СЪЗДАДЕНО ЗА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Първото BMW Серия 4 Гран Купе.

СЪЗДАДЕНО ЗА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.Първото BMW Серия 4 Гран Купе.

Максимална скорост в км/ч (440i)

250

Мощност в кВТ (к.с.) при об/мин (440i)

240 (326)/5,500

Ускорение 0-100 км/ч в сек (440i)

5.1

Вместимост на багажника

480–1,300

Естествена елегантност: BMW Серия 4 Гран Купе съчетава въодушевяващата естетика с типичната за BMW динамика и обмислена функционалност. То впечатлява с голям простор за краката и над главите, голям заден капак и изключителни дизайнерски елементи. Динамичните възможности на пътя се подчертават от опционалното Адаптивно М окачване и мощните и ефективни TwinPower Turbo двигатели. Всичко това превръща BMW Серия 4 Гран Купе в перфектното съчетание между динамика, елегантност и комфорт.

ЕЛЕГАНТНОСТ ВЪВ ВСЯКА ЛИНИЯ.

В центъра на вниманието

Перфектно завършен силует: елегантната линия на купе с четири врати без рамки на прозорците съчетава ексетиката и динамиката с висока функционалност.

Екстериор.

Достатъчен е един поглед, за да разпознаете неподражаемата идентичност на BMW Серия 4 Гран Купе – подчинена на динамиката и естетиката, тя е олицетворение на естествената елегантност. Впечатление, което се излъчва от всяка линия и е особено силно в профила: благодарение на по-дългата линия на покрива завършеният силует на купе става още по-строен, елегантен и в същото време по-естетичен. В съчетание с четирите врати без рамки на прозорците и големия заден капак тя подчертава връзката между всекидневната функционалност и спортната изразителност.

Интериор.

Новото BMW Серия 4 Гран Купе впечатлява с перфектния баланс между и функционалност в интериора, без никакви компромиси. Това проличава както от ексклузивния избор на материали и цветове, така и от ориентацията към водача. Всеки уред за управление е насочен ергономично към водача. всяка повърхност гали очите и ръцете. Всеки детайл излъчва лукс и модерност. Вратите без рамки на прозорците позволяват интериора да изглежда още по-просторен, задната част е разточително широка – благодарение на 2+1 концепцията на седалките и голямото пространство за главите и коленете. В същото време обгръщащият дизайн на задната седалка създава комфортно и хармонично усещане за простор.

Динамика на управлението.

Поведението на пътя на BMW Серия 4 Гран Купе също съчетава динамиката с оптимален комфорт. Типичните за BMW перфектно разпределение на теглото между осите, задното задвижване или Контролът на шофирането гарантират радост от шофирането на най-високо ниво. Динамичните възможности допълнително се повишават от опционалното адаптивно М окачване. А променливото спортно кормилно управление ви гарантира динамика - във всеки завой.

190 КВТ.

BMW 430d впечатлява с висока динамика, бързо разгръщане на мощността и нисък разход на гориво. Високият въртящ момент от 560 Нм е на разположение още от ниски обороти. Работещият екстремно спокойно и спонтанно реагиращ двигател развива 190 кВт (258 к.с.), които осигуряват впечатляваща еластичност. Благодарение на това BMW Серия 4 Купе ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,6 секунди (xDrive и трансмисия Steptronic: 5,3 сек), развива максимална скорост от 250 км/ч (ограничена) и изразходва само 5,3 до 5,1 (xDrive и трансмисия Steptronic: 5,5 до 5,3 л) литра дизелово гориво на 100 км при емисии на CO2 от 139 до 134 г/км (xDrive и трансмисия Steptronic: 145 до 140 гр/км).

В BMW 435d xDrive разполагате с 230 кВт (313 к.с.) и въртящ момент от 630 Нм при среден разход на гориво от 5,7 до 5,6 л/100 км и образцовите емисии на СО2 от 150 до 146 г/км. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за само 4,8 секунди и развива максимална скорост от 250* км/ч (ограничена).