НЕ Е ЗА ХУЛИГАНИ.

Дизайнът на BMW Серия 1 (5 врати).

НЕ Е ЗА ХУЛИГАНИ.

Дизайнът на BMW Серия 1 (5 врати).

Животът в града ви предлага нещо ново всеки ден, а благодарение на перфектната комбинация между вълнуваща динамика, самоуверен дизайн и висококачествените материали BMW Серия 1 е част от него. По пътя към работа, при спортуване или при разходката с приятели то просто доставя удоволствие. И гарантира бързо достигане до целта – без скука.

НЕ Е ЗА ХУЛИГАНИ.Дизайнът на BMW Серия 1 (5 врати).

Животът в града ви предлага нещо ново всеки ден, а благодарение на перфектната комбинация между вълнуваща динамика, самоуверен дизайн и висококачествените материали BMW Серия 1 е част от него. По пътя към работа, при спортуване или при разходката с приятели то просто доставя удоволствие. И гарантира бързо достигане до целта – без скука.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Мощните линии и големите въздухозаборници показват колко много енергия се крие в новото BMW Серия 1. Ниските, фокусирани фарове, опционално с LED технология, насочват погледа към сърцето на предната част – двойната бъбрековидна радиаторна решетка с хромирана рамка. Динамичното общо впечатление събужда очакването за чиста радост от шофирането. Отзад големите арки на калниците и широката следа олицетворява близкия контакт с пътя. Това впечатление се подсилва от хоризонталните линии. L-образните задни LED светлини са истински магнит за погледите и веднага демонстрират, че това е типично BMW, което ще завладее пътищата.

LED СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН

Истински магнити за погледите: по желание L-образните задни светлини, както и фаровете и фаровете за мъгла на BMW Серия 1 се предлагат с Full LED технология.

  • Адаптивни LED фарове

    С интегрираните си мигачи, къси и дълги светлини, както и дневни светлини и светлини при завиване адаптивните LED фарове с Full LED технология осигуряват сигурност и оптимално осветяване на пътното платно. Късите и дългите светлини се генерират от 8 мощни LED светлини. Динамично издължените LED мигачи са разположени изразително встрани от характерните LED светлинни пръстени на дневните светлини. Асистентът за дългите светлини и адаптивните светлини за завой с променливо разпределение на светлината за пътувания по междуградски пътища и магистрали ефективно повишават видимостта през нощта – за сигурно и спокойно шофиране почти като през деня.

  • LED фарове за мъгла

    При мъгла или дъжд, LED фаровете за мъгла подобряват видимостта в близката зона пред автомобила за още по-висока сигурност. Освен с широкия си ъгъл на осветяване те се отличават и с цвета на светлината, който е много близък до този на дневната, дългия си живот и ниския разход на електроенергия. В същото време LED фаровете за мъгла поставят технически-модерен акцент под двойните кръгли фарове на впечатляващата предна част на BMW Серия 1.

  • Задни светлини

    Двойните задни светлини с типичен L-образен дизайн също са с LED технология. Те се състоят от един светлинен сегмент в каросерията и един светлинен сегмент в задния капак. Благодарение на динамичната функция на спирачните светлини водачите на движещите се отзад автомобили биват предупреждавани при внезапно спиране, например в опасна ситуация, чрез мигане на спирачните светлини.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Свежо, модерно и праволинейно – такова впечатление създава интериорът на новото BMW Серия 1 на пръв поглед и го потвърждава след това. Кокпитът се отличава с типичната за BMW ориентация към водача, а в целия интериор е обърнато особено голямо внимание на висококачественото оформление, до най-дребните детайли. Серийното радио BMW Professional включва и различни хромирани акценти и блестящо черна рамка.
В багажника с вместимост 360 литра може да натоварите покупките, раницата или по-големи предмети. Слънчевите очила, камерите и други дребни предмети могат да бъдат поставени във вратите и на средната конзола. Благодарение на ексклузивните повърхности, интериорът изглежда още по-модерен. За категорично индивидуално излъчване се предлагат линиите Urban, Sport и М Спортния пакет. Накъдето и да се отправите с новото BMW Серия 1, едно нещо е гарантирано: няма да скучаете нито за секунда.