BMW M

СВЪРЗАНИ СЪС СВОБОДАТА.

BMW ConnectedDrive Услуги и приложения на BMW M2 Купе.

BMW M2 Купе предлага безгранични възможности – не само по отношение на динамиката на управлението. С Услуги и приложения вие можете да свържете своя автомобил: да документирате вашите постижения при шофиране с Go Pro и BMW M Laptimer App, да се наслаждавате на най-добри развлечения с Online Entertainment или да повишите пригодността за всекидневието с Real Time Traffic Information или Remote Services.

BMW M LAPTIMER APP.

BMW M Laptimer App позволява прецизно записване на данните от шофирането по състезателна писта, завой по завой, които впоследствие се ползват за анализиране и подобряване на собствените умения зад волана. За тази цел приложението събира прецизни данни от сензорите на автомобила и показва избрани стойности на контролния дисплей.

Управлението се извършва с контролера на iDrive. По време на записа BMW M Laptimer App показва GPS позицията, скоростта, надлъжното ускорение, страничното ускорение (G-силите), времето за обиколка, както и ускорението до определена скорост (напр. от 0 до 100 км/ч). В зависимост от оборудването и моделната година обхванатите стойности включват и положението на педала на газта, ъгъла на завъртане на волана, отрицателното ускорение, оборотите на двигателя, включената предавка и разхода на гориво. Записаните данни могат да бъдат публикувани като картинка в социалните мрежи, да бъдат запаметени и изпратени по имейл.

GO PRO APP.

Безплатното приложение GoPro позволява управлението чрез контролния дисплей на BMW M2 Купе на монтирана вътре или извън автомобила видеокамера GoPro. Това позволява лесно управление на изображенията и видеозаписите с контролера на iDrive. Освен това е възможно камерата да бъде включвана и изключвана чрез WiFi, да бъде конфигурирана и да бъде проверявано нивото на заряд на акумулатора.

CONNECTED DRIVE УСЛУГИ.

Интелигентните BMW ConnectedDrive Услуги осигуряват на водача достъп до информация, развлечения и услуги по време на шофиране.

Пакетът включва достъп до свързани с актуалното разположение информации като времето или новини, онлайн-търсене powered by GoogleTM, както и практични офисни функции. Освен това можете директно и без смартфон да ползвате в автомобила уебкамери, борсови курсове, информация за паркинги, пътеводители и информация за хотели. Всичко това може да намeрите в менюто на ConnectedDrive.

Интегриран е и комфортен, сигурен и неограничен достъп до избрани приложения за смартфони. Оборудването ConnectedDrive Услуги предлага още много функции, благодарение на които всяко пътуване с BMW се превръща в истинско изживяване.

BMW СПЕШНО ПОВИКВАНЕ.

BMW СПЕШНО ПОВИКВАНЕ.

По време на всяко пътуване можете да разчитате на всеобхватните системи за сигурност на вашето BMW, но винаги може да се случи нещо непредвидено. BMW Спешното повикване автоматично ще ви осигури помощ, за да я получите възможно най-бързо в спешни ситуации.
 

При инцидент с автомобила, интегрираният телефонен модул на BMW автоматично се свързва с националната система за спешни повиквания на номер 112, независимо от вашия мобилен телефон и без значение дали сте в родината си или в чужбина. Това осигурява сигурна връзка с центровете за обслужване на спешни повиквания и възможност да ви бъде изпратена помощ.

  • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M2 Купе:

    Среден разход на гориво в л/100 км: 8,5 до 7,9

    СО2 емисии в г/км: 199 до 185

    Повече информация за разхода на гориво и официалните специфични емисии на СО2 може да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.