ХАРАКТЕР. ОТ АТЛЕТИЧЕН ДО ЕЛЕГАНТЕН.

Оборудването за BMW Серия 7.

ХАРАКТЕР. ОТ АТЛЕТИЧЕН ДО ЕЛЕГАНТЕН.

Оборудването за BMW Серия 7.

Подчертан спортен дух или чиста елегантност – с М Спортния пакет и Design Pure Excellence на ваше разположение са два пакета оборудване за BMW Серия 7. Още по-големи възможности за оформление предлагат ексклузивните предложения на BMW Individual. Създайте свой личен шедьовър с гамата от цветове и материали на BMW Individual Collection или сам се превърнете в дизайнер с възможностите на BMW Individual Manufaktur. В допълнение към това гамата на Оригиналните BMW Аксесоари ви предлага разнообразни възможности за транспорт, комуникации или за екстериора и интериора на BMW Серия 7.

ХАРАКТЕР. ОТ АТЛЕТИЧЕН ДО ЕЛЕГАНТЕН.Оборудването за BMW Серия 7.

Подчертан спортен дух или чиста елегантност – с М Спортния пакет и Design Pure Excellence на ваше разположение са два пакета оборудване за BMW Серия 7. Още по-големи възможности за оформление предлагат ексклузивните предложения на BMW Individual. Създайте свой личен шедьовър с гамата от цветове и материали на BMW Individual Collection или сам се превърнете в дизайнер с възможностите на BMW Individual Manufaktur. В допълнение към това гамата на Оригиналните BMW Аксесоари ви предлага разнообразни възможности за транспорт, комуникации или за екстериора и интериора на BMW Серия 7.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

М Спортния пакет измества фокуса върху изключителната динамика на BMW Серия 7. Екстремно спортното излъчване се осигурява от спортния дизайн на предната броня в екстериора или от опционалния таван Alcantara anthracite в интериора.

 • Екстериор

  Оборудване на M Спортния пакет в екстериора:
  • M аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове и задна броня с дифузор в Dark Shadow metallic
  • 19'-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 647 M с различен размер гуми на предната и задната ос, алтернативно 20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 648 M с различен размер гуми на предната и задната ос
  • LED фарове за мъгла
  • M означения отстрани
  • Ауспухови накрайници в Chrome Silver, алтернативно Chrome dark
  • Ексклузивно лаково покритие Carbon Black metallic; предлагат се и други лакови покрития
  • M спортна изпускателна система с индивидуален звуков характер (предлага се само за модела BMW 750i)
  • Специфични дизайнерски елементи в Chrome Silver, алтернативно Chrome dark

 • Интериор

  Оборудване на M Спортния пакет в интериора:
  • M лайстни на праговете и M опора за крака на водача
  • Комфортни седалки с кожа 'Dakota' Black /черни М кантове; предлагат се и други тапицерии
  • Спортен кожен волан
  • Трансмисия Steptronic Sport
  • Таван BMW Individual anthracite, алтернативно Alcantara anthracite
  • Интериорни лайстни от фино дърво 'Fineline' Black с блестящ метален ефект, предлагат се и други лайстни
  • Дифузно осветление с променящ се цвят
  • Ключ на автомобила с ексклузивно лого на M

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Пакетите оборудване Design Pure Excellence за екстериора и интериора поставят бляскави акценти. Елементите в high-gloss Chrome за екстериора и множеството дървени детайли в интериора подчертават модерния и луксозен характер на BMW Серия 7 с уникалното си занаятчийско майсторство.

 • Външен дизайн Pure Excellence

  Оборудването на Designs Pure Excellence за екстериора:
  • Предна броня със специфични хромирани дизайнерски елементи и уникална геометрия на решетките на въздухозаборниците
  • Задна броня със специфични хромирани дизайнерски елементи
  • Ауспухови накрайници с допълнителни хромирани елементи
  • Спирачки със специален дизайн с черни елоксирани спирачни апарати и лого на BMW

 • Вътрешен дизайн Pure Excellence

  Оборудването на Designs Pure Excellence за интериора:
  • Спортен кожен волан
  • Таван от ексклузивна Alcantara в цвят Ivory White, Canberra Beige или Mocha
  • Разширени дървени детайли: дръжки на вратите с дървени елементи, бленда на поставките за чаши в средния подлакътник и на изходите на предпазните колани отзад
  • Дебели стелки отзад (само за дългата версия)

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА BMW INDIVIDUAL.

При срещата на креативността и занаятчийското майсторство могат да бъдат създадени незабравими произведения на изкуството. Подбраното и майсторски изработено оборудване на BMW Individual Collection ви позволява да създадете свое, изключително BMW Серия 7.
Ако искате да направите още една крачка и да превърнете BMW Серия 7 в неподражаемо произведение на изкуството, при BMW Individual Manufaktur ще откриете това, което търсите.
BMW Individual Design Composition е както вдъхновение, така и перфектен шедьовър. Ексклузивното съчетание е пример за елегантността и естетиката на гамата на BMW Individual.

 • BMW Individual Design Composition

  Ексклузивно съчетаната BMW Individual Design Composition въодушевява още на пръв поглед с лаковото покритие BMW Individual Almandine Brown metallic. То е разработено специално за BMW Серия 7 е подчертава формите му с тъмнокафявия си цвят. Елегантно впечатление, която перфектно се допълва от средиземноморския кафяв оттенък на пълното кожено оборудване с фина структура BMW Individual ‘Merino’ в цвят Tartufo. Блестящата интериорна лайстна BMW Individual в изпълнение Piano Finish Black, както и коженият волан с идентични декоративни елементи се допълват хармонично и поставят визуални акценти. Ексклузивно оформление, което се комбинира в незабравимо цялостно произведение на изкуството с другите елементи на оборудването.
  BMW Individual Design Composition включва:
  • Лаково покритие BMW Individual Almandine Brown metallic
  • 20-инчови BMW Individual алуминиеви джанти с V-образни спици 649 I Bicolor
  • Пълно кожено оборудване с фина структура BMW Individual ‘Merino’ в цвят Tartufo
  • Таван BMW Individual Alcantara Tartufo
  • Алуминиеви лайстни на праговете с осветен надпис “BMW Individual”
  • Интериорни лайстни BMW Individual в изпълнение Piano Finish Black
  • BMW Individual кожен волан с фино дърво
  BMW Individual Design Composition ще се предлага още от старта на продажбите на BMW Серия 7

 • BMW Individual Collection

  Израз на индивидуалност – това е BMW Individual Collection. Ексклузивна от избора на материали до най-дребния детайл.
  Така например пълното кожено оборудване 'Merino' с фина структура вдъхновява не само с уникалния си обем. Особено меката кожа впечатлява и с детайлите като плетената структура, изработени на ръка кантове и изисканите шевове в контрастни цветове. Уникални са не само качеството, но и обхватът на кожените повърхности. Предлага се избор между шест изразителни цветове на пълното кожено оборудване BMW Individual ‘Merino’ с фина структура.
  Трите различни интериорни лайстни, хармонично съгласувани по цвят със съответната тапицерия, са изработени така, че да се подчертае естествената красота и уникалната структура на всеки от използваните материали.
  За екстериора се предлагат 8 лакови покрития, при които благодарение на добавянето на специални пигменти се постига уникална игра на светлината и цветовете. По този начин всяко лаково покритие придобива собствен характер.

  Гамата от цветове и материали на BMW Individual Collection е допълнена и с други детайли на оборудването, с което се постига съвършенство до най-дребните детайли. Сред тях са ексклузивните 20-инчови BMW Individual алуминиеви джанти с V-образни спици 649 I.
  Цялата гама на BMW Individual Collection ще се предлага за BMW Серия 7 от март 2016 година.

 • BMW Individual Manufaktur

  Едно BMW Серия 7 винаги е и лично изявление. Изявление, което може да бъде още по-индивидуално с гамата на BMW Individual Collection.
  Но има изисквания и предпочитания, които се простират отвъд дори на тази гама. Това е задачата на BMW Individual Manufaktur: да превърне в реалност със стил и занаятчийско съвършенство почти всички, дори и най-индивидуални желания на клиентите – стига те да не противоречат на изискванията за сигурност и добродетелите на марката BMW. По този начин BMW Серия 7 се превръща в абсолютен уникат и изражение на вашата индивидуалност.
  Опциите на BMW Individual Manufaktur за BMW Серия 7 ще се предлагат от март 2016 година.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Оригиналните BMW аксесоари включват множество продукти, които подчертават ексклузивния характер на BMW Серия 7 и адаптират неговата функционалност към индивидуалните ви изисквания-

 • Транспорт.

  Изработената по мярка, здрава и не позволяваща хлъзгане стелка с висок ръб предпазва багажника от замърсяване и вода. Тя е черна, оформена ексклузивно с хромиран надпис „7“ и е оборудвана с дръжка за изваждане.
  Стойките се закрепват на опорите на подглавниците на предните седалки и осигуряват сигурно закрепване за всички приставки на модулната система Travel & Comfort. Системата за бърз монтаж позволява лесно закрепване на закачалки за дрехи, сгъваеми масички, универсални куки или стойка за Apple iPad™ респ. Samsung Galaxy Tab.
  Стабилната, монтираща се без инструменти носеща система за дъгите на покрива е подходяща за всички BMW багажници и кутии за багаж и благодарение на стабилната си конструкция и системата за заключване срещу кражба отговаря на най-високите изисквания по отношение на качеството и сигурността.
  Кутията за багаж за покрива в цвят Black или Anthracite има вместимост 460 литра и е подходяща за всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на иновативната си система за двустранно отваряне и тройно централно заключване от двете страни тя се товари много лесно и се заключва срещу кражба.
  Багажникът за велосипеди е лек, но въпреки това е много стабилен и има товароносимост до 60 килограма. Той се монтира лесно и бързо на теглича и може да транспортира до два велосипеда/E-Bikes (с възможност за разширение за три велосипеда). Благодарение на възможността за сгъване се осигурява лесен достъп до багажника по всяко време.

 • Комуникации и комфорт при пътуване

  Независимо дали за допълнителна топлина или като уютен спътник при пътувания – елегантното одеяло за пътуване в бежов или тъмнокафяв цвят е много функционално и по впечатляващ начин подчертава луксозния комфорт на автомобила. То е изработено от 100% висококачествена, изключително фина вълна (Merino) и е изтъкано по технологията жакард.
  Изработеният по мярка калъф за BMW Display ключа от висококачествена черна кожа Nappa ефективно предпазва BMW Display ключа от мръсотия и драскотини.

 • Интериор и екстериор

  Висококачествените 21-инчови алуминиеви джанти са в изпълнение Liquid Black. Комплект джанти с TPMS и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL RSC отпред и 10J x 21 с гуми 275/30 R21 98Y XL RSC отзад.
  Висококачествените 21-инчови алуминиеви джанти са в изпълнение Bicolour Orbit Grey с полирана до блясък повърхност. Комплект джанти с TPMS и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL RSC отпред и 10J x 21 с гуми 275/30 R21 98Y XL RSC отзад.
  Висококачествените 21-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти са ковани, в изпълнение Bicolour glossy black с полирана до блясък повърхност. Комплект джанти с TPMS и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL RSC отпред и 10J x 21 с гуми 275/30 R21 98Y XL RSC отзад.
  Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и елегантен дизайн не само предпазват пространството за краката отпред от влага и мръсотия, но и не позволяват намокряне на краката. Те са в цвят Canberra Beige, с висококачествен хромиран детайл във формата на цифрата „7“.

 • Разход на гориво и CO2 емисии за моделите BMW Серия 7 с бензинов или дизелов двигател:
  Среден разход на гориво с л/100 км: 12,6* до 4,4
  СО2 емисии в г/км: 299 до 116

  Разход на гориво, СО2 емисии и енергия за моделите BMW Серия 7 iPerformance:
  Среден разход на гориво с л/100 км: 2,5 до 2,0
  СО2 емисии в г/км: 56 до 45
  Среден разход на енергия в кВт/100 км: 13,9 до 12,5

  Разход на гориво и СО2 емисии за BMW 750Li xDrive:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8.5 до 8.3
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 197 до 192

  Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер гуми.

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.