СВОБОДА ОТ НОВ КЛАС.

Дизайнът на BMW Серия 5 Gran Turismo

СВОБОДА ОТ НОВ КЛАС.

Дизайнът на BMW Серия 5 Gran Turismo

СВОБОДА ОТ НОВ КЛАС.Дизайнът на BMW Серия 5 Gran Turismo

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Линиите на BMW Серия 5 Gran Turismo много ясно изразяват неговата атрактивност: стилното присъствие на лимузина е хармонично комбинирана със спортната елегантност на купе. В това се крие индивидуалният характер на BMW Серия 5 Gran Turismo.
Много повече от изключителен автомобил – и уникално BMW. Издълженият преден капак, късите надвеси и характерната извивка на Хофмайстер на задната колона веднага идентифицират BMW Серия 5 Gran Turismo като BMW. Подобната на купе Линия на покрива по елегантен и модерен начин интерпретира формите на класическо Gran Turismo и плавно прелива в динамично оформената задна част. Ниският й профил и характерния заден капак и светлини осигуряват спортен завършек на каросерията. Опционалните LED предни светлини допълнително подчертават увереното присъствие на BMW Серия 5 Gran Turismo.

ДИЗАЙН.

Насладете се на най-важните нови дизайнерски елементи на BMW Серия 5 Gran Turismo.

ДИЗАЙН.

Насладете се на най-важните нови дизайнерски елементи на BMW Серия 5 Gran Turismo.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Впечатляващо отвън и дори още повече в интериора. Елегантността на вратите без рамки на прозорците е първият индикатор за това, което ви очаква вътре: интериорът на BMW Серия 5 Gran Turismo посреща всичките си пътници със стилно подбрани материали, изработени с много любов към детайла.
Хармоничната връзка между кокпита и задната част придава на интериора ненадминато усещане за простор. При най-комфортната си конфигурация задната седалка допринася за удивителната свобода за краката отзад. По този начин в интериора на BMW Серия 5 Gran Turismo се създава изискана First Class атмосфера, която ви приканва да се отпуснете – дори и когато вече сте пристигнали. Освен това интериорът на BMW Серия 5 Gran Turismo е толкова гъвкав, че може идеално да се адаптира към всяка ситуация.

АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ.

Адаптивните LED предни светлини включват функциите адаптивни завиващи светлини с променливо разпределение на светлината за града и автомагистралите, светлини при завиване, както и незаслепяващ асистент за дългите светлини с автоматично превключване между къси и дълги светлини. Системата си осигурява оптимално осветяване на пътното платно при всякакви условия.
Подвижните фарове ви осигуряват добра видимост навътре в завоите, след като завъртите волана. Интегрираните светлини при завиване за подобряване на видимостта в зоната пред автомобила се активират автоматично при включване на мигача или завъртане на волана. Адаптивните завиващи светлини осигуряват оптимално осветяване на пътното платно при всякакви ситуации, с което значително повишават активната сигурност.
В зависимост от пътните и светлинните условия BMW Selective Beam (незаслепяващ асистент за дългите светлини) включва и изключва дългите светлини и по този начин оптимално осветява пътното платно. Системата следи движещите се в същата и противоположната система автомобили и чрез безстепенно регулиране на дългите светлини не допуска заслепяването им.

АТМОСФЕРА.

Уникалната атмосфера на BMW Серия 5 Gran Turismo акцентира на едно: абсолютния комфорт и заобикаляща среда, в която ще се чувствате като у дома си на всички седалки. Централната конзола е леко насочена към водача.
Всички уреди за управление са разположени точно там, където интуитивно ги очаквате. С опционалния BMW Head-Up Дисплей най-важната информация винаги се проектира върху предното стъкло непосредствено пред погледа на водача. Неподражаемото усещане в интериора на BMW Серия 5 Gran Turismo може да се адаптира индивидуално с допълнително оборудване.

  • Светлинен дизайн

    Допълнителното оборудване Вътрешно осветление осигурява дискретно, стилно осветление. То подчертава луксозната атмосфера и в същото време е много функционално, например в поставката на централната конзола и в джобовете на вратите. С функцията Colour Switch имате избор между ярко бяла или приглушено оранжева светлина, за да можете винаги да създавате предпочитаното настроение в интериора.

  • Мултифункционално арматурно табло

    Опционалното мултифункционално арматурно табло представя различните режими на движение с изработени по мярка дисплеи на уредите – и по този начин създава светове на цветове и настроения за по-висока сигурност, ефективност и ненадмината ориентация на водача. Указанията на навигационната система и информациите от асистиращите системи се разпознават по-бързо и с един поглед. По този начин новото дигитално представяне значително повишава комфорта, радостта от шофирането и сигурността.

  • Музикална система Bang & Olufsen High End Surround Sound

    С иновативната музикална система Bang & Olufsen High End Surround Sound изключителната наслада от музиката и огромната радост от шофирането в BMW Серия 5 Седан ще се слеят в уникално изживяване.Тя включва 16 високоговорителя с музикална мощност 1 200 вата. За изключителната акустика допринася и обработката на сигнала Dirac-Dimensions. При това имате възможност да избирате акустиката: в режим „Studio“ звукът е чист, в режим „Expanded“ акустичното пространство е разширено, което създава несравнимо Surround-усещане.

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ.

Панорамният стъклен покрив открива нови перспективи. Освен това допълнителната светлина подчертава изключителната атмосфера в интериора. Ако слънчевите лъчи са твърде силни, можете да затворите електрически двойната щора на тавана.
С функцията си за плъзгане и повдигане панорамният стъклен покрив предлага допълнителни възможности за вентилация на интериора. Интегрираният, издигащ се напълно автоматично ветробран предпазва пътниците от нежелани завихряния, като в същото време осигурява висок акустичен комфорт при шофиране с отворен покрив.