ПРАКТИЧНИ ПОМОЩНИЦИ. ЗА ВАШИТЕ ПЪТУВАНИЯ.

Комфорт и сигурност в BMW Серия 4 Купе.

Всеобхватни функции за сигурност, комфортни асистиращи системи: новото BMW Серия 4 Купе ви предпазва и подпомага когато е възможно.

ИНТЕГРИРАНИ ПОДГЛАВНИЦИ И АСИСТЕНТИ ЗА ПРЕДПАЗНИТЕ КОЛАНИ

Интегрираните в облегалката на задните седалки подглавници подчертават спортния дух на купето и повишават комфорта на возене и сигурността на пътниците на задната седалка.
Водачът и пътникът до него се наслаждават на автоматичния асистент за предпазните колани. Той автоматично подава предпазния колан от средната колона, след като бъде поставен контактния ключ и вратите бъдат затворени.

ОТВОР ЗА ДЪЛГИ ПРЕДМЕТИ.

ОТВОР ЗА ДЪЛГИ ПРЕДМЕТИ.

Увеличена гъвкавост при транспортиране.

Отворът за дълги предмети увеличава гъвкавостта на транспортните възможности на вашето BMW. Благодарение на разделената и сгъваема в съотношение 60:40 (опционално 40:20:40) облегалка на задната седалка са възможни различни индивидуални конфигурации на седалките и товарното пространство.
Така например можете да транспортирате до 4 чифта ски, докато в интериора се возят и четирима пътника. Друго преимущество на отвора за дълги предмети е, че всички превозвани предмети се намират на чисто и сигурно срещу кражба място вътре в автомобила, а не са изложени на метеорологичните условия и неразрешен достъп върху багажник на покрива на автомобила. Освен това не се нарушава нито аеродинамиката, нито динамиката на управлението.
Това оборудване включва и среден подлакътник и две поставки за напитки. Подходящата чанта за ски и сноубордове се предлага от оригинални BMW аксесоари.

ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

Безконтактно отваряне на задния капак.

Застанали сте зад вашия автомобил, ръцете ви са пълни с покупки и искате да отворите задния капак. Сега се налага да търсите ключа на автомобила в джобовете си? Не и с иновативното допълнително оборудване комфортен достъп, което позволява безконтактно отваряне на задния капак.
Достатъчно е целенасочено движение на крака под задната броня - и сензорът отваря задния капак. Той се освобождава и автоматично се издига нагоре от силата на пружина или, в зависимост от автомобила, от автоматичното задвижване на задния капак. Сензори, монтирани на различна височина в задната броня разпознават хората и движението на крака.
Това иновативно оборудване на BMW ConnectedDrive повишава комфорта на управление и товарене в задната част. Системата обаче позволява достъп само когато своевременно идентифицира ключа на автомобила, намиращ се в шофьора.

КОНЦЕПЦИЯ НА ПОСТАВКИТЕ.

Множеството поставки не оставят неизпълнени желания: джобовете във вратите, в които има място и за еднолитрова бутилка, отделението с капак на централната конзола отпред, отвореното отделение в средния подлакътник отпред и на средната конзола отзад, както и по двете поставки за напитки отпред и отзад, поставката за предмети и жабката предлагат много място за удобно съхранение.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

Пакетът от интелигентни решения за сигурност при BMW Серия 4 Купе гарантира намаляване на риска от наранявания при инциденти до минимум – и ви дава успокояващото усещане, че винаги сте добре защитени.
Екстремно здравите и много големи носещи структури и интелигентното използване на високоякостни и свръх-високоякостни многослойни стомани осигурява максимална здравина на безопасната пътническа клетка при запазване на ниското тегло. Енергията на удара се отклонява към други части на каросерията като дъното, страничната рамка, преградата зад двигателя и покрива и се поема от деформационните зони в предната и задната част. При страничен удар за защитата на пътниците се грижат усилените структури на средната колона и праговете, високоякостните греди за страничен удар във вратите, както и стабилните напречни носачи на седалките.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

С BMW Service Inclusive правите първата стъпка към неограничената радост от шофирането: този пакет покрива редовното сервизно обслужване на автомобила. Покритието важи в цял свят и включва всички услуги, от които се нуждае вашето BMW за определен период или пробег, толкова често, колкото се налага. И то по целия свят.
Това включва: смяна на моторното масло вкл. количествата да доливане (предпоставка: редовна смяна на маслото в оторизиран сервиз на BMW), смяна на поленов филтър, горивен филтър, въздушен филтър и запалителни свещи, смяна на спирачната течност, проверка на автомобила и други дейности съобразно сервизната книжка.