ВЪЛНУВАЩИ, КАТО ЖИВОТА.

BMW Серия 1 (5 врати).

ВЪЛНУВАЩИ, КАТО ЖИВОТА.BMW Серия 1 (5 врати).

Среден разход на гориво в л/100 км (116 EffDyn Edition)

3,8–3,4

CO2 емисии в г/км (116 EffDyn Edition)

101–89
 

Брой врати

5

Изключете рутината, включете живота: с BMW Серия 1 (5 врати). Пъргаво и компактно на пътя, със спортно и модерно излъчване. С предната си част, типичната бъбрековидна радиаторна решетка на BMW и извитите LED фарове BMW Серия 1 демонстрира спортния си характер. Отзад погледите се привличат от двойните LED задни светлини. Ергономичният интериор с много поставки осигурява голям простор. Ефективните и вълнуващи BMW TwinPower Turbo двигатели добавят и радост от шофирането. Изборът за този многообразен модел с 5 врати се простира от икономичното BMW 116d EfficientDynamics Edition до спортното BMW M140i. С линиите на оборудването Urban Line, Sport Line или М Спортния пакет до придобива още по-индивидуално излъчване. А благодарение на BMW ConnectedDrive можете да споделяте всичко с приятелите и семейството дори и по време на пътуване. Това е истинската радост – това е BMW Серия 1.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW СЕРИЯ 1 (5 ВРАТИ)

Външен дизайн

Мощните линии и големите въздухозаборници показват колко много енергия се крие в новото BMW Серия 1. Ниските, фокусирани фарове, опционално с LED технология, насочват погледа към сърцето на предната част – двойната бъбрековидна радиаторна решетка с хромирана рамка. Динамичното общо впечатление събужда очакването за чиста радост от шофирането. Отзад големите арки на калниците и широката следа олицетворява близкия контакт с пътя. Това впечатление се подсилва от хоризонталните линии. L-образните задни LED светлини са истински магнит за погледите и веднага демонстрират, че това е типично BMW, което ще завладее пътищата.

Услуги и приложения

По време на пътуване с BMW Серия 1 вие разполагате с всичко, което ви свързва със заобикалящия свят и което прави живота ви по-хубав – благодарение на Услугите и приложенията на BMW ConnectedDrive. За всичко, което може да ви предложи интернет. За собствената колекция от музика, по всяко време и навсякъде. За приятната алтернатива да не губите времето си в задръстването, а с лекота да го заобиколите.

Динамика на управлението и ефективност.

С пъргавия си, зареден с енергия темперамент BMW Серия 1 е създадено за движението в града. Благодарение на BMW TwinPower Turbo двигателите и опционалната 8-степенна трансмисия Steptronic то ускорява бързо. А в режим ECO PRO постига максимален пробег. Идеалният спътник – с вълнуващо излъчване и нисък разход на гориво.

3,8 – 3,4 л

Последните технологии на впръскване, напълно променливо управление на клапаните и свръхпълнене с турбокомпресор – това е рецептата на успеха на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics. При бензиновите и дизеловите двигатели въртящият момент се разгръща спортно още при ниски обороти. Но когато става дума за разхода на гориво и СО2 емисиите, BMW Серия 1 е учудващо сдържано – и най-вече BMW 116d EfficientDynamics Edition.