ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. ИЗРАЗИТЕЛНО.

BMW Серия 5 Gran Turismo.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. ИЗРАЗИТЕЛНО.

BMW Серия 5 Gran Turismo.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. ИЗРАЗИТЕЛНО.BMW Серия 5 Gran Turismo.

Вместимост на багажника

500–1,700

Панорамен стъклен покрив

да

Разделена в съотношение 40/20/40 задна седалка

1700

Междуосие

296.8

BMW Серия 5 Gran Turismo съчетава стилното присъствие на лимузина със спортната елегантност на купе, като в същото време запазва индивидуалния си характер. Просторният интериор впечатлява с луксозните си материали, най-високия комфорт и уникалната повдигната позиция на седене.

СВОБОДА ОТ НОВ КЛАС.

Дизайнът на BMW Серия 5 Gran Turismo.

Насладете се на най-важните нови дизайнерски елементи на BMW Серия 5 Gran Turismo.

Екстериор.

Линиите на BMW Серия 5 Gran Turismo много ясно изразяват неговата атрактивност: стилното присъствие на лимузина е хармонично комбинирана със спортната елегантност на купе. В това се крие индивидуалният характер на BMW Серия 5 Gran Turismo.

Услуги § Приложения.

Комуникация, информация и забавление - насладете се на мобилността по напълно нов начин с Услугите и приложенията на BMW ConnctedDrive.

Линии и оборудване

BMW Серия 5 Gran Turismo с Линия Luxury впечатлява със своя особено класически и елегантен дизайн. Дискретните и изискани дизайнерски елементи от блестящ хром съчетават ексклузивността на екстериора със спортната пъргавина и са характерни за индивидуалното излъчване на Линията.

225 кВт.

Как може да подобрите един двигател, който вече е спечелил 6 титли в Engine Of The Year Award? Редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW 535i дава категоричен отговор. Защото чрез технологията BMW TwinPower Turbo, Valvetronic и директното впръскване на бензина High Precision Injection инженерите са успели за пореден път да постигнат повишение на мощността и ефективността. Всяка от тези три технологии е модернизирана целенасочено. Но допълнителният потенциал за динамиката и ефективността се разкрива едва от тяхното взаимодействие.
BMW TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW 535i разгръща 225 кВт (306 к.с.) и мощна тяга от 400 Нм в широк диапазон от обороти – и при това впечатлява с балансирано спокойния си ход. На фона на тази стаена динамика средният разход на гориво изглежда още по-впечатляващ: BMW Серия 5 Gran Turismo с този двигател се задоволява с 8,5 до 8,2 л/100 км (xDrive: 8,6 до 8,5 л). Емисиите на СО2 от 198 до 192 г/км (xDrive: 205 до 199 г/км) също са ниски. Освен това двигателят на BMW 535i серийно отговаря на нормата за вредни емисии EU6.