ЗАСЕНЧВА НАСРЕЩНИЯ ВЯТЪР.

Дизайнът на BMW Серия 6 Кабриолет.

ЗАСЕНЧВА НАСРЕЩНИЯ ВЯТЪР.

Дизайнът на BMW Серия 6 Кабриолет.

С език на формите, вдъхновен от спортните лодки и интериор, открит за много свеж въздух и в стихията си на гладкия асфалт: BMW Серия 6 Кабриолет е елегантен автомобил с две врати, който излъчва морска лекота. Мекият покрив хармонично обгръща линията на раменете. В кокпита доминира спортния дизайн на уредите. А контурите и линиите са подчинени изцяло на аеродинамиката.

ЗАСЕНЧВА НАСРЕЩНИЯ ВЯТЪР.Дизайнът на BMW Серия 6 Кабриолет.

С език на формите, вдъхновен от спортните лодки и интериор, открит за много свеж въздух и в стихията си на гладкия асфалт: BMW Серия 6 Кабриолет е елегантен автомобил с две врати, който излъчва морска лекота. Мекият покрив хармонично обгръща линията на раменете. В кокпита доминира спортния дизайн на уредите. А контурите и линиите са подчинени изцяло на аеродинамиката.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Всеки детайл на BMW Серия 6 Кабриолет отразява пъргавината, насрещния вятър и устрема напред. В комбинация със серийните LED фарове и дневни светлини над въздухозаборниците и експресивната, наклонена напред бъбрековидна радиаторна решетка се оформя незабравимата визия на предната част.
В профил погледът се привлича от новите странични огледала с мигачи и от дългото междуосие. Страничната линия, плавно насочена напред, създава усещането, че кабриолетът сякаш потъва в асфалта. Всички контури напомнят плавния дизайн на моторна лодка.
С мускулестите си арки на калниците и мощната, солидна стойка задната част контрастира с динамичната предница. Картината се доминира от L-образните задни светлини, характерните ауспухови накрайници, както и допълнителната хоризонтална хромирана лайстна. Особено при отворен покрив посланието е ясно, дори и отдалече: това е най-ексклузивният кабриолет на BMW.

АДАПТИВНИ LED ФАРОВЕ.

Адаптивните LED фарове с интегрирани къси и дълги светлини автоматично адаптират разпределението на светлината към скоростта на движение (динамично осветяване на пътното платно).
Освен мигачите и дневните светлини те включват функциите адаптивни светлини за завой с променливо разпределение на светлината за града и извън него, светлини за завой, както и BMW Selective Beam (незаслепяващ асистент за дългите светлини) с автоматично превключване от къси на дълги светлини. По този начин системата осигурява оптимално осветяване на пътното платно при всякакви условия.
Подвижните фарове позволяват на водача да вижда далече в завоите, когато завива. Интегрираните светлини при завиване за подобряване на видимостта в близката зона се активират автоматично още в покой при задействане на мигача или завъртане на волана. По този начин адаптивните светлини за завой осигуряват оптимално осветяване на близката зона и повишават активната сигурност на пътя.
С BMW Selective Beam (незаслепяващ асистент за дългите светлини) винаги пътувате с включени дълги светлини, което осигурява оптимална видимост през нощта. Системата следи движещите се в същата и противоположната посока превозни средства и не допуска тяхното заслепяване чрез адаптиране на дългите светлини.

20-ИНЧОВИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ С ТЪНКИ СПИЦИ 616.

20-ИНЧОВИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ С ТЪНКИ СПИЦИ 616.

20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616 и RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос поставят не само визуален спортен акцент. Благодарение на голямата си здравина и ниско тегло те осезаемо подобряват и управляемостта. Освен това филигранния дизайн от тънки и по-дебели спици осигурява оптимално охлаждане на спирачната система.

МЕК ПОКРИВ.

Напълно автоматичният мек покрив се отличава с превъзходна акустична и топлинна изолация. Когато е затворен, той осигурява подобен на купе силует. Електрически задвижваното задно стъкло с подгряване позволява ефективна вентилация на интериора.
Освен в черно, мекият покрив се предлага и в два други цвята. Той се отваря само за 19 секунди и се затваря за 24 секунди при скорост до 40 км/ч.
Дори и при затворен покрив пътниците в кабриолета се наслаждават на освежаващото усещане при шофирането под открито небе: всичките пет прозореца могат да бъдат свалени едновременно при затворен мек покрив, например за защита от интензивните слънчеви лъчи.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Елегантният и спортен вътрешен дизайн плавно прелива и в интериора на BMW Серия 6 Кабриолет. При пакета Design Pure Experience меката ексклузивна кожа Nappa с разширен обхват в цветове Cognac/Black, фините дървени лайстни 'Fineline' brown и разточителните повърхности създават просторен и изискан интериор.
Важната информация за пътуването се изобразява върху свободно стоящия контролен дисплей с висока разделителна способност със стъклено покритие и галванизирана рамка. Средната конзола с визия Black Panel, както и керамичните апликации по iDrive Touch контролера и селектора на трансмисията облагородяват атмосферата в интериора. Функционалните отделения за вещи и поставки за напитки отпред и на средния подлакътник на задната седалка осигуряват множество възможности за съхранение.

ЦВЕТОВЕ И МАТЕРИАЛИ.

Ексклузивният характер на BMW Серия 6 Кабриолет се осигурява от висококачествените материали и старателната изработка. Голям принос за изисканото качество на всеки автомобил имат и цветовете.
Предлагат се 11 различни лакови покрития за каросерията – от класически-елегантния Cashmere Silver до спортния Mediterranean Blue. Те са перфектно съгласувани с елегантността на интериора, тапицерията на седалките от мека ексклузивна кожа Nappa с разширен обхват в цветове Cognac/Black или Ivory White/Black и изисканите декоративни лайстни от фино дърво 'Fineline' brown, които придават още по-интересна структура на повърхностите.
Гамата на BMW Individual отговаря на желанията за луксозна изисканост. Елементите от оборудването като интериорните лайстни BMW Individual от фино дърво или пълната кожена тапицерия с фина структура Merino облагородяват интериора. BMW Individual предлага и 11 допълнителни лакови покрития – мат или металик – за особено изискано излъчване на интериора.

МУЗИКАЛНА СИСТЕМА BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND.

Благодарение на новаторската система Dirac Dimensions за обработка на сигнала, музикалната система Bang & Olufsen High End Surround Sound осигурява открита и жизнена атмосфера с изключителна акустика. Изключителният звук се осигурява от 16 високоговорителя с музикална мощност 1 000 вата включително автоматично издигащ се централен високоговорител на арматурното табло. Той включва средночестотен високоговорител и технологията Acoustic Lens, която осигурява равномерно качество на звука във всяка част на автомобила. Системата предлага и избор между две настройки на акустиката: кристално-чист звук в режим „Studio“, както и режим „Expanded“, който създава усещане за разширяване на акустичното пространство. Аудиовизуалното изживяване се допълва от осветлението на отделните високоговорители.