СЪЗДАДЕНО ЗА ПЪТЯ. И ЗА ВОДАЧА.

Динамиката на управлението на BMW Серия 4 Купе.

СЪЗДАДЕНО ЗА ПЪТЯ. И ЗА ВОДАЧА.

Динамиката на управлението на BMW Серия 4 Купе.

Новото BMW Серия 4 Купе осигурява максимална динамика и оптимален комфорт при всякакви ситуации на пътя.

СЪЗДАДЕНО ЗА ПЪТЯ. И ЗА ВОДАЧА.Динамиката на управлението на BMW Серия 4 Купе.

Новото BMW Серия 4 Купе осигурява максимална динамика и оптимален комфорт при всякакви ситуации на пътя.

НАСТРОЕНО ПЕРФЕКТНО. ЗА ВАС.

При всяко пътуване, по всяка настилка и при всяка възможност: новото BMW Серия 4 Купе предлага ненадмината динамика. И то адаптирана много индивидуално и по мярка към вашите изисквания. Насладете се на чист адреналин или ексклузивен комфорт – според желанията си. В следващия филм ще може да се насладите на изключителната динамика на управлението на новото BMW Серия 4 Купе.

ИЗДИГНЕТЕ СЕ. КАТО ОСТАНЕТЕ НА ЗЕМЯТА.

Изключителното поведение на пътя без компромиси по отношение на комфорта. Без ни най-малко понижаване на радостта от шофирането: адаптивното М окачване на новото BMW Серия 4 Купе предлага оптимална и дори още по-пъргава управляемост благодарение на електронно управляваните амортисьори, които се адаптират към вашия стил на шофиране и условията на пътя. Характеристиките им могат да бъдат променяни чрез системата за контрол на шофирането. При активиране на режимите SPORT или SPORT+ се постигат значително по-стегнати настройки на амортисьорите.

ПОВЕЧЕ РАДОСТ С НАТИСКАНЕ НА БУТОН.

Независимо дали при спортен стил на шофиране или при изпреварване на междуградски път: има много случаи, когато изисквате максимална динамика от своя автомобил. Затова BMW Серия 4 Купе е оборвано с режим SPORT. След натискане на бутон автомобилът реагира по-директно, а двигателя - по-спонтанно. А какво усещате вие? Чист адреналин.

ШОФИРАЙТЕ НАКЪДЕТО ЖЕЛАЕТЕ. КАКТО ЖЕЛАЕТЕ.

Автомобилът трябва да се адаптира към нуждите и желанията на водача – а не наобратно. Затова системата за контрол на шофирането ви дава избор: с превключвателя на централната конзола можете да активирате желания режим на движение. Превключете от режим COMFORT със стандартни настройки на двигателя и трансмисията в насочения към максимална ефективност режим ECO PRO. Или режим SPORT: моментите на превключване в комбинация с 8-степенната трансмисия Steptronic имат значително по-спортен характер, а адаптивното окачване е настроено осезаемо по-динамично. Благодарение на повишената пъргавина режимът Sport+ осигурява още по-висока радост от шофирането.

ВАШИЯТ САУНДТРАК ЗА 306 К.С.

Превърнете се в диригент - с педала на газта като диригентска палка. Звукът на двигателя на BMW Серия 4 Купе е специално разработен от звукови дизайнери и излъчва динамика, която се чува.

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ STEPTRONIC.

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ STEPTRONIC.

Осем предавки, максимална радост от шофирането.

Превключва неусетно: 8-степенната трансмисия Steptronic поставя стандарти не само по отношение на динамиката на управлението и ефективността – тя е централен елемент от BMW EfficientDynamics. Особено финото степенуване на предавките позволява оптимално разгръщане на мощността – от ниски до високи скорости. Това осигурява значително понижение на разхода на гориво, докато вие се наслаждавате на по-висок спортен дух и динамика. Допълнителните предавки понижават оборотите, особено при висока скорост, и така понижават както разхода, така и шума на двигателя. За това допринася и съединителят на хидротрансформатора – дори и при ръчно превключване на предавките. В комбинация с малките разлики в оборотите и прецизното степенуване на предавките се постига особено висок комфорт на превключване и значително понижение на шума. Едно нещо обаче остава непроменено: мощността и пъргавината, които ви предлага новото BMW Серия 4 Купе.

Активно повишаване на мощността.

Благодарение на 8-степенната трансмисия Steptronic на BMW EfficientDynamics вече е възможно активно да повишите динамиката и чрез Контрола на шофирането при автомобилите с новото предвиждащо задвижване. В режим Sport управлението на трансмисията ползва данни от навигационната система, за да постигне още по-спортни и динамични реакции в зависимост от характеристиките на трасето. Както може да се очаква от името, режимът Comfort предлага ориентирана към още по-висок комфорт програма за превключване с по-малко смени на предавките.