Не може да забравите BMW Серия 1 (3 врати). За този компактен представител на BMW е характерна темпераментната елегантност и спортен дизайн. Мощните двигатели осигуряват незабравими моменти, изпълнени с динамика. Гамата включва спортни и ефективни BMW TwinPower Turbo 3-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели, както и BMW TwinPower Turbo 4-цилиндрови двигатели и M Performance TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров двигател на BMW M140i.

Във всички случаи ще получите задвижване, което няма равно в компактния клас. За това допринася и BMW EfficientDynamics: пакет от технологии като автоматична функция Старт/Стоп, индикатор за превключване на предавките и регенерация на спирачната енергия.

Същите двигатели се монтират и на BMW Серия 1 (5 врати). То е идеалният автомобил за всекидневиетокоето благодарение на ергономичния си интериор с множество възможности за съхранение и гъвкавия си багажник. Механичната 6-степенна скоростна кутия или 8-степенната трансмисия Steptronic осигуряват въодушевяваща пъргавина. С линиите на оборудване Urban, Sport или М Спортния пакет то получава още по-индивидуално излъчване. Благодарение на интелигентните комуникационни и развлекателни решения на BMW ConnectedDrive то се превръща във връзка между индивидуалната мобилност и всекидневието.

Независимо дали търсите употребявано или ново BMW Серия 1 – тук ще намерите цялата информация и резултати от тестовете на актуалните модели на BMW Серия 1, както и дилър за вашето пробно шофиране.