АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

BMW M550i xDrive.

BMW M Performance

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

BMW M550i xDrive.

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.BMW M550i xDrive.

Вълнуващо: с M Performance модела на BMW Серия 5 Седан вие измествате лимитите си до немислими висоти. Чист адреналин. Спортният характер се превръща в състезателен. Защото достатъчно никога не е достатъчно.

 

BMW M550i xDrive Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 9,2–8,9*
CO2 емисии в г/км: 209–204*

 

*Данните са предварителни и все още не са потвърдени.

АТЛЕТИЧЕН ПАКЕТ ОТ МОЩНОСТ.

АТЛЕТИЧЕН ПАКЕТ ОТ МОЩНОСТ.

Под предния капак на BMW M550i xDrive е скрита чиста мощ: M Performance TwinPower Turbo 8-цилиндровият двигател е категоричен лидер във всички задвижващи дисциплини. И вие можете и да чуете това – защото мощният му звук свидетелства за спортните му гени благодарение на М спортната изпускателна система.

462 К.С.

За само 4,0 секунди от 0 до 100 км/ч: с мощността си от 462 к.с.* BMW M550i xDrive буквално засрамва конкурентите си. Благодарение на интелигентното двойно задвижване xDrive, което насочва по-голяма част от мощността към задната ос, при всеки спринт съперниците могат да видят само задните му светлини. При това автомобилът изглежда безкомпромисно добре от всяка перспектива …

 

*Данните са предварителни и все още не са потвърдени.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивно М окачване е настроено специално за BMW M550i xDrive, кормилното управление е оптимизирано, М спортните спирачки осигуряват максимално отрицателно ускорение. И ако все още търсите тръпка, на ваше разположение е опционалното Адаптивно М окачване Professional за още по-висока динамика на управлението. Когато става дума за изживяване при шофиране, правилата се поставят от BMW M550i xDrive.Защото все пак играта се диктува от лидера.

УСКОРИТЕЛ НА ПУЛСА.

Тази гледка води до освобождаване на адреалин: освен с аеродинамичния си пакет BMW M550i xDrive впечатлява и с увеличените въздухозаборници и особените дизайнерски акценти в цвят Cerium Grey. Този ексклузивен подпис продължава и във впечатляващите рамки на бъбрековидната радиаторна решетка, аеродинамичните корпуси на страничните огледала и означението на модела. Самоувереното излъчване е допълнено от двата специфични за M Performance дизайни на 19- и 20-инчовите* джанти.


Вероятно ще бъде достъпен от пролетта на 2017 година.

ИЗЦЯЛО АТЛЕТИЧЕН МОДЕЛ.

Лайстни на праговете с означение на модела, специфични уреди с дигитално означение на модела, М кожен волан и други детайли на М спортния пакет: интериорът на BMW M550i xDrive също е уникално изражение на атлетичното превъзходство.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват максимална динамика на управлението, без това да е за сметка на комфорта. И въпреки цялата си атлетичност те демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Интензивицирана радост от шофирането.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.