СВАЛЕТЕ ПОКРИВА. УСКОРЕТЕ ПУЛСА.

BMW M

Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

СВАЛЕТЕ ПОКРИВА. УСКОРЕТЕ ПУЛСА.

Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

Още когато погледнете BMW M4 Кабриолет, дизайнерските акценти като наклонената напред бъбрековидна радиаторна решетка с лого М4, широката задна част и скосените М двойни ауспухови тръби разкриват: това не е обикновен кабриолет.
С атлетичните си линии и издължения силует BMW M4 Кабриолет демонстрира концентрираната си мощ. И ви подсказва какво може да очаква водача: чист адреналин.

СВАЛЕТЕ ПОКРИВА. УСКОРЕТЕ ПУЛСА.Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

Още когато погледнете BMW M4 Кабриолет, дизайнерските акценти като наклонената напред бъбрековидна радиаторна решетка с лого М4, широката задна част и скосените М двойни ауспухови тръби разкриват: това не е обикновен кабриолет.
С атлетичните си линии и издължения силует BMW M4 Кабриолет демонстрира концентрираната си мощ. И ви подсказва какво може да очаква водача: чист адреналин.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Този мощен кабриолет търси насрещния вятър: впечатляващите въздухозаборници отпред подсказват за големите количества въздух, които охлаждат М двигателя на BMW M4 Кабриолет дори и в гранични режими. Друг магнит за погледите е Powerdome, който очертава контурите на турбодвигателя и по впечатляващ начин подсказва за концентрираната мощ на BMW M4 Кабриолет.
Благодарение на М хрилете, Air Curtain и Air Breather, както и на М страничните огледала и спортните контури BMW M4 Кабриолет има излъчването на изключителен спортист във върхова форма до ниската задница, където ясно послание изпращат четирите скосени ауспухови тръби. А когато чуете неподражаемия им звук при свален твърд покрив, ще се убедите, че BMW M4 Кабриолет дава нова дефиниция на шофирането под открито небе

ИЗИСКАНО СТИЛНИ ИЗВИВКИ.

Насладете се на дизайна и динамиката на BMW M4 Кабриолет.

ИЗИСКАНО СТИЛНИ ИЗВИВКИ.

Насладете се на дизайна и динамиката на BMW M4 Кабриолет.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

В интериора на автомобила новоразработените М седалки тип „корито” с осветени емблеми на М очакват водача и пътника до него.
Те предлагат перфектна странична опора и благодарение на добре обмислената си ергономичност създават директна връзка с автомобила. Всички уреди за управление в кокпита са ориентирани към водача и гарантират изключително прецизен контрол за части от секундата. Кръглите уреди със състезателна визия, както и М кожения волан и М скоростния лост осигуряват съвършената цялостна картина и не оставят място за съмнение: BMW M4 Кабриолет е създадено, за да даде нова дефиниция на границите.

ОТВОРЕНО ЗА МАКСИМАЛНА ИНТЕНЗИВНОСТ.

Когато твърдият сгъваем покрив на BMW M4 Кабриолет се отвори автоматично за около 20 секунди при скорост на автомобила до 18 км/ч, адреналинът ви се покачва осезаемо. Следва максимално въодушевление от шофирането с типичната за М висока динамика, съчетана с интензивността на кабриолет.
Когато е затворен, твърдият покрив се интегрира идеално в купе-линията на покрива на BMW M4 Кабриолет. Находчивият му дизайн впечатлява не само визуално, но и осигурява допълнителна сигурност и гарантира приятна акустика, дори при висока скорост.

М СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА С ДОПЪЛНИТЕЛНИ LED МИГАЧИ.

Аеродинамично оптимизираните М странични огледала от десетилетия са символ на спортния и динамичен М дизайн.
Отделени от каросерията чрез две елегантно оформени стойки, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време демонстрират високите технически стандарти на един прецизен детайл.
Допълнителният полупрозрачен LED мигач е интегриран перфектно в дългата, тясна фуга.

М СЕДАЛКИ.

За М седалките са характерни перфектната ергономия и опора на тялото при динамично шофиране. Техният изискан, функционален характер се подчертава от осветеното лого на М в областта на раменете.
За оптимална позиция на седене, широчината на облегалката на тапицираните с висококачествена кожа Merino с фина структура спортни седалки може да се регулира електрически. Дължината и височината, както и наклона на облегалката и седалката също се регулират електрически, докато опората за бедрата се настройва ръчно.

ДЖАНТИ.

Новоразработените и олекотени джанти на BMW M4 Кабриолет са както магнит за погледа, така и изявление.
Това се потвърждава ясно още от серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици в цвят Ferric Grey. Като опция се предлагат 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици в цветове Ferric Grey или Black, които позволяват да видите мощните М Carbon керамични спирачки или M Compound спирачки с логото на М.
Независимо кой вариант изберете – максималната стабилност на пътя ви е гарантирана. BMW M4 Кабриолет се оборудва серийно с гуми с различен размер на предната и задната ос, а широките задни гуми подчертават мускулестата визия на задницата и оптимизират управляемостта и сцеплението.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки характер се крие в детайлите – изворът на истинската ексклузивност. Дайте пълна свобода на своя стремеж към съвършенство.

Изражение на индивидуалността.

 • Лакови покрития BMW Individual

  Излъчва надмощие още в покой: за BMW M4 Кабриолет BMW Individual се предлага голямо разнообразие от ексклузивни лакови покрития. Сред тях е и вдъхновяващият BMW Individual Tanzanite Blue metallic. Също като скъпоценния минерал Танзанит, това уникално лаково покритие на BMW Individual прелива под въздействие на светлината между блестящ тюркоазен и изискан тъмносин цвят.

 • Кожа с фина структура BMW Individual Merino

  Спиращо дъха отвън, екстравагантно отвътре: за интериора на новото BMW M4 Кабриолет се предлагат множество варианти на ексклузивната кожа BMW Individual Merino с фина структура. Тапицираното с кожа в цвят Opal White арматурно табло осигурява повече от визуален финес. Благодарение на старателния подбор на материалите и специалните методи на щавене, тази кожа осигурява на пътниците несравним комфорт.

 • Интериорни лайстни BMW Individual

  За бляскаво излъчване: особено впечатляващ контраст на кожената тапицерия (BMW Individual Merino с фина структура в цвят Opal White) поставя интериорната лайстна Piano Black със своята елегантна и блестяща повърхност. Интериорните лайстни от фино дърво BMW Individual Plane Auburn dark и Ash Grain White също впечатляват с ексклузивността и занаятчийското си съвършенство.

 • Допълнително оборудване BMW Individual

  Гали очите: тапицираните с кожа повърхности на арматурното табло на BMW Individual осигуряват на интериора ново измерение на високо качество.
  Цветни акценти, които можете да видите и усетите: контрастните шевове на BMW Individual са израз на най-висока елегантност и по впечатляващ начин подчертават пълната кожена тапицерия Merino Black с фина структура. Предлага се избор от четири цвята: Sakhir Orange, Silverstone, Yellow и Blue.