МОТОРЕН СПОРТ В КОСТЮМ ПО МЯРКА.

BMW M

BMW M3 Седан.

МОТОРЕН СПОРТ В КОСТЮМ ПО МЯРКА.

BMW M3 Седан.

Мощната динамика на BMW M3 Седан е неподражаема. Големите въздухозаборници осигуряват оптимално охлаждане на М двигателя във всяка ситуация. Мускулестия Powerdome подсказва за формата на турбокомпресорния двигател. Още на пръв поглед става ясно: всеки детайл е подчинен на функционалността и допринася за иконичното излъчване на автомобила.

МОТОРЕН СПОРТ В КОСТЮМ ПО МЯРКА.BMW M3 Седан.

Мощната динамика на BMW M3 Седан е неподражаема. Големите въздухозаборници осигуряват оптимално охлаждане на М двигателя във всяка ситуация. Мускулестия Powerdome подсказва за формата на турбокомпресорния двигател. Още на пръв поглед става ясно: всеки детайл е подчинен на функционалността и допринася за иконичното излъчване на автомобила.

BMW M

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Големите въздухозаборници отпред дават ясен сигнал: BMW M3 Седан е разработено от инженерите на М за максимална динамика. Впечатление, което допълнително се подчертава от фокусирания характер на LED фаровете. Абсолютен магнит за погледите: лакираните в черен цвят двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка с емблема на М.
Отстрани формата и функцията на BMW M са съчетани оптимално. Извитата линия на покрива комбинира силуета на седан с 4 врати с характера на мощен спортен автомобил. Благодарение на черния карбонов покрив автомобилът изглежда още по-нисък,понижава се общото тегло и се постига по-нисък център на тежестта – за още по-спортно шофиране. Air Curtain и Air Breather с М хриле осигуряват фините аеродинамични шлифовки.
Четирите аспухови тръби отзад със скосени накрайници изпращат ясно послание с неподражаемия си звук: този автомобил гарантира върхови постижения – като технологии, дизайн и най-вече на пътя.

ОТ ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА КЪМ ЗАДВИЖВАЩАТА МОЩ.

Насладете се на дизайна и динамиката на BMW M3 Седан.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Характерът от моторните спортове на BMW M3 Седан продължава и в интериора. Новите М седалки тип „корито” с осветени емблеми на М осигуряват перфектна ергономия и странична опора. Те осигуряват директна връзка между водача и автомобила дори и в екстремно динамични ситуации, която се подчертава допълнително от типичния за М дизайн на ориентацията към водача. Плавният преход между арматурното табло и средната конзола поставя водача в центъра на кокпита. В комбинация с висококачествените алуминиеви повърхности това създава атмосфера на спортен дух и технологичен прогрес, която ускорява пулса на водача още при сядането зад волана. Веднага става ясно: който заеме място тук, трябва да е готов за изключително преживяване при шофиране.

М СЕДАЛКИ.

За М седалките са характерни перфектната ергономия и опора на тялото при динамично шофиране. Техният изискан, функционален характер се подчертава от осветеното лого на М в областта на раменете. Усещането при седене като в моторните спортове на М седалките се дължи на няколко фактора: конструкцията им тип „корито”, интегрираните подглавници и подчертаните бордове на облегалката и седалката, както и регулирането на широчината на облегалката и лумбалната опора.
Последователно олекотената конструкция на М седалките освен това понижава и теглото на автомобила. Ръчното механично регулиране също допринася за намалението на теглото. Опората за коляното на средната конзола осигурява подобрена подкрепа за тялото при спортен стил на шофиране. Ниската позиция на седене понижава центъра на тежестта на автомобила и повишава информативността при динамичен стил на шофиране.

М СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА.

Аеродинамично оптимизираните М странични огледала са важна част от спортния и динамичен М дизайн. Отделени от каросерията чрез две елегантно оформени стойки, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време демонстрират високите технически стандарти на един прецизен детайл. Допълнителния полупрозрачен LED мигач е интегриран перфектно в дългата, тясна фуга

М КОКПИТ.

Който иска да достигне лимита, се нуждае от абсолютен контрол. Поради това всички функции в кокпита на BMW M3 Седан се достигат директно и интуитивно.

ДЖАНТИ.

Новоразработените и олекотени джанти на BMW M3 Седан са както магнит за погледа, така и изявление. Това се потвърждава ясно още от серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици в цвят Ferric Grey. Като опция се предлагат 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици в цветове Ferric Grey или Black, които позволяват да видите мощните М Carbon керамични спирачки или M Compound спирачките с логото на М.
Независимо кой вариант изберете – максималната стабилност по курса ви е гарантирана: BMW M3 Седан серийно се оборудва с гуми с различен размер на предната и задната ос, а широките задни гуми подчертават не само мускулестата визия на задницата. Те оптимизират управляемостта и сцеплението.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки характер се крие в детайлите – изворът на истинската ексклузивност. Придайте пълна свобода на своя стремеж към съвършенство.

Изражение на индивидуалността.