АКУЛАТА НА ПАРКИНГА.

BMW M

Дизайнът на BMW M2 Купе.

АКУЛАТА НА ПАРКИНГА.

Дизайнът на BMW M2 Купе.

Единственият М автомобил в своя сегмент. Изпълнен с трептяща енергия, той остава верен на своите корени от моторните спортове във всеки аспект. BMW M2 Купе излъчва чиста мощ и динамика, отвън и отвътре. Разработен на състезателната писта – у дома си на всеки път.

АКУЛАТА НА ПАРКИНГА.Дизайнът на BMW M2 Купе.

Единственият М автомобил в своя сегмент. Изпълнен с трептяща енергия, той остава верен на своите корени от моторните спортове във всеки аспект. BMW M2 Купе излъчва чиста мощ и динамика, отвън и отвътре. Разработен на състезателната писта – у дома си на всеки път.

BMW M

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Компактен автомобил, перфектен за устремни спринтове и бързо движение по завои – BMW M2 Купе демонстрира огромна мощ, пъргавина и прецизност във всички детайли. Големите въздухозаборници на предната броня осигуряват достатъчно въздух за охлаждането на мощния М двигател. Предният капак е стартовата точка на атлетичната линия на купето, която излъчва чиста динамика и придава особено мускулеста визия на профила. Air Curtain и M задният спойлер оптимизират аеродинамиката на автомобила. В същото време класическата М бъбрековидна радиаторна решетка с двойни пластини и М хриле придава още по-спортно излъчване на BMW M2 Купе.

Прецизното задно окачване с олекотена конструкция и особено широките гуми осигуряват широка следа. Благодарение на това автомобилът лежи на пътя изключително стабилно. Дифузорът в задната броня с двете интегрирани двойни ауспухови тръби допълва динамичното излъчване.

ФИЛМ ЗА BMW M2 КУПЕ.

BMW M2 Купе демонстрира неподражаемите си гени от моторните спортове.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Интериорът на BMW M2 Купе посреща пилота и неговия спътник със спортни седалки, тапицирани с черна кожа Dakota. Под подглавниците всички седалки имат щамповано лого на М и контрастни шевове в цвят Polar Blue. Уредите за управление са последователно насочени към водача и осигуряват бърз и прецизен достъп до важните функции. Интериорните лайстни от карбон с отворени пори и М коженият волан визуално подчертават спортните амбиции на BMW M2 Купе. Множеството детайли като тавана BMW Individual в цвят Anthracite допълнително подсилват впечатляващото му излъчване.

19" M АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ С ДВОЙНИ СПИЦИ 437 M.

19" M АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ С ДВОЙНИ СПИЦИ 437 M.

19'' M алуминиеви джанти с двойни спици 437 M с Non-Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, ковани, черни, с размер 9J x 19 отпред, гуми 245/35 R19, размер 10J x 19 отзад, гуми 265/35 R19.

BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ.

BMW M означава динамика, иновативни технологии и десетилетен опит в моторните спортове. BMW M Performance части директно пренасят този опит от състезателната писта на пътя: с компонентите за допълнително оборудване по отношение на аеродинамиката, задвижването и кокпита вие можете напълно индивидуално да оформите още по-безкомпромисния спортен дух на вашето BMW M2 Купе.

Изпускателна система.

Звукът на истинската страст: изпускателната система усилва 6-цилиндровия звук на автомобила до уникално акустично изживяване. Изработена е от висококачествена, екстремно устойчива на метеорологичните въздействия неръждаема стомана.

Ауспухови накрайници от карбон.

BMW M Performance ауспуховите накрайници от карбон подчертават индивидуалността на автомобила. Отделеният термично ауспухов накрайник е с най-високо качество, а гравираното лого на М подчертава спортния дух. Само в комбинация с BMW M Performance изпускателна система. Предлага се и от титан.

Заден спойлер от карбон.

Динамика в особено изискана форма: задният спойлер е от 100 процента висококачествен карбон. Неговият стилен, динамичен дизайн допълнително подчертава атлетичното и мъжествено излъчване на автомобила.

Черна бъбрековидна радиаторна решетка.

За излъчване, което прави силно впечатление още на пръв поглед: блестящо черната бъбрековидна радиаторна решетка придава на предната част на автомобила още по-решително и атлетично излъчване. Благодарение на блестящо черната рамка въздухозаборникът изглежда още по-голям и впечатляващ.

Волан Alcantara II.

От състезателната писта до пътя: тапицерията на волана от висококачествена Alcantara осигурява превъзходно сцепление – при всякакви температури и екстремни ситуации на пътя. А дисплеят с OLED технология и двуцветните LED индикатори създават усещане за моторните спортове във всекидневието. Интегрираните бутони в областта на опорите за палците могат да бъдат използвани за активиране на режимите Race, Sport или EfficientDynamics. Хронометърът (с индикатор 1/100 от секундата в режим Race) и G-метърът за надлъжното и страничното ускорение дават актуални данни, важни за моторните спортове. Възможно е и запаметяване на до 50 времена за обиколка и върхови стойности на скоростта, както и страничното и надлъжното ускорение. Уникалната, изискана и спортна визия се осигурява от декоративния елемент от карбон с отворени пори.

Бленда на селектора на трансмисията от карбон.

Иновативен и неподражаем дизайн от карбон с отворени пори: тази нова технология осигурява непосредствен контакт с високотехнологичния материал карбон с четирицветно лого на М. Усещане от моторните спортове, до което може да се докоснете.
  • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M2 Купе:

    Среден разход на гориво в л/100 км: 8,5 до 7,9

    СО2 емисии в г/км: 199 до 185

    Повече информация за разхода на гориво и официалните специфични емисии на СО2 може да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.