купе продължава традициите на М автомобилите и съчетава мощното спортно излъчване с привличащ погледите дизайн. Атлетичните линии и издълженият силует подчертават мощното излъчване и динамиката на тази икона при спортните автомобили. Интериорът се вписва в това усещане: всеки детайл е насочен към водача, кокпитът впечатлява с най-добрия контрол и безкомпромисния спортен характер.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Отражение на мощността: безграничната мощ на BMW M4 Купе личи във всеки детайл. Впечатляващите въздухозаборници отпред позсказват за огромните количества въздух, необходими за охлаждането на М двигателя при динамично шофиране. Мускулестият Powerdome оформя контурите на турбодвигателя. Издълженият преден капак поставя началото на атлетичната линия на купе, която излъчва чист спортен дух. Air Curtain и Air Breather осигуряват фина аеродинамика. Също като М бъбрековидната радиотарна решетка с двойни пластини, М хрилете, М страничните огледала и М двойните ауспухови тръби те допълнително подчертават динамичното излъчване на BMW M4 Купе.
Отзад четирите скосени ауспухови тръби изпращат ясен сигнал с неподражаемия си звук: този автомобил гарантира ненадмината динамика - в техническо и дизайнерско отношение и най-вече на пътя.

ОФОРМЕН ОТ ВИСОКАТА МОЩНОСТ.

Насладете се на дизайна и динамиката на BMW M4 Купе.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

В интериора на автомобила новоразработените М седалки тип „корито” с осветени емблеми на М очакват водача и пътника до него. Те предлагат перфектна странична опора и благодарение на обмислената си ергономия създават директна връзка с автомобила. Всички уреди за управление в кокпита са ориентирани към водача и гарантират изключително прецизен контрол за части от секундата. Кръглите уреди със състезателна визия, както и М коженият волан и М скоростният лост осигуряват съвършената цялостна картина и не оставят място за съмнение: BMW M4 Купе е създадено, за даде нова дефиниция на границите.

М СЕДАЛКИ.

За М седалките са характерни перфектната ергономия и опора на тялото при динамично шофиране. Техният изискан, функционален характер се подчертава от осветеното лого на М в областта на раменете. Усещането при седене като в моторните спортове на М седалките се дължи на няколко фактора: конструкцията им тип „корито”, интегрираните подглавници и подчертаните бордове на облегалката и седалката, както и регулирането на широчината на облегалката и лумбалната опора.
Последователно олекотената конструкция на М седалките освен това понижава и теглото на автомобила. Ръчното механично регулиране също допринася за намалението на теглото. Опората за коляното на средната конзола осигурява подобрена подкрепа за тялото при спортен стил на шофиране. Ниската позиция на седене понижава центъра на тежестта на автомобила и повишава информативността при динамичен стил на шофиране

М СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА.

Аеродинамично оптимизираните М странични огледала са важна част от спортния и динамичен М дизайн. Отделени от каросерията чрез две елегантно оформени стойки, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време демонстрират високите технически стандарти на един прецизен детайл. Допълнителния полупрозрачен LED мигач е интегриран перфектно в дългата, тясна фуга

КОКПИТ.

Който иска да достигне лимита, се нуждае от абсолютен контрол. Поради това всички функции в кокпита на BMW M4 Купе се достигат директно и интуитивно.
В центъра е М кожения волан. Върху него са разположени бутоните на M Drive за активиране на индивидуалните настройки на автомобила, както и – при моделите със М скоростна кутия с два съединителя – и лостчетата за превключване.
Арматурното табло с М дизайн подчертава спортния дух на автомобила. И докато вие се наслаждавате на радостта от шофирането, иновативните високотехнологични елементи като BMW Head-Up дисплея със специфични за М индикации позволява всички важни информации да са в зрителното ви поле. Това ви позволява за се фокусирате върху пътя и да се концентрирате върху спортното шофиране.

ДЖАНТИ.

Новоразработените и олекотени джанти на BMW M4 Купе са както магнит за погледа, така и изявление. Това се потвърждава ясно още от серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици в цвят Ferric Grey. Като опция се предлагат 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици в цветове Ferric Grey или Black, които позволяват да видите мощните М Карбоновите керамични спирачки или M Compound спирачките с логото на М.
Независимо кой вариант изберете – максималната стабилност по курса ви е гарантирана: BMW M4 Купе серийно се оборудва с гуми с различен размер на предната и задната ос, а широките задни гуми подчертават не само мускулестата визия на задницата. Те оптимизират управляемостта и сцеплението.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки характер се крие в детайлите – изворът на истинската ексклузивност. Придайте пълна свобода на своя стремеж към съвършенство.

 • Лакови покрития BMW Individual

  Излъчва надмощие още в покой: за BMW M4 Купе BMW Individual предлага голямо разнообразие от ексклузивни лакови покрития. Един от осемте изразителни цвята е Frozen Brilliant White metallic. Копринено матовото покрития на BMW Individual покрива впечатляващите контури на автомобила като скреж. Бялата повърхност разпръсква светлината и придава на BMW Individual M4 Купе особено спортно излъчване.

 • Кожа с фина структура BMW Individual Merino

  Олицетворение на най-високо качество във пето поколение: кожата с фина структура BMW Individual Merino Nutmeg впечатлява с нежната си като коприна и осезаемо фина структура. За да може да откриете индивидуалния си цвят, ние ви предлагаме въодушевяващ спектър от Opal White, през Nutmeg до Cohiba Brown.

 • Интериорни лайстни BMW Individual

  Занаятчийско съвършенство до най-дребните детайли: интериорните лайстни Ash Grain White създава впечатляващ контраст. Подбраното на ръка изискано дърво привлича погледите с дискретната си структура и придава на интериора неподражаема елегантност. Алтернатива на двете впечатляващи декорации от изискано дърво е интериорната лайстна Piano finish Black, чиято блестяща повърхност може да бъде сравнена само с водещите производители на рояли.

 • Допълнително оборудване BMW Individual

  Гали очите: покритото с кожа арматурно табло на BMW Individual придава на интериора ново измерение на усещането за високо качество.
  Цветни акценти, които може да видите и усетите: контрастните шевове на BMW Individual са израз на най-висока елегантност и по впечатляващ начин подчертават фината черна кожена тапицерия Merino. Имате избор между четири цвята: Sakhir Orange, Silverstone, Yellow или Blue.