BMW M

СИГУРНОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ.

Сигурността и комфортът в BMW M2 Купе.

При активната и пасивната сигурност няма място за компромиси. С множеството си технологии BMW M2 Купе е готово за всички предизвикателства. В същото време М ориентацията към водача позволява светкавично бързи реакции и изключително ниво на комфорт, както на състезателната писта, така и във всекидневието. А създадените по мярка пакети на BMW Service Inclusive гарантират, че вашият автомобил ще е винаги в прекрасно състояние.

М ОРИЕНТАЦИЯ КЪМ ВОДАЧА.

Ергономичната концепция на М автомобилите включва и ексклузивния М кокпит с типична за М ориентация към водача. Всички уреди за управление са последователно насочени към водача. Също като при моторните спортове приоритет е интуитивният и абсолютен контрол над автомобила, осигуряващ възможно най-къси времена за реакция.


Това усещане за кокпит, перфектната ергономия на седалките, опорите за коленете, директният достъп до всички важни за динамиката на управлението уреди, BMW Head-Up дисплеят с М индикатор, М селекторът на трансмисията и специфичното за М арматурно табло са централни елементи на спортно-ергономичната ориентация към водача. На М кожения волан са разположени лостчетата за превключване, заимствани от моторните спортове, за бързи и удобни смени на предавките.


Комфортните, комуникационни и развлекателни функции като климатичната инсталация, навигационната система и радиото са разположени отдясно на водача. Така пътникът до него да има удобен достъп до тях. По този начин водачът може да се концентрира върху това, което е наистина важно – радостта от шофирането.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

Пакетът от интелигентни решения за сигурност при всяко BMW гарантира целенасочено намаляване на риска от наранявания при инциденти до минимум – и ви дава успокояващото усещане, че винаги сте добре защитени. Екстремно здравите и много големи носещи структури и интелигентното използване на високоякостни и свръх-високоякостни многослойни стомани осигурява максимална здравина на безопасната пътническа клетка при запазване на ниското тегло.


Енергията на удара се отклонява към други части на каросерията като дъното, страничната рамка, преградата зад двигателя и покрива и се поема от деформационните зони в предната и задната част. При страничен удар за защитата на пътниците се грижат усилените структури на средната колона и праговете, високоякостните греди за страничен удар във вратите, както и стабилните напречни носачи на седалките.


В предната част са разположени множество елементи за защита на пешеходците. Между носача и панелите на бронята е вграден поглъщащ удара материал за намаляване на нараняванията на краката. Освен това предният капак е оборудван с деформационни елементи, които поемат енергията на удара и служат като деформационна зона.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

С BMW Service Inclusive за определен период от време клиентите не трябва да се притесняват за разходите по поддръжката и обслужването. Защото BMW Service Inclusive покрива тези услуги, включително и оригинални части BMW. И но не само във вашата страна, но и във всички участващи в програмата BMW Сервизи в цял свят. А ако решите да продадете Вашето BMW, пакетът BMW Service Inclusive автоматично се прехвърля на следващия собственик, повишавайки стойността на вашия автомобил. Подходящият пакет на BMW Service Inclusive може да бъде избран индивидуално.


BMW Service Inclusive покрива редовното обслужване като смяна на моторното масло и масления филтър, както и доливането на масло, обслужването и смяната на микрофилтъра, горивния филтър, въздушния филтър и запалителните свещи, както и смяната на спирачната течност, проверката на автомобила и другите дейности по обслужването на автомобила според стандартите на BMW.


Ако изберете пакета BMW Service Inclusive Plus, в допълнение към услугите на BMW Service Inclusive получавате и следните смени на консумативи: смяна на предните и задните спирачни дискове и накладки, смяна на съединителя (при нужда), както и смяна на чистачките (при нужда, в рамките на смяната на маслото). BMW Service Inclusive се предлага за срокове от 3 до 10 години и пробег от 40 000 до 200 000 километра.

  • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M2 Купе:

    Среден разход на гориво в л/100 км: 8,5 до 7,9

    СО2 емисии в г/км: 199 до 185

    Повече информация за разхода на гориво и официалните специфични емисии на СО2 може да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.